- Prisiel iny rozmer pneumatik ako bol na objednavke aj fakture
Bez slov
- Tovar ešte nedošiel,mali sa vyjadriť písomne!
Už ste mi zobrali dosť môjho času.
- Fakturacia zo zahranicia so slovenskou DPH, 5 dni po dodani DPH nebolo vratene napriek reklamacii.
Minimalna, resp. ziadna komunikacia zo strany obchodu. Aj napriek tomu, te tovar bol skaldom, mi nebol ani po skoro tyzdni od objednania doruceny
- Zavádzanie zákazník ohladom dodania tovaru
- Svojvolne stornovanie objednavky
Robil som objednávku na dve moto pneumatiky. Objednávku som odoslal na obe pneumatiky súčasne. Bola mi doručená len jedna pneumatika a ďalší týždeň čakám a nemám žiadnu informáciu kedy mi bude doručená aj druhá pneumatika. Žiadna správa ani upozornenie. Pravdepodobne objednávku zruším lebo ma to zdržuje a neviem kedy alebo či vôbec mi bude tovar dodaný.
- Zavádzajúca dodacia Lehota tovaru
Na stránke majú uvedenú dodaciu lehotu,,,Zhruba 30 dní,,,a pri mojom informovaní sa po mesiaci čakania,,kedy budú Pneumatiky doručené,,tak mi bolo odpisane že dodanie bude trvať skoro 2 mesiace,,,, určite neodporúčam,,pokiaľ človek ráta s Dodacou lehotou,,Zhruba 30 dni,,.... Dúfam že aspoň budú doručené nové pneumatiky,,nie nejaké 4 ročne skladovky
Objednal som si 4 ks pneumatík a dostal som len 2 ks. Neviem kde sa stala chyba. Ja som zaplatil kuriérovi sumu ktorú ste napísali v meili.
- dlha doba doručenia 10 dni
- Zmätok
- Nooo,, jasne som napísal do poznámky, že poprosím tovar odoslať po dátume.... ale nie, tovar odoslali ihneď,, keď mi to finančne vôbec nevyhovovalo,,..
- Čakal som skoro 2mesiace čo akceptujem kedže to bolo oznamené že obiednali od dodavatela pneu. Problém nastal keď prišli "novo" objednané pneu s rokom vyorby 2021 a teda staré 2roky bez dodatočnej zlavy a nic nebolo uvedene na stranke.
- Komunikácia
- Žiadna dodatocna zlava po dodani 2ročnych pneu bez oznamenia
Pneu prisli v pohode po 2mesiacoch ale sklamala ma komunikacia a pneu so starym DOT. Momentalne su pneu este lacnejsie vraj s novym DOT takže nechapem preco moje boli drahsie a nikde neoznamene
Gumy som objednával ešte v zime za cenu 88€ s tým že prídu až na jar. Na jar tam volám že kde sú gumky a pani mi povedala že sa objednávka stornovala že to mám objednať znova ale teraz už stali skoro 130 :)) vrelo odporúčam
Čo ponúkajú na internete, nemajú!
- Nepáčilo sa mi spôsob balenia tovaru !! Nedostatočné balenie.
Zo 4ks. pneu Hankook ktoré boli dodané pretože sme kúpili zánovné auto Mercedes GLE na letných pneu/ a brali sme s druhým autom pneu aby ich vo vzorkovej predajni a opravovni Mercedes
vymenili. Zistilo sa že 1 pneu je nevyvážená a nie je to vina elektronov lebo tie sú v poriadku. Ako sa môže stať taká vec , že pneu so zátažovým indexom 113 a rozmerom 20 pošlú nekvalitné ? Jedná sa o pneu ktorého cena je 190euro bez DPH! -
Tovar nie je stále doručený, na stránke máte napísane do 2 dní
Poprosil by som uviesť všetky údaje o pneumatike aj hĺbku dezénu som nespokojný nakoľko hĺbka dezénu na novej pneumatike je len 6,5 mm