- Expresné doručenie a aj prezutie
Reakcia obchodu PneuOnline.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu, snažíme sa poskytnúť komplexnú službu na jednom mieste :)
team pneuonline.sk -
Super...
Vydajne miesto je zaroven aj pneuservisom.
team pneuonline.sk -
- Ochotný presonál
Komunikácia a dodanie super
slecna urobila vsetko pre to aby bol tovar doruceny co najskor (aj napriek nepriazni osudu zo strany dodavatela)
Predražene
Reakcia obchodu PneuOnline.sk
Dakujeme za Vasu recenziu.
Vzdy sa moze najst niekto, kto bude lacnejsi, je to len otazka dopytu a ponuky. Nastastie vyber e-shopov je dostatocne siroky.
Pneuonline team -
- Predajca ma telefonicky upozornil že pneumatiky sa nedajú zohnať a peniaze mi boli vrátené bez problémov
- Tovar bol doručený do 24 hodín. Maximálna spokojnosť.
Pozdravujeme.
Ďakujeme za Vašu pochvalu, snažíme sa, aby ste boli vybavený rýchlo a spoľahlivo. :)
Rychle dodanie.
Vynikajici komunikaceReakcia obchodu PneuOnline.sk
Teší nás, že ste spokojný, prejeme veľa bezpečných km :)
Pneuonline team -
- Jeden deň objednáš, na druhý ti doručia.
Pozdravujeme.
Pneuonline.sk team -
- Málo ľudí, dá sa rychlo prezuť .
- Zbytočne som čakal na obsluhu , keď som im nechal auto na hodinu v servise a mali kopu času. No pani ma nepustila k slovu....čakajte!
Pri pneumatikách neuvádzajú dátum výroby. Treba rátať s tým, že pneumatiky budú skoršieho dátumu výroby, ako v mojom prípade.
Reakcia obchodu PneuOnline.sk
Vasu objednavku sme este raz skontrolovali a potvrdili sme si, ze rok vyroby bol na objednavke aj na fakture jasne uvedeny. Pri telefonickom potvrdeni sme si to este raz s Vami odkomunikovali.
Je nam luto, ze ste bol prekvapeny. :(
Verime vsak, ze s pneumatikami budete spokojny.
Pneuonline.sk team -
- rýchly nákup a skladom ihneď k vyzdvihnutiu
Reakcia obchodu PneuOnline.sk
Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu :)
Pneuonline.sk team -
- Výborný prístup, vrelo odporúčam každému.
Net. stránka prehľadná, komunikácia výborná, spokojnosť odbavenia objednavky a určite dalšia spolupráca
" KINservis " -
- Rýchlosť