Objednal som pneu so straším dot číslom, a pred vybavením objednávky mi zavolali, či som toho vedomí, aby neboli nejaké dodatočné nedorozumenia.
Vynikajuce sluzby ,ochotny pristup k zakaznikom, casova presnost, spolahlivost, vrelo odporucam.
Reakcia obchodu PneuOnline.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu, teší nás, že ste bola spokojná.
Prajeme veľa bezpečných kilometrov. :)
- -výhodná cena
- -veľmi ústretový a ochotný
- Veľmi rýchle vybavenie objednávky
- rýchlosť dodania
- Expresné doručenie na druhý pracovný deň
Dobry den
Dakujeme za Vasu recenziu a prajeme vela bezpecnych a pohodovych kilometrov :)
Pneuonline team -
Perfektná komunikácia, ochota. V prípade nedostupnosti produktu mi našli adekvátnu náhradu. Odporúčam
Reakcia obchodu PneuOnline.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu, prajeme všetko dobré a veľa bezpečných kilometrov. :)
- Pneumatiky mi hneď aj prezuli za výhodnú cenu 45 Eur za 4 ks
- Nepodvádzajú a to je zriedkavé ako som zistil pri pneumatikách. Boli mi doručené pneumatiky tohtoročné......Asi 4 predošlé objednávky od iných poskytovateľov som musel zrušiť, lebo vysvitlo že predávajú 6 rokov staré aj keď na stránke ich prezentovali ako nové. Rotkiv si dokonca nechal zaplatiť dopredu a potom peniaze vracal a nedodŕžal objednávku, napriek tomu že tohoročné pneumatiky boli dostupné. Tieto podvody ma stáli kopec času a dokonca peňazí......Pozor na ROTKIV
- neuvádzajú v potvrdzovacej SMS adresu kde si treba pneumatiky vyzdvihnúť. Keďže som ich pred tým nepoznal. musel som najprv domov na internet aby som našiel adresu.
- Expresné doručenie a aj prezutie
Reakcia obchodu PneuOnline.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu, snažíme sa poskytnúť komplexnú službu na jednom mieste :)
team pneuonline.sk -
Super...
Vydajne miesto je zaroven aj pneuservisom.
team pneuonline.sk -
- Ochotný presonál
Komunikácia a dodanie super
slecna urobila vsetko pre to aby bol tovar doruceny co najskor (aj napriek nepriazni osudu zo strany dodavatela)
Predražene
Reakcia obchodu PneuOnline.sk
Dakujeme za Vasu recenziu.
Vzdy sa moze najst niekto, kto bude lacnejsi, je to len otazka dopytu a ponuky. Nastastie vyber e-shopov je dostatocne siroky.
Pneuonline team -
- Predajca ma telefonicky upozornil že pneumatiky sa nedajú zohnať a peniaze mi boli vrátené bez problémov
- Tovar bol doručený do 24 hodín. Maximálna spokojnosť.
Pozdravujeme.
Ďakujeme za Vašu pochvalu, snažíme sa, aby ste boli vybavený rýchlo a spoľahlivo. :)
Pneuonline.sk team