Všetko v poriadku
- Super, ochotný personál.
- Nemám
S nákupom som bola spokojná. Ochotne predavačky a predavači na predajniach. Tovar som si rezervovala cez internet.
Reakcia obchodu planeo.sk
ďakujeme za Váš nákup, odporúčanie a úžasné hodnotenie! Spokojnosť zákazníkov je pre nás absolútnou prioritou, a preto nás nesmierne teší, že ste z nášho obchodu odchádzali s úsmevom na tvári. Vaša spätná väzba je pre nás motiváciou neustále sa zlepšovať a ponúkať tie najkvalitnejšie služby a produkty.
Všetko OK
Reakcia obchodu planeo.sk
ďakujeme, že ste sa podelili o pozitívny zážitok z Vášho nakupovania u nás. Tešíme sa na Vaše prípadné ďalšie nákupy!
Planeo -
Výborná cena a hlavne ochota previezť tovar na pre mna bližšiu predajnu.
Vaše Planeo -
tovar mi bol veľmi rýchlo dodaný
Reakcia obchodu planeo.sk
ďakujeme za Váš nákup, úžasnú recenziu a milé odporúčanie! Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou a nesmierne nás teší, že ste sa s nami podelili o svoje pozitívne skúsenosti. Veľmi si vážime Vašu dôveru a podporu.
Vsetko ok
Reakcia obchodu planeo.sk
veľmi pekne Vám ďakujeme za Váš nákup. Vaša spokojnosť s nákupom nás veľmi teší! Neváhajte sa o na nás opäť obrátiť.
- rýchle dodanie
Reakcia obchodu planeo.sk
Vaša spokojnosť nás veľmi teší. Dbáme na prístup k zákazníkovi, preto sme radi, že sme na vás urobili dobrý dojem. Sme Vám kedykoľvek opäť k dispozícii.
Vaše Planeo -
- prijemny personal aj ked je ich málo..
Reakcia obchodu planeo.sk
Vaša spokojnosť s nákupom nás naozaj veľmi teší a za Vaše odporúčania aj milé slová Vám ďakujeme. Snažíme sa vyjsť zákazníkom vždy vo všetkých smeroch maximálne v ústrety, pokiaľ to je v našich možnostiach. Budeme radi, keď sa na nás aj pri Vašom budúcom nákupe zase obrátite.
Na 100 percent, ako vzdy
Vaše Planeo -
Tovar som si objednal, o pol hodiny som dostal informáciu, že je pripravený na vyzdvihnutie (volá sa to rezervácia). O ďalšiu polhodinku som si daný tovar z obchodu zobral a vyplatil.
Vaše Planeo -
- Veľmi seriózne jednanie.
- Milí predavači
Reakcia obchodu planeo.sk
ďakujeme za Váš nákup, odporúčanie a predovšetkým pozitívne hodnotenie. Spokojnosť zákazníka je našou prioritou, preto nás teší, že aj Vy „odchádzate“ z nášho obchodu spokojný.
Vaše Planeo -
- Vernostný program so zľavami planeo+
- Dostupné predajne
- Rýchle dodanie tovaru.
Reakcia obchodu planeo.sk
sme radi, že ste spokojná s nákupom u nás. Tešíme sa na Vás v budúcnosti!
S úsmevom Planeo -
- Rychlost, dostupnost
Reakcia obchodu planeo.sk
ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a dúfame, že sa aj pri Vašom ďalšom výbere obrátite opäť na nás.
Tovar dorazil za 1 mesiac
- Ústretoví personal, ochotní zmenit termin dodania tovaru
Vaše Planeo -
Na stranke ponukali produkt, ktory nemali v danom prevedeni. Bol im dodany produkt v inej farbe, a naskladnili ho aj tak pod touto polozkou.
Reakcia obchodu planeo.sk
veľmi si vážime Váš nákup a recenziu, aj keď nás mrzí, že nie ste s ním spokojný/á. Snažíme sa vždy urobiť maximum pre to, aby boli naši zákazníci spokojní, ale nie vždy sa nám to, žiaľ, podarí. Za vzniknuté komplikácie sa Vám hlboko ospravedlňujeme.
Tím Planeo -
Odporúčam Planeo elektro prijemny personál
Reakcia obchodu planeo.sk
ďakujeme Vám veľmi pekne za Váš nákup, odporúčania aj milé slová. Osobný prístup je kľúčom k zákazníckej spokojnosti a práve tá je našou prioritou: Teší nás, že aj na Vás sme urobili dobrý dojem, kedykoľvek sa na nás neváhajte obrátiť, radi Vám s čímkoľvek poradíme.
ok
Reakcia obchodu planeo.sk
ďakujeme za pozitívnu recenziu! Dajte nám, prosím, vedieť, či môžeme niečo spraviť pre zlepšenie vášho nákupného zážitku pri ďalšej návšteve.
Planeo -
- Dobra komunikacia rychlost dodania.
- Ochota
- Oneskorený prieskum spokojnosti