Rýchla obsluha

• perfektná komunikácia
    • rýchle doručenie
    • možnosť platby priamo na predajni
    • mierne neochotný personál na predajni

• Neberie kartu Endered

Neoznámili nám, že budú mať inventúru a nebude sa dať prevziať tovar..

Vsetko prebehlo ako ma! :)

• ochotní personál

Reakcia obchodu planeo.sk

ďakujeme Vám veľmi pekne za Váš nákup, odporúčania aj milé slová. Osobný prístup je kľúčom k zákazníckej spokojnosti a práve tá je našou prioritou: Teší nás, že aj na Vás sme urobili dobrý dojem, kedykoľvek sa na nás neváhajte obrátiť, radi Vám s čímkoľvek poradíme.

• Rychle dodanie
    • Cena

Reakcia obchodu planeo.sk

ďakujeme za Váš nákup, odporúčanie a predovšetkým pozitívne hodnotenie. Spokojnosť zákazníka je našou prioritou, preto nás teší, že ste spokojný so svojim nákupom u nás.

Vaše Planeo

Všetko prebehlo rýchlo a bez problémov.

Reakcia obchodu planeo.sk

Vaša spokojnosť nás veľmi teší. Dbáme na prístup k zákazníkovi, preto sme radi, že sme na vás urobili dobrý dojem. Sme Vám kedykoľvek opäť k dispozícii.

Vaše Planeo

V stredu som objednal, a štvrtok my ho doviezly. To bolo rýchle!

Reakcia obchodu planeo.sk

veľmi si vážime Vašu dôveru a tešíme sa na Vaše budúce nákupy!

Korektnosť

Reakcia obchodu planeo.sk

ďakujeme za Váš nákup, odporúčanie a úžasné hodnotenie! Spokojnosť zákazníkov je pre nás absolútnou prioritou, a preto nás nesmierne teší, že ste z nášho obchodu odchádzali s úsmevom na tvári. Vaša spätná väzba je pre nás motiváciou neustále sa zlepšovať a ponúkať tie najkvalitnejšie služby a produkty.

Vaše Planeo

• Rýchle vybavenie rezervácie a dodanie do miestnej predajne.

Reakcia obchodu planeo.sk

veľmi pekne Vám ďakujeme za Váš nákup. Vaša spokojnosť s nákupom nás veľmi teší! Neváhajte sa o na nás opäť obrátiť.

• Super
    • Rýchle vybavenie objednávky
    • Dobrá komunikácia

• Rýchle objednanie a výdaj

Veľmi dobré jednanie.

Planeo

• Výhodná cena produktu, ktorý som chcel kúpiť
    • Veľmi rýchle dodanie

Spokojnosť s výberom aj dodaním.

Reakcia obchodu planeo.sk

ďakujeme, že ste nám zanechali tak krásnu recenziu. Za prioritu považujeme spokojnosť a Vaša recenzia znovu potvrdzuje tvrdú prácu, ktorú každý deň odvádzame. Veľmi ďakujeme za Vaše láskavé slová a tešíme sa, keď sa s Vami opäť stretneme.

S úsmevom Planeo

• Milí prístup rýchle vybavenie mojej požiadavky

• spoľahlivý, overený obchod
    • rýchle dodanie
    • široká ponuka
    • dobré ceny
    • dobrá komunikácia/informovanie o objednávke/dodaní

Odporúčam na nákup.

• Skvelá pracovníčka
    • rýchle dodanie
    • max.spokojnosť

Všetko prebehlo bez problémov

• Komunikácia, rýchlosť

Reakcia obchodu planeo.sk

ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a dúfame, že sa aj pri Vašom ďalšom výbere obrátite opäť na nás.

Tím Planeo

• rýchle doručenie, tovar doručili na druhý deň
    • zľava na produkt

Reakcia obchodu planeo.sk

veľmi si vážime Vašu dôveru a tešíme sa na Vaše budúce nákupy!