• KATASTROFA

NEDOPORUCAM PENIAZE ZAPLATENE DOPREDU A NIKTO NIC PNEUMATIKY NEPRISLI VAM BUDU TREPAT SOMARINY DO TELEFONU ZE ONI POSLALI MAIL A ZIUADNY NEPRISIEL PO OPETOVNOM VOLANI ZE SME NEODPOVEDALI NA MAIL KED ZIADNY NEDOSIEL.
    ALE PENIAZE NEVRATILI. KUPTE SI NIEKDE INDE LEBO TOTO JE ODPAD OBCHODU

• Do dnešného dňa mi nebola doručená žiadna správa ohladom nákupu či vôbec príde alebo kde to postálo ????????????

• Cakam viac ako tyzden na dorucenie

• Prišiel mi iný druh pneumatík (rozmer) aký som objednal
    • Do 4-6 dní malo prísť k výmene, pneumatiky si prevzali, nové mi doposiaľ neprišli

Reklamácia po telefóne prebehla hladko, náprava doposiaľ, už je to 10 dní neprebehla, zatiaľ som v strate nakoľko pneumatiky sú uhradené

• Pred tyzdnom v pondelok mi pisali, ze pneumatiky budu do 2 prac. Dni expedovane. Presiel tyzden a pneumatiky este nedorazili

• Stare pneumatiky

Kurier mi nevolal,len dosiel a nakoniec manzelka prevzala pneumatiky.
    Boli rok a stvrt stare ,aj ked som do poznamky pri objednavke pisal ze chcem iba tohtorocne.
    Pri kontaktovany predajcu mi bolo povedane ze gumy su do 4rokou furt nove a nemam sa co stazovat.Ak sa mi nepaci mam ich poslat naspat na svoje naklady.
    Cize uz nikdy viac .

• Neodbornost personalu

Do 10 dní som tovar nedostal, ani mi nik neoznámil prečo.

Pneu boli skladom a dodanie bolo 1-3 dni, ale pneu prišli až na 7 deň a ešte k tomu mi poslali pneu rok výroby 2018 .

Katastrofa 2 týždne som čakal.
    Nikdy viac si u vás nič neobjednam

Tovar bol doručený v poriadku a v celkovo dobrej dodacej lehote. Problém vidím v tom, že neúplné fakturačné údaje sa nedajú zmeniť či doplniť, len za poplatok 8,- Eur, čo je za doplnenie IČO a DIČ do faktúry privysoká cena. Nepoznám firmu, ktorá by si za administratívny úkon a za prácu v trvaní cca 1 min. pýtala viac ako hodinovú mzdu.

Reakcia obchodu PNEU.sk

velice nás mrzí Vaše nespokojenost, ale při zadávání objednávky musí samotný zákazník, který zadává na našich webových stránkách objednávku zkontrolovat správnost zadaných údajů, aby následně nemuseli být tyto údaje měněny nebo opravovány. Případný zpětný úkon změny nebo opravy fakturačních údajů je zpoplatněn poplatkem 8,€, jelikož tento poplatek je spojen s náklady na změnu údajů na faktuře a její případné zaúčtování a evidence v účetnictví- tzn. poplatek 8,-€ je za celkový proces pro vyřízení změny faktury v celém procesu její změny jak v systému tak pro naše účetní oddělení.

Děkujeme za pochopení.
    team www.PNEU.sk

1, Prvú objednávku nám obchod zrušil, lebo tovar namá a ani do 30 dní nebude, ale aj potom bolo na stránke uvedené 12ks skladom. Prečo?

2, Druhu objednávku sme reklamovali, lebo poslali 2ks pneu, ale my sme objednali a zaplatili 4ks.

• výhodné ceny
    • veľmi slabé užívateľské prostredie obchodu

najlacnejšie pneu to je asi pravda, o užívateľskom prostredí webu a vybavení objednávky radšej pomlčím...

• dodacia doba strašne dlhá aj napriek tomu že nakupovanie cez internet je už stará záležitosť...

18.05.2017 som si objednal a je 04.06.2017..... to je 11 pracovných dní a tovar stále nemám ..takže nič moc obchod

Reakcia obchodu PNEU.sk

velice se omlouváme za případné zdržení při doručování. Poprosíme na náš email [email protected] poslat číslo Vaší objednávky a rádi Vám prověříme její dodání či doručení na Vaší adresu.

• Ziadne

Nenakupovat

• Tovar na sklade nesuhlasi so skutocnostou. Zrusenie po 7 dnoch nie je korektne. Aj po zruseni obj. boli pneu uvadzane ako skladom.

Reakcia obchodu PNEU.sk

velice se omlouváme za nemožnost dodání Vámi původně objednaných pneumatik z Vaší původní objednávky. Rádi Vám případně nabídneme pneumatiky jiné, které jsou nyní na skladě a lze je pro Vás zabezpečit.

team www.PNEU.sk

Pneumatiky som objednal pred mesiacom s dobou dodania do 7 pracovných dní. Po doručení e-mailu zmenili na stránke dobu čakania na 14 dní... je to už mesiac a stále ich nemajú ani na sklade.

• cena
    • Pri prvom nakupe pneu a diskov ste mi nenalozili pmeu na disky, ako bolo vopred dohodnute a zaplatene.

• Ochota k zakaznikovi.

Tovar bol slubeny ze pride stvrtok neprisiel po velkych sluboch

Reakcia obchodu PNEU.sk

velice se omlouváme za případné zdržení zásilky. Pokud daná zásilka nebyla ještě doručena požádáme Vás o zaslání čísla Vaší objednávky na náš email [email protected] a rádi toto doručení zaurgujeme.

• Neochota zo strany