Reklama

• Dobre ceny
    • Rychlost vybavenia objednavky
    • Vyzdvihnutie na predajni

• Rýchle a jednoduché objednanie, dodanie, priebeh sa dá sledovať elektronicky

Odporúčam, Planeo máva dobré ceny, tovar prichádza rýchlo po objednaní.

Všetko ok

V čase objednávky mali mať tovar na predajni (viac kusov) s tým, že do 15 minút si ho budem môcť vyzdvihnúť. Mal som totiž cestu okolo. Avízo o tom, že to mám pripravené, prišlo ale až po piatich hodinách - bez predchádzajúceho ospravedlnenia, takže som si cestu "zopakoval". Inak by som bol spokojný.

• Všetko ok

Veľmi ochotný, milý personál. Pekný a hlavne nápomocný prístup zamestnancov Planea Trenčín, Šamorín.

• rýchlo pripravený tovar

• Planeo

Jednoznačne super

• Prvýkrát som objednal a veľmi spokojný.

Rýchlosť, ochota.

• Nádoby sú menšie ako boli na stránke uvedené. 5,5 l je vlastne 4 litrová, a menšia miesto 4, 3 litrová.
    • Pri vyšších otáčkach sa horná časť dosť trasie.

• Spoľahlivo vybavene

Mop s rozprašovačom bol doručený včas, avšak dostala som použitý tovar, krabica bola otvorená a z mopu ešte tiekla voda, čo sa mi nepáčilo, pretože to pri objednávke nebolo uvedené, že kupujem použitý tovar. Objednala som si nový mop za plnú cenu. Bola by som ho vrátila/vymenila, kebyže to zistím v predajni, zistila som to však doma a nechcelo sa mi už kvôli vráteniu cestovať naspäť. Dosť ma to zaskočilo a nemilo prekvapilo. Inak mop funguje, plní účel. Dodaný bol rýchlo a bez nejakých poškodení.

Rýchle vyzdvihnutie

Na parádu

• rýchlosť a komunikácia
    • nemám

• super zlavy
    • ochotny personal

• Eshop na výbornú. Informácie doručenie. Prevzatie v obchode horšie, personál zaostáva za konkurenciou.

• aktualne dobra cena notebooku
    • pri objednavke bolo napisane ze maju na predajni kus na sklade. Na predajni kus bol, ale vystaveny, a bolo mi povedane, ze ked je iba jeden kus na predajni, tak je vystaveny. To by mohlo byt napisane pri objednavani tovaru, ze sa jedna o vystaveny kus. Objednavka zo skladu trvala dlhsie nez mi bolo povedane. Inak v poriadku

všetko ok, personál milý