- kvalita tovaru
Barmanská sada vyzerá kvalitne.
Veľmi pekná a kvalitná práca. Set na whisky sa bude isto páčiť.
Darček, ktorý som objednala prišiel, prišiel v danom termíne a bol veľmi starostlivo zabalený. Verím, že naozaj urobil radosť. Obchod pravymuz.sk odporúčam.
- dodanie do tyzdna
- tovar kvalitny- velmi pekne spracovany
- darcek nanavyse
- nesplnena poziadavka, aby nebolo vygravirovane na krabicke “pravy muz”
celkovo obchod urcite odporucam, spracovanie aj kvalita vyrobnu perfektna, jedina vec ktoru mozem vytknut ze som poprosila aby nebol na krabicke vygravirovany napis pravy muz a vygravirovany nakoniec aj tak bol.. ale v konecnem dosledku ziadna tragedia :) urcite nakupim znova
- Rýchle vybavenie objednávky
- Super komunikácia cez chat na stránke
- Spravené podľa predstáv
Jednoznačne odporúčam
- Po vytvorení objednávky som chcela ešte doplniť nejaký text a tiež ten pôvodný pozmeniť. Nebol absolútne žiadny problém, z obchodu sa mi hneď ozvali a všetko sa poriešilo k mojej veľkej spokojnosti.
- Spoľahlivosť , rýchle vybavenie objednávky
Neskoro mi prisla objednavka ako pisali a naramok za 0,00eur mi neprisiel
- Individuálny prístup, rýchlosť, velmi milý a ochotný pan
Whisky set je krásny,
- Rychlost dodania
- komunikacia obchodu
- Skvely sortiment
- Ziadna
Objednala som karafu s poharmi a gravirovanim. Z obchodu mi volali, nevyplnila som vsetko, tak sa pytali, co s tym dalej. Ja som bola nesmierne nadsena z pristupu obchodu, ze ma zaujem svoj tovar dorucit v co najlepsej kvalite a kontaktuje zakaznika, aby s nim doriesil problem. Karafa aj pohare su nadherne. Dorucenie bolo do par dni. Kurierska spolocnost super. Dakujem
- Kvalitný tovar
- Gravírovanie podľa želania
- Široký výber
- Rýchle a bezproblémové dodanie
- komunikácia :)
Výborná komunikácia s obchodom, rýchle dodanie, všetko prebehlo v najlepšom poriadku a vyhotovenie je na úrovni a veľmi pekne to vyzera
- Krásne hodinky
Rychly a ustretovy
- Rýchla komunikácia
Výborný výber vzorov na gravírovanie, možnosť ich kombinovať. Nemusíte mať rovnaký dizajn všade. Odporúčam ho všetkými 10 a určite som týmto nákupom neskončila.
Za mňa veľká spokojnosť, hodinky mali veľký úspech . Bol to darček pre manžela k 25.výročiu svadby, bol milo prekvapený a aj dojatý. Tá jeho reakcia stála za to. Hodinky, gravírovanie a aj dodanie, môžem len odporučiť. Ďakujem.