Online rezervácia do 30 min v konkrétnej predajni neznamená, že do polhodiny bude v predajni tovar pripravený! A hneď som online aj uhradila. A potrebovala som ho naozaj súrne. Čiže na predajni nasledovalo vysvetlenie a spísanie zrušenia online obhednávky, lebo to bolo z centrálneho skladua nie vybraná prevádzka! A pekne som kúpila druhý tovar priamo v predajni. Čiže dve platby, dvojité náklady a ešte nemám vrátenú prvú platbu. Veľmi ma sklamala táto obchodná politika a zavádzanie zákazníka.
- Caste navstevy obchodu v dostupnej blizkosti.
- Vysoke ceny
Neochota niektorych predavacov.Dlaha doba do dovezenia od zaplatenia tovaru.Najvysia kupna cena aj po akcii v porovnani z inymi dodavatelmi.
Na zákazníckej linke mi povedali že nemáte žiaden kus na sklade na stránke ukazujeme že je jeden skladom a čakám už tretí týždeň
- Dobre akcie
- Maly preklep pri účtovaní ale ináč všetko vybavili tak ako mali
Nevšimol som si že mi pri vydaji naúčtoval systém cenu bez zľavy ale personál to ochotne vyriešil
- Prijemne jednanie a profesionalny pristup. vyšli mi v ustrety s posunutim prevzatia tovaru ktory som objednal cez net.
- Rychlost
Nic
- dobre ceny a odberne miesto v mojom meste, moznost platby kartou v obchode pri prevzati bez dalsich prirazok.
- slaba komunikacia medzi kamennym a internetovym obchodom. ak mi pride mail, ze mozem ist prevziat zasielku, tak by mala byt pripravena na vydaj a nemalo by sa stat, ze personal az po mojom prichode zacne hladat co to je a kde to je.
super
Ochota, rýchlosť, odporučam
- Tovar nebol doručený v termíne tak ako bolo uvedené na stránke.
- Výborná cena tovaru
- výborný nápad, cez internet si pozriem či majú tovar a idem na istotu
žiadka
- rychly presun tovaru na pobocku
- dobrá cena
- dostupnosť
- Obsluha vynikajúca
- Veľmi ochotný, milý predavač , vie poradiť rodičom pri kúpe mobilu pre študentku...
- Tovar som mala vyhliadnuty, ale iné predajne ma porucali na e-shop.
Na heureke svietilo skladom 1kus. Objednal som okrem poďakovania za objednávku zatiaľ nič neprišlo.
- Na rozdiel od väčšiny obchodov Vám prevezú tovar aj z inej predajne ako v mojom prípade, keď zabalený kus bol 200km od mojej predajne. Fakt super a cením si to.
- vsetko OK