- Ponúknutie náhradného tovaru, avšak v inej cenovej kategórii.
- Po vykonaní objednávky bol doručený automatický mail, avšak objednávka bola nakoniec zrušená zo strany obchodu, pneumatiky nemali.
- Na stornovanú objednávku sme čakali podľa môjho názoru dosť.
Reakcia obchodu PNEUPEX
e-mail, ktorý Vám po vyplnení objednávky príde - je potvrdenie, že objednávka bola v našom systéme zaevidovaná, nie, že je tovar skladom.
Pri Vami objednaných pneumatikách Mirage je uvedené "Preveriť dostupnosť", t.z., že pneumatiky nie sú skladom a to či sa dajú objednať musíme prezistiť.
Nakoľko dostupné neboli, tak sme Vám zaslali o danej skutočnosti e-mail.
E-mail o stornovaní objednávky sme Vám zaslali hneď v nasledujúci pracovný deň - t.j. pondelok (nakoľko objednávka bola vytvorená v sobotu). Takže ste na odpoveď nemuseli vôbec dlho čakať.
S pozdravom, Pneupex -
Ponúkajú tovar ktorý nemajú.
Reakcia obchodu PNEUPEX
Vami objednané zimné pneumatiky Mirage neboli skladom. Pri daných pneumatikách je uvedené "Preveriť dostupnosť" - t.z., že musíme u dodávateľa zistiť, či ich je možné objednať. Nakoľko sa objednať nedali, tak sme Vám o danej skutočnosti napísali e-mail.
S pozdravom, Pneupex -
obchod objednávku prijal,no po niekolkých dňoch ju zrušil s tým,že tovar nemá.Pýtam sa načo bol predmetný tovar v ponuke obchodu,keď nebol k dostaniu. Tak som stratil niekolko dní.
Reakcia obchodu PNEUPEX
Vami objednané zimné pneumatiky Matador 215/55 R16 MP92 Sibir Snow 93 H boli v priebehu novembra nedostupné z výroby.
Pri daných pneumatikách bolo uvedené "Preveriť dostupnosť" - t.z., že tovar nie je na sklade (čiže nebol k dostaniu, ako to uvádzate).
S pozdravom, Pneupex -
- Zo strany dodavateľa bolo všetko v poriadku.
- Zo strany doručovatela GLS to bola katastrofa.Pridávam sa k predchádzajucim recenziam. Doručovatel do telefonu drzý a neochtný sa dohodnuť na kratšom useku doručovania . Vraj tovar bude doručovaný celý deň a mojou povinnostou je čakať kuriera doma celý deň.Vraj má za deň 200 objednávok. To 200 zákazníkov nejde v ten deň do práce? Nakoniec som si išiel do depa GLS sám po tovar. S takýmto prístupom som sa u iných doručovateloch nestretol. Už mi neposielajte viac tovar cez GLS.
Reakcia obchodu PNEUPEX
objednávku, ktorú ste si u nás vytvorili na pneumatiky Kormoran, bola stornovaná z dôvodu nedostupnosti, o čom sme Vám aj zaslali e-mail.
Pravdepodobne ste si pneumatiky následne objednali v inej firme, nakoľko tovar nezasielame expedičnou spoločnosťou GLS, ale prostredníctvom spoločnosti DPD.
S pozdravom, Pneupex -
- Pri objednávke dvoch pneumatík dvojité poštovné.Pričom väčšinou sa platí jedno poštovné!
Reakcia obchodu PNEUPEX
pri objednávku 1 až 4 kusov sa platí doprava 8,80€. Čiže ste nemali dvojité dopravné.
S pozdravom, Pneupex -
- Neinformovanie o dostupnosti skladových zásob.
Reakcia obchodu PNEUPEX
o nedostupnosti Vami objednaných zimných pneumatík Matador sme Vám zaslali e-mail 14.11. o 15:16 hodine - t.j. v ďalší pracovný deň po Vašej objednávke (nakoľko ste objednávku vytvorili po pracovnej dobe).
Takže ste informovaní boli.
S pozdravom, Pneupex -
Ponúkajú tovar, ktorý v skutočnosti nemajú.
Reakcia obchodu PNEUPEX
pri Vami objednaných zimných pneumatikách Mirage je uvedený slovný názov "Preveriť dostupnosť" - t.z., že pneumatiky nie sú na sklade a to, či je možné ich objednať je potrebné zistiť u dodávateľa.
O danej skutočnosti sme Vám zaslali e-mail.
- Predávajú nedostupný tovar
- Rušia objednávku a automaticky ponúkajú iný tovar ktorý neodpovedá vlastnostiam ani cene pôvodne objednaného (zimné pneu)
Lákavé ceny na tovar ktorý nemajú skladom a ani ho nevedia dodať. Zákazník objedná ale obchod objednávku zruší kvôli nedostupnosti - následne ponúknu iný tovar.. Spravil som dve objednávky a obidve mi zrušili a ponúkali mi iný tovar...
Reakcia obchodu PNEUPEX
objednali ste si zimné pneumatiky COOPER, ktoré boli v našom e-shope uvedené ako "Preveriť dostupnosť" - t.z., že nie sú skladom, a to či je možné ich objednať musíme zistiť u dodávateľa, nakoľko to nebolo možné, tak sme Vám zaslali e-mail s dostupnými náhradnými alternatívami (uvádzame tie, ktoré sú dostupné na objednávku - uviedli sme Vám najnižšie možné ceny z dostupných pneumatík).
S pozdravom, Pneupex -
- Zle vyratana cena zmena tovaru
Reakcia obchodu PNEUPEX
za chybu sa ospravedlňujeme.
S pozdravom, Pneupex -
maju napisane, ze vedia dodat tovar do troch dni, ale potom zrusia objednavku.
Reakcia obchodu PNEUPEX
pri Vami objednaných pneumatík Goodyear Wrangler Duratrac máme v našom e-shope uvedené "Preveriť dostupnosť". V e-shope neuvádzame dostupnosť do 3 dní.
S pozdravom, Pneupex -
- Ponúkajú tovar, ktorý reálne nemajú čo vnímam ako podvod a zavádzanie spotrebiteľa.
- Obchod určite neodporúčam!!! Boli pre mňa sklamaním. Chybu nenapravili ani do týždňa a viac.
Reakcia obchodu PNEUPEX
Vami objednané zimné pneumatiky Mirage neboli uvedené ako "Skladom", ale "Preveriť dostupnosť" - t.z., že pneumatiky nie sú u nás fyzicky na sklade, ale to či je možné ich objednať musíme zistiť u dodávateľa. Nakoľko sa nedali objednať, tak sme Vám o danej skutočnosti napísali e-mail s dostupnou náhradnou alternatívou.
- dodacia lehota
Reakcia obchodu PNEUPEX
ďakujeme za objednávku. Dodacia doba objednaných zimných pneumatík Dunlop sa u dodávateľa žiaľ predĺžila, o čom ste boli tel. informovaný. Dodaciu lehotu od dodávateľa žiaľ nevieme ovplyvniť.
S pozdravom, Pneupex -
Arogantný, nekompetentný, nemali by ich púšťať medzi ľudí.
Dobrý deň p. Zolvík,
pri Vami objednaných zimných pneumatikách Matador 215/55 R16 MP92 Sibir Snow 93H je na našej web stránke pneumatiky-pneupex.sk uvedené asi cca 2 týždne "PREVERIŤ DOSTUPNOSŤ" - t.z., že pneumatiky nie sú na sklade a dostupnosť je potrebné zistiť u dodávateľa.
Nakoľko dostupné neboli, tak sme Vám uviedli náhradné alternatívy do e-mailu.
Nevieme, čo si predstavujete pod pojmom "arogantnosť", ale to, že Vám v e-maily vysvetlíme ako to momentálne vyzerá s danými pneumatikami to iste nie je.
- Nemali na sklade
Reakcia obchodu PNEUPEX
Vami požadované celoročné pneumatiky Matador neboli dostupné, nakoľko sa vyrábajú spolu s letnými pneumatikami. Dostupné by mali byť na jar 2018.
objednané pneu nedodali
Reakcia obchodu PNEUPEX
pri Vami objednaných zimných pneumatikách TAURUS nebola uvedená dostupnsoť "Skladom", ale "Preveriť dostupnosť" - neboli skladom a pri zistení dostupnosti ich nebolo možné ani objednať u dodávateľa (nakoľko väčší výber zimných pneumatík býva koncom septembra/začiatkom októbra).
Do Vami uvedeného e-mailu sme Vám uviedli dostupné náhradné alternatívy v požadovanom rozmere.
- Žiadne
- Majú na stránke tovar , ktorí sa už Naďa objednať!
- Prečo to nevymazu??
Minus
Reakcia obchodu PNEUPEX
žiaľ, ale objednali ste si zimné pneumatiky. Tie sa v tomto období nevyrábajú. Objednať ich bude možné koncom septembra/začiatkom októbra.
Nie je možné tovar stále nahadzovať a následne vyhadzovať z e-shopu. Preto je pri pneumatikách uvedené: "Preveriť dostupnosť" - t.z., že tovar nie je skladom a dostupnosť je potrebné zistiť u dodávateľa. Nakoľko sa vo Vašom prípade pneumatiky nedali objednať, tak sme Vám zaslali e-mail s náhradnými alternatívami.
S pozdravom, Pneupex -
TREBA si ustrazit datum vyroby pneumatik, inak sa doda tovar s nezelanym rokov vyroby
Reakcia obchodu PNEUPEX
pneumatiky, ktoré sú u nás fyzicky na sklade sú poväčšine s rokom výroby 2016 a 2017.
Ak máte záujem výhradne o rok 2017 treba nás o tom vopred informovať, alebo napísať do poznámky pri objednávaní (ako sme Vám to aj prostr. telefonického rozhovoru povedali).
- žiadne
- ???
Kupujte to, čo majú na sklade :-)
Reakcia obchodu PNEUPEX
žiaľ, ale objednali ste si zimné pneumatiky. V tomto období dodávateľ ponúka iba zimné pneumatiky, ktoré zostali z minulej sezóny. Väčší výber zimných pneumatík (a určite aj Vami objednané pneumatiky MATADOR) budú dostupné cca. september/október 2017.
- laka cenou
- neaktualizuje si skladove zasoby.
slovensko ..
Reakcia obchodu PNEUPEX
pri Vami objednaných letných pneumatikách HANKOOK bola uvedená dostupnosť: "PREVERIŤ DOSTUPNOSŤ" - t.z., že tovar nie je u nás fyzicky na sklade a to či je možné ich objednali sme museli zistiť u dodávateľa. Nakoľko sa nedali objednať, tak sme Vám zaslali e-mail s náhradnými alternatívami.
S pozdravom, Pneupex -
Ponúkajú niečo čo nemajú...
Reakcia obchodu PNEUPEX
pri Vami uvedených letných pneumatikách BRIDGESTONE bolo uvedené: "PREVERIŤ DOSTUPNOSŤ" - t.z., že tovar nie je skladom a dostupnésť musíme zistiť u dodávateľa.
S pozdravom, Pneupex