Len sľuby 3x zmenili termín dodania nakoniec to sľúbili v roku 2025 a zase len sľuby

• Celkom dobrá komunikacia
    • Tovar nezodpovedal ponuke v E-shope Predĺžená doba čakania Výmena tovaru dvakrát zaplatená doprava

• Zrušenie objednávky aj keď mali na stránke že ho majú skladom

Reakcia obchodu PNEUPEX

Dobrý deň, v čase Vašej objednávky systém evidoval pneumatiky na centrálnom sklade, po zadaní objednávky u dodávateľa dodávateľ už nepotvrdil objednávku, tzn. pred Vašou objednávkou boli v poradí objednávky ďalších odberateľov.
    Žiaľ nie sme jediní odberatelia. Z uvedeného dôvodu boli pneumatiky vypredané a boli sme nútení pristúpiť k zrušeniu objednávky.

tím Pneupex spol. s r. o

Tovar mi nebol doručený,vraj je vypredaný.Ale v obchode bol uvedený že je skladom .

tím Pneupex spol. s r. o

Neodporúčam, objednal som si pneumatiky (určitý rozmer) a došli mi úplne akýsi menšie, uzšie s iným vzorom a nedajú sa ani obuť na disk lebo sú akési zúžené, a nechcú mi to ani vyreklamovať

Tovar oynačený ako skladom nie je na sklade.

obchod objednavku zrusil z dovodu nedostupnosti tovaru, ktory mali na stranke uvedeny ako skladovy...

tím Pneupex spol. s r. o

pre obj, na firmu zlozita registracia, chcu kopec potvrdeni, pri obj. s dph nemoznost zadat firemnu adresu......

Reakcia obchodu PNEUPEX

Dobrý deň, pri objednávaní tovaru na e-shope je štandardný postup zadávania údajov na fyzickú osobu alebo firmu. Nie je potrebné zadávať žiadne potvrdenia. Denne spracovávame množstvo objednávok na firmu bez problémov. V prípade problémov s vyplnením objednávky Vám radi pomôžeme telefonicky.

S pozdravom, team Pneupex

• Nič som si neobjednal, nezaplatil a mám vyplniť dotazník, prečo???

Reakcia obchodu PNEUPEX

dňa 12.7.2024 ste si u nás objednali pneumatiky zn. Dunlop 195/60 R16 Winter Response 2 89H v počte 4 ks. Na základe telefonického rozhovoru bola Vaša objednávka zrušená. Pri každej vytvorenej objednávke Heureka zasiela zákazníkovi dotazník na vyjadrenie spokojnosti s nákupom.
    S pozdravom, Pneupex

Vybrané pneumatiky nemali skladom aj keď na stránke bolo napísané že sú. Prišla mi sms že 20.5 mi pneu doručia a po troch dňoch od danej sms mi stále neprišli. Nakupujte na vlastné riziko...

Reakcia obchodu PNEUPEX

pneumatiky, ktoré ste si objednali boli na objednávku, nie ihneď k odberu. Vyexpedované boli 17.5.2024, do 2 prac. dní ako sme uvádzali. Vaša objednávka bola 15.5.2024 o 17:00 hod. Mrzí nás, že kuriérska spoločnosť Vám nedoručila tovar v lehote.

S pozdravom, Pneupex tím

Predávajú celoročne pneumatiky zo starým označením M+S ktoré od októbra sa už podľa smerníc eú sa nesmú používať.Pokial predajca neovláda smernice nech radšej ide okopavat zemiaky aj z výrobcom.

Reakcia obchodu PNEUPEX

Dobrý deň, podľa Zákona č. 8/2009 Z. z. Zákon o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov, pneumatiky na jazdu na snehu musia byť " označené horským symbolom alebo symbolom „M+S“, „M.S“ alebo „M&S“ ". Podľa fotografie , ktorú ste nám zaslali je jasné, že nami dodaná pneumatika spĺňa všetky požadované náležitosti - je označená horským symbolom aj skratkou "M+S".

Cez víkend som urobil objednávku na letné pneumatiky v akciovej cene 50€ za kus,objednávka bola potvrdená,po mojej objednávke ešte zostalo 8 ks pneumatík.V pondelok mi volali z firmy Pneupex že sa mi ospravedlňujú,ale pneumatiky cez víkend predali aj tie čo som mal v objednávke rezervované,vraj ak mam záujem pošlú mi tie iste ale nie už v cene 50€ ale 79€.Naozaj seriózny obchod.

Reakcia obchodu PNEUPEX

Žiaľ nie sme jediní odberatelia. Z uvedeného dôvodu boli pneumatiky vypredané.
    Potvrdenie objednávky znamená akceptáciu a nezaručuje rezerváciu pneumatík.
    Za vzniknuté nepríjemnosti sa ospravedlňujeme.

S pozdravom, Pneupex

Tovar ,ktory bol uvedeny na sklade, uz bol vypredany,ale upovedomy som bol az po zaplateny produktu bohuzial.

Obchod mi objednávku zrušil, hoci som si dostupnosť tovaru overovala nie len na ich e-shope online, ale aj telefonicky cca 15 minút pred objednaním.

Reakcia obchodu PNEUPEX

Dobrý deň, v čase Vašej objednávky systém evidoval pneumatiky na sklade, po zadaní objednávky u dodávateľa dodávateľ už nepotvrdil objednávku, tzn. pred Vašou objednávkou boli v poradí objednávky ďalších odberateľov.
    Žiaľ nie sme jediní odberatelia. Z uvedeného dôvodu boli pneumatiky vypredané.

tím Pneupex spol. s r. o

Objednavku mi zrusili. Z dovodu ukoncenia predaja. Pneu predavaju dalej.

Reakcia obchodu PNEUPEX

Dobrý deň, Vaša objednávka pneumatík bola zrušená z dôvodu výpredaja v pôvodnej cene ako ste si objednali. Pneumatiky boli na objednávku z centrálneho skladu, žiaľ nie sme jediní odberatelia. Ďalší dodávateľ ponúka uvedené pneumatiky vo vyššej cene, čo sa zobrazuje aj na našej webovej stránke. Z uvedeného dôvodu sme boli nútení pristúpiť k zrušeniu objednávky a nie z dôvodu ukončenia predaja ako ste uviedli. Za pochopenie ďakujeme.

S pozdravom, Pneupex

Uvadzaju ze tovar je dostupny v cene 155€ nakoniec daju vediet ze za tu cenu nevedia dodat a ponuknu cenu vyssiu nez inde konkretne 238€

Reakcia obchodu PNEUPEX

Dobrý deň, Vaša objednávka pneumatík bola zrušená z dôvodu výpredaja v pôvodnej cene ako ste si objednali. Pneumatiky boli na objednávku z centrálneho skladu, žiaľ nie sme jediní odberatelia. Ďalší dodávateľ ponúka uvedené pneumatiky vo vyššej cene, čo sa zobrazuje aj na našej webovej stránke. Z uvedeného dôvodu sme boli nútení pristúpiť k zrušeniu objednávky.

S pozdravom, Pneupex

Tovar nedorazil ani po 8 prac. dňoch.

Reakcia obchodu PNEUPEX

Dobrý deň, pneumatiky ste si u nás objednali 2.1.2024 o 15:00 hod., vyexpedované boli 10.1.2024, čo je na 6 .prac. deň, doručené boli 11.01.2024 tzn. na 7. prac. deň. Keďže pneumatiky boli na objednávku z centrálneho skladu, pred našou objednávkou sme Vás informovali o dobe doručenia.
    S pozdravom, Pneupex

• Ponúkajú tovar za cenu za ktorú ho nevedia dodať

Reakcia obchodu PNEUPEX

Dobrý deň, v čase Vašej objednávky systém evidoval pneumatiky na sklade, avšak pred Vašou objednávkou boli v poradí objednávky iných zákazníkov na tie isté pneumatiky. Objednávky vybavujeme chronologicky ako prichádzajú. Z uvedeného dôvodu boli pneumatiky vypredané. Za pochopenie ďakujeme. tím Pneupex spol. s r. o.

• Objednávku potvrdili obratom potom sa ozvali že tovar nemajú skladom a že 5.1.2024 sa ozvú a zatiaľ nič za mňa nespolahlivy

Reakcia obchodu PNEUPEX

objednávku potvrdzuje systém, tzn. potvrdzuje, že je úspešne zaregistrovaná. Pneumatiku, ktorú ste si objednali evidoval dodávateľ v počte 1 ks, žiaľ nie sme jediní odberatelia.
    Hľadali sme viaceré možnosti na vybavenie objednávky, po obdržaní konečnej informácie
    od externého dodávateľa sme Vás kontaktovali e-mailom aj telefonicky.
    Za vzniknuté nepríjemnosti sa ospravedlňujeme. Pneupex

Najskor mi potvrdili objednavku a nakoniec mi oznamili, ze mi ju zrusili a pneumatiky vraj nemaju.