Reklama

• Cena

• Dlhý kábel, malý, spratny

• Spoľahlivosť
    • Rýchle doručenie
    • Možnosť si tovar aj osobne vyzdvihnúť
    • Nemám

Nakupujem v tomto obchode častejšie. Som spokojná s rýchlym dodaním. Vždy bolo všetko v poriadku.

• Super ceny
    • Originalny tovar, vzdy zabaleny od vyrobcov

• Produk nebol odborne zlozeny

• SPOKOJNOSŤ NADMÍERÚ,ĎAKUJEM.

AŽ VEĽMI MOC SPOKOJNÝ!!! ĎAKUJEM CELENÚ TÝMÚ ZÁ VŠÚ SNAHÚ Á ÚSILIÉ.VŠETKÝM VÁM ZRADOSŤOÚ VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM. SPOZDRAVOM ROMAN POVALAČ ZO SENICE.

Všetko prebehlo bez problémov, teda O.K.!

Tovar mi dosiel v stanovenej lehote, ale obrovska neochota pana ktory mi dorucil tovar odniest ho aspon za prve uzamykatelne dvere. Proste mi to hodil na chodnik, meter od ulice. Pekne som ho poprosil aby mi to dal aspon k dveram a on ze bolia ho krize... no pre porovnanie ja som tyzden po operacii chrbtice a nemozem nic dvihat. To mi stacilo, ostatne spotrebice do kuchyne som si objednal z Nay, kde boli pri dovoze ochotni, aj vzhladom na moj zdravotny stav...
    PS: v reklame v TV mate ze tovar DORUCIME A NAINSTALUJEME zadarmo. Ake ironicke :)

• Vsetko super, dcera si nasla lampu a je s nou velmi spokojna. Urcite odporucam.

• super

Ok.

• Výhodné ceny

Ochotný personál

• Tovar podľa reklamného sloganu by mal byť po rezervácii pripravený do 15 minút k vyzdvihnutiu, ale ani po 3 hodinách nebola žiadna výzva k vyzdvihnutiu ?! Údajne mali výpadok systému...

Reakcia obchodu planeo.sk

veľmi nás mrzí Vaša negatívna skúsenosť a úprimne sa ospravedlňujeme za výrazné meškanie pri príprave Vašej rezervácie. Plne chápeme Vaše rozhorčenie, nakoľko zdržanie 3 hodín namiesto deklarovaných 15 minút určite nepôsobí príjemne, ani pri nečakanom výpadku systému Radi by sme Vám vzniknuté nepríjemnosti ospravedlnili.

ok

Reakcia obchodu planeo.sk

veľmi pekne Vám ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Sme nesmierne radi, že všetko prebehlo v úplnom poriadku a že ste boli s nákupom u nás spokojní.

Bezproblémový priebeh objednávky a Vaša spokojnosť sú pre náš celý tím tou najlepšou odmenou a motiváciou do ďalšej práce. Budeme sa veľmi tešiť na Váš ďalší nákup u nás!

• Odporúčam

Reakcia obchodu planeo.sk

veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu milú recenziu a odporúčanie nášho obchodu! Sme nesmierne radi, že ste boli s nákupom u nás spokojní a že nás s dôverou odporúčate aj ostatným zákazníkom.

Vaša dôvera a spokojnosť sú pre náš celý tím tou najlepšou odmenou a motiváciou do ďalšej práce. Budeme sa veľmi tešiť na Váš ďalší nákup u nás!

Tím Planeo

• Rýchle doručenie na predajňu.
    • Super prístup.

Napriek tomu, že som výrobok musel reklamovať, vybavenie reklamácie bolo vybavené okamžite na predajni.

Reakcia obchodu planeo.sk

veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a hodnotenie. Mrzí nás, že ste museli výrobok reklamovať, no zároveň sme nesmierne radi, že proces reklamácie prebehol priamo na predajni okamžite a k Vašej spokojnosti.

Rýchle, ústretové a bezstarostné riešenie prípadných komplikácií je pre náš tím prioritou. Pevne veríme, že Vám produkt bude teraz spoľahlivo slúžiť, a budeme sa veľmi tešiť na Vašu ďalšiu návštevu u nás!

• Rýchle doručenie

Reakcia obchodu planeo.sk

veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu a pochvalu rýchleho doručenia. Sme nesmierne radi, že rýchlosť nášho dodania splnila Vaše očakávania a tovar Vám bol doručený takto bleskovo. Promptný servis a celková spokojnosť zákazníkov sú pre nás vždy na prvom mieste, preto nás Vaša spätná väzba úprimne teší a motivuje do ďalšej práce. Budeme sa veľmi tešiť na Váš ďalší nákup u nás!

Tím Planeo

Sú zlé lebo čo som objednával všetko sú iba vystavené veci .

Reakcia obchodu planeo.sk

veľmi nás mrzí Vaša negatívna skúsenosť a úprimne sa Vám ospravedlňujeme, ak Vám boli namiesto nových produktov dodané len vystavené kusy. Náš zákazník by mal byť o stave tovaru alebo o tom, že ide o vystavený model, vždy vopred jasne informovaný. Túto situáciu budemo okamžite preverovať s naším expedičným tímom a danou predajňou. Radi by sme celú záležitosť vyriešili k Vašej spokojnosti, preto Vás poprosíme, aby ste nás kontaktovali s číslom Vašej objednávky.