Reklama

• Všetko ok.

Osobne neviem o žiadnych nevýhodách.

• Tovar bol na sklade,cena
    • Nemám

• Blízko bydliska

Nákup ok od objednania až po osobný odber.

• Milí pán Michal poradil a bol ústretový a úsmev nechybal

Tovar som si zarezervovala cez internet, po príchode do predajne milé jednanie, spokojnosť.

Som velmi spokojna s obchodom aj s dorucením.

Reakcia obchodu planeo.sk

Sme vďační Vašej spokojnosti s nákupom u nás. Tešíme sa na Vás v budúcnosti!

ok

Reakcia obchodu planeo.sk

veľmi sa tešíme Vašej pozitívnej skúsenosti. Neváhajte sa na nás v budúcnosti znova obrátiť.
    Vaše Planeo

Všetko v poriadku, maximálna ústretovosť

• Prehľadne staly zákazník má zľavu , rýchle dodanie dobre ceny a ochota aj na predajni

Reakcia obchodu planeo.sk

ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a dúfame, že sa aj pri Vašom ďalšom výbere obrátite opäť na nás.

Dobrá cena
    Komunikácia
    Lokalita obchodu
    A prístup od predavača

Reakcia obchodu planeo.sk

ďakujeme za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Teší nás, že priebeh Vašej objednávky splnil očakávania a dúfame, že sa môžeme v budúcnosti tešiť na Váš ďalší prípadný nákup.

• Prístup zamestnankyne.

Reakcia obchodu planeo.sk

ďakujeme, že ste nás upozornili na dôležitý problém. Situáciu riešime a dúfame, že nám ešte dáte šancu. Dovoľujeme si Vás kontaktovať dodatočne e-mailom. Budeme radi, ak nájdeme spoločne spôsob vynahradiť Vám vzniknuté nepríjemnosti.
    Vaše Planeo

• Super rýchle vybavenie objednávky.
    • Na predajni nachystané.
    • Cena

Reakcia obchodu planeo.sk

veľmi pekne Vám ďakujeme za Váš nákup. Vaša spokojnosť s nákupom nás veľmi teší! Neváhajte sa na nás opäť obrátiť.

Vaše Planeo

• Na druhý deň bol ráno tovar už nachystaný na vyzdvihnutie

Tím Planeo

• Vždy všetko v poriadku

Nemám nič

Reakcia obchodu planeo.sk

ďakujeme za Váš nákup, úžasnú recenziu a milé odporúčanie! Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou a nesmierne nás teší, že ste sa s nami podelili o svoje pozitívne skúsenosti. Veľmi si vážime Vašu dôveru a podporu.

Vaše Planeo

Rychle dodanie a dobré ceny

Všetko prebehlo OK.

Reakcia obchodu planeo.sk

ďakujeme, že ste sa podelili o pozitívny zážitok z Vášho nakupovania u nás. Budeme sa tešiť, ak Vás budeme môcť opäť privítať.

S úsmevom Planeo

Všetko super, krabica bola troška puknutá ale nenarušilo to svoj účel. Síce to bolo LEGO a krabice si vystavujem no veľkú drámu kvôli tomu robiť nebudem...

Reakcia obchodu planeo.sk

Sme vďační Vašej spokojnosti s nákupom u nás. Tešíme sa na Vás v budúcnosti!
    Vaše Planeo

• rýchle doručenie do obchodu

Reakcia obchodu planeo.sk

ďakujeme za Váš nákup, odporúčanie a predovšetkým pozitívne hodnotenie. Spokojnosť zákazníka je našou prioritou, preto nás teší, že aj Vy ste „odišli“ z nášho obchodu s úsmevom.
    Planeo

• Zákazník je nepretržite informovaný o stave svojej objednavky

Reakcia obchodu planeo.sk

Vaša spokojnosť nás veľmi teší. Dbáme na prístup k zákazníkovi a preto sme radi, že sme na Vás urobili dobrý dojem. Sme Vám kedykoľvek opäť k dispozícii.

• Dobre ceny a akcie.
    • Ochotny personal