- Komplexné služby, plánovanosť a osobný kontakt
začiatok spolupráce bol rozpačitý, svojimi požiadavkami sme kolektív PNEUPEX obťažovali. Neskôr sa komunikácia rozvíjala a cítime - vidíme progres aj v rámci komunikácie a hlavne služieb. Necítime tak často nedá sa, nemáme a už nám padla.
Možno príležitosť služby prezúvania pre stabilných zákazníkov, ktorý kupujú a prezúvajú viac vozidiel.
Držíme palce a tešíme sa na spoluprácu
M.SEMANČÍK - MINILIGA TALENTOV -
Tovar bol pri objednaní skladom, ale záhadne po objednaní už skladom nebol.
Reakcia obchodu PNEUPEX
Dobrý deň, v čase Vašej objednávky systém evidoval pneumatiky na sklade, avšak pred Vašou objednávkou boli v poradí objednávky iných zákazníkov na tie isté pneumatiky. Objednávky vybavujeme chronologicky ako prichádzajú. Z uvedeného dôvodu boli pneumatiky vypredané. Za pochopenie ďakujeme. tím Pneupex spol. s r. o.
- Richly obchot
- rýchle dodanie
- výhodná cena
rýchle doručenie
Rýchle vybavenie objednávky
Pri objednavani uvadzaju skladom 17 ks …objednavka prijata … na druhy den zrusene , že vypredane ….prava ruka nevie čo robi ľava ….
- super
- Made in Germany
- Velmi rychle dorucenie, zatial nemam co vytknut.
Vcelku rýchly, cenovky asi jedny z najnižších
- Spoľahlivosť a profesionálny prístup
- Rýchlosť dodania
- Všetko bolo ok ochota
Rýchle dodanie.
Najhorši obchod v akom som doteraz nakupoval - v e shope jedna cena pri vyzdvihnuti v kamennom obchode o 10% vyššia.
Reakcia obchodu PNEUPEX
Pneumatiky, ktoré ste si u nás objednali cez e-shop, sme Vám v kamennej predajni predali za cenu, ktorá bola uvedená na objednávke, vedľa konkrétneho typu pneumatiky.
Technická chyba v systéme spôsobila, že v priestore pre celkovú cenu objednávky sa objavila iná – nesprávna suma. Tento stav Vám bol na kamennej predajni vysvetlený. Technici už túto chybu v systéme odstránili.
S pozdravom Pneupex