• 3 krát som bola pre tovar v predajni. Mali chaos. Nevedel mi nikto povedať kedy dostanem tovar či jeden deň či dva či 3 dní treba čakať... Ja som ešte také skúsenosti nikdy nemala s nikým.

• Používané telefóny a telefóny z výkupu predávajú ako "nové"
    • Dajte si veľký pozor na tento obchod lebo používajú nekalé praktiky

Kúpil som si od nich telefón ktorý mal byť úplne nový. V skutočnosti to bol ale nejaký používaný telefón z výkupu, len bol nanovo prebalený. Našťastie ale obchod komunikoval a peniaze za tovar rýchlo vrátil.

• Neviem či je to zrovna nevýhoda objednal som si EA FC 25 ale nebol tam český jazyk tak som musel hru vracať

Nieje to prvýkrát čo PGS niečo posral, len toľko keď platím za dopravu a chcem to doručiť na určité miesto, je na mieste dať človeku dopredu vedieť, že nastala zmena a nie fláknuť to rovno na faktúru a spraviť ramena.

Výdajne miesto nebolo ani náhodou plné (systém ho 2 dni bez problémov akceptoval na výber) ja chápem, že Pičeta potrebuje propagovať svoje zasraté Z-Boxy, kde aj tak tovar došiel prakticky v dobe, keď som ho aj tak nemohol vybrať. Tovar bol navyše veselo 2-3 dni stále uvádzaný na skladoch v Bratislave, no beztak mi došiel až z BB.

Pičeta samozrejme posrala aj notifikáciu, kde najskôr prišlo že tovar sa neporadilo doručiť a neskôr o 30 minút, že je na mieste. Proste celé zle.

PGS sa ospravedlnilo takže to akceptujem, Pičeta má všetkých naháku takže to nekomentujem. Ale ono je to vlastne putna každému na Slovensku, že ...

• Neochota zo strany zamestnancov zákazníckeho centra

• Nezaškoleny personal

Z tych všetkych predavačov (pobočka v Prievidzi) tam je len jeden ktory vie poradiť odtatny su tam len na okrasu. Bol som sa spýtať na vec ci to na druhy den môzem doniesť a ze ano prišiel som na druhy deň a bol tam niekto iny a uz sa to nedalo tak som sa tam trepal zbytočne.

Prevzali sme si tovar na dohodnutom mieste-v predajni...Bola som úplne zhrozená. Predavač mi to podal do ruky bez balíčka, bez igelitu, bez akéhokoľvek obalu. Nevedno koľkým ľuďom prešla hračka cez ruky, koľkokrát bola na zemi...zaprášená atd. Toto ma odradilo ďalší krát objednávať cez vás.

• Pozretie na cd zhora sa mi pri vykupe zapocitalo ako čistenie cd také čistenie za 2€ som v živote nevidel

Neochotny personal

bez oznámenia rozdelená objednávka a doručovaná 2 x

opakovane sa tovar nedal zaplatiť, neprešla platba.

• Robotnik bol velmi neprijemny

Robotnik bol mots mudry a drzy.
    Vobec nemal zaujem na moje pozadavky
    Bol velmi neprijemny

• Nakupovanie tu nefunguje

Tovar kupeny bola hracia konzola PS4. Tovat bol repasovany, takze som cakal pouzity tovar.
    Ale tovar doruceny bol nesmierne spinavy od prachu a masti. Cela konzola, cely ovladac a vsetky kable...
    Nikdy som nebol taky zklamany z online objednavky.
    Repasovany tovar ma byt minimalne umyty a ma technicky odskusany. Neviem pochopit kto by predaval spinavy produkt...

• Nekvalitný tovar.

Vybavuje sa reklamácia . Nefunkčný Xbox one x ktorý bol profesionálne kontrolované.
    Zlý video signál, odchádza chip.

Predávate nekvalitný tovar ako z bazáru a vyzerá ako z druhej ruky. Kúpil som si fľašu na vodu na ktorej bolo v názve napísané že je kovová. Nakoniec je plastová a kompletne obitá. V podstate ste mi predali plastový odpad ktorý som rovno recykloval a už v živote si od vás nič nekúpim. Okrem toho som si kúpil Funko POP postavičku ktorá mala priamo na krabici nalepenú lepku, po opatrnom odlepení sa ukázalo že pod tou lepkou bola iná staršia ktorá už nebola opatrne odlepená a je poškodená krabica. Čo znamená že moja zberateľská figúrka má nulovú hodnotu. Boli ste dobrý obchod, kupoval som si u vás PS4 slim, PS4 pro a celú policu PS4 hier. Najskôr po rebrandingu sa z vás stal second hand blšák/bazár ktorý predáva lacný odpad. Shame on you

• Na objednávku čakám už týždeň a nebola zatial ani poslaná

Nedali mi to čo som si objednal klamu ludi

objednal som v utorok tovar v akcii pocas sluzobky...v stredu prislo ze si ho mozem vyzdvihnut....potom vo stvrtok dalsia notifikacia ze ho tam mam. V pondelok ked som bol v BA som sa po to zastavil a pod cislom objednavky tovar nenasli. Predavac mi povedal ze mi to asi bolo zrusene....super...ziadne upozornenie ze si to mam predlzit lebo to zrusia alebo do kedy je objednavka platna...

• Dobre ceny a ponuka tovaru
    • Zial tovar stale nedorazil , idealne by bolo ak by mali lepsiu informormovanost o dostupnosti tovaru resp. Doruceni tovaru.