Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Balenie
Tovar prišiel poškodený, bol nedostatočne zabalený a každá krabica mala poškodenie. Očakával som že shop roku bude na určitej úrovni ale je to sklamanie. Cena bola dobrá ale už vieme že na úkor kvality. Komunikácia mailom bola bez odozvy.
Dobrý deň ,
na oddelení zákazníckej podpory neevidujeme žiadny podnet na riešenie poškodeného tovaru. V prípade nutnosti reklamácie odporúčam použiť https://www.pgs.sk/conditions.php. -
Hra dosla . Len nefunguje . Dakujem
Reakcia obchodu PGS.sk
Zdravím, na oddelení zákazníckeho servisu neevidujeme žiadny podnet na riešenie situácie. Aj na bazárový tovar ponúkame záruku, a teda v prípade problému neváhajte daný problém nahlásiť ako reklamáciu https://www.pgs.sk/conditions.php, alebo navštívte predajňu , kde Vám pomôžu s jej podaním.
- Rýchle doručenie
- Rýchla odpoveď eshopu
- Predajca má všade napísané, že zariadenie je otestované na sto percent funkčné a základne vyčistené a došiel mi k PS4 ovládač s nefunkčným tlačidlom + konzola bola tak zaprášená vnútri, že po úvodnom spustení z nej vyšiel prach, ako keď fúknete do storočnej knihy...
- Nepáčilo sa mi aj, že ich vlastnou chybou bolo, že ten ovládač nebol riadne skontrolovaný a ešte som ho musel na svoje náklady posielať na reklamáciu.
Odporúčam obchodu riadne kontrolovať tieto veci, lebo mňa osobne to dosť vytočilo a váham, či si ešte od neho niečo objednám.
Reakcia obchodu PGS.sk
Dobrý deň , za situáciu sa ospravedlňujeme, v každom prípade Vaša sťažnosť bola riešená výmenou tovaru , za iný v zodpovedajúcej kvalite.
Za komplikácie a zlyhanie výstupnej kontroly konkrétneho kusu tovaru sa ospravedlňujeme
- Rýchlosť vybavenia
- Slabo chránená zásielka pred poškodením
- Poškodený obal hry
Zakúpená bazárová hra na PS4, obal hry bol poškodený pravdepodobne pri preprave. To pokazilo celkový dojem z nákupu. Musím ešte niekde kúpiť náhradný obal na blu-ray disk.
Reakcia obchodu PGS.sk
ak dôjde k poškodeniu v preprave, odporúčame obratom kontaktovať zákaznícke centrum, ktoré dokáže náhradný obal doposlať.
S pozdravom Team PGS -
- Neda sa vrátiť tovar keď je nový nepoužitý len je rozbaleny
Reakcia obchodu PGS.sk
predmetom kúpy bolo audiovizuálne dielo , konktétne hra, ktorá podlieha autorským právam. Podobne ako kniha , alebo film. V tomto prípade môžete tovar len reklamovať, ale nie je možné odstúpiť od zmluvy. Poskytnutá informácia je teda plne s platnou legislatívou.
Ak sa Vám tovar z nejakého dôvodu nepáči, využite služby nášho výkupu.
Team PGS -
- Konzola bola v top stave, čo sa o ovládači k nej povedať nedá, ten je používaný asi 3 roky... Za ušetrenú sumu budem musieť kúpiť nový dualsense
Stav konzole nekoresponduje so stavom ovladača, myslel som ze verzia slim ma len nieco okolo pol roka no ovladac ako keby mal 4 roky
Dobrý deň ,
v prípade, že tovar nezodpovedá Vašim očakávaniam, alebo kvalite, kontaktujte prosím naše reklamačné oddelenie.
- Žiadna
- Predražené
- Poplatok za dopravu a balné pričom tovar nebol vôbec zabalený takže neviem aké balenie bolo účtované
- Osobné vyzvdvihnutie na predajni za účtovaný poplatok za dopravu + dobierku,v iných obchodoch sa pri doručení na predajňu neplatí
- Nákup za 80€ a účtovaná doprava + dobierka pričom v iných obchodoch je za takú sumu doprava zadarmo
Reakcia obchodu PGS.sk
cena a podmienky prepravy sú komunikované počas celého procesu objednávania. Mnohé obchody si poplatok za prepravu zohľadnia do ceny tovaru, čiže prepravné mate nižšie, alebo zadarmo, v konečnom dôsledku platíte rovnakú alebo vyššiu sumu.
S pozdravom Team PGS -
- imailova a telefonicka komunikacia,ked skladnikov maju podpriemernych,nedokazu zabalit poriadne tovar tak aspon ini zamestnanci su solidny .
- za dva dni dve objednavky,obydve objednavky prisli poskodene,cize 2baliky a poskodene/zdevastovane
- zle zabaleny tovar
- skladnici/zamestnanci maju totalne na haku ,tovar vam pride znacne poskodeny
Nemozem odporucit nieco z coho som totalne sklamany.Dve objednavky a kazda zle zabalena,poskodena.
Toto sa mi este nestalo,skoda ze sa neda pridat foto dokumentacia,co vam pride po objednani.Neodporucam!!!!!
Velmi neprijemna skusenost a nie jeden den pokazeny .Problem vyriesili poslali novy tovar ale ako pisem 2 objednavky dva baliky a kazdy zle zabaleny a tovar znacne poskodeny/zdevastovany.Reakcia obchodu PGS.sk
za poškodenie tovaru v preprave sa ospravedlňujeme. Štandardne balíme tovar do bublinkových obálok a bez vačších problémov. Výnimočne, ak dôjde k poškodeniu, stačí kontaktovať obratom po zistení škody reklamačné oddelenie , a tovar Vám zameníme.
Za nečakané komplikacie sa ospravedlňujeme, Vašu recenziu sme posunuli vedúcemu expedičného centra.
- Nekomentujem
- Poplatok 2e po odkliknutí na predajni
S pozdravom Team PGS -
- Skvelý prístup zamestnancov vedia poradiť
- Dlhá doba kým to príde
Reakcia obchodu PGS.sk
hra bola expedovaná obratom, žiaľ bola s oneskorením prijatá na odberom mieste za čo sa v mene kolegov z predajne aj celého kolektívu ospravedlňujeme.
Team PGS -
- Aj napriek informácii že tovar vyskladňujú 21.2. A že do dvoch dní bude u mňa je dnes 27.2. A objednaný tovar nikde.
Vzhĺadom na zavádzanie klienta neodporúčam kupovať u tohto predajcu
Reakcia obchodu PGS.sk
Dobrý deň , za chybu skladovej evidencie sa ospravedlňujem. Žiaľ preskladnenie na predajňu sa v dôsledku zámeny tovaru v expedícii predĺžili. Napriek tomu sme veríme, ze s tovarom ste spokojný.
Team PGS. -
- Nulová komunikácia
- Nezodpovednosť
Tovsr som objednával mesiac dopredu.
Tovar mi nebol doručený a žiaľ ani žiadne vyjadrenie :) neodporúčam tento obchodReakcia obchodu PGS.sk
Zdravím, k danému problému neevidujeme podnet na riešenie problému na zákazníckom centre.
Preveríme s expedičným oddelením, je možné že došlo k strate balíka v preprave, nakoľko zasielka podľa skenov systemu bola expedovaná deň po vytvorení objednávky, čo sme Vám potvrdili mailom.
S pozdravom Team PGS. -
Doteraz nič neviem o zakúpených ani objednaní h tovaroch
- Poškodený obal, fejkovy obal vytlačený na hre metal gear solid , bol to bazarovy kus ale nič nemení na tom , že to nebolo originálne balenie ale vytlačené
Reakcia obchodu PGS.sk
situáciu preveríme, pokiaľ tovar z akehokoľvek dôvodu nevyhovuje, máte možnosť vrátiť tovar bez udania dôvodu, ak sú zachované plomby balenia.
Za nečakanú situáciu sa ospravedlňujeme. -
Tovar mi do teraz neprišiel :)
Reakcia obchodu PGS.sk
Dobrý deň , vzhľadom na zvolený typ platby splátky je potrebné objednávku skompletizovať, nie je ju možné poslať čiastočne. O termíne vyskladnenia Vás budeme informovať , akonáhle bude objednávka kompletná samostatným mailom
- Uplne nič
- Pgs je jedná veľka katostrofa odtial sa neoplati objednať tovar ktorýmajú skladom nakoniec musiš čakať na naskladnenie za dalšie 2 tyždne pomaly voláte tam a pán otráveny neochotný a vkuse zavádza volám nech mi objednávku nedelia ale aj tak si spravia po svojom
Reakcia obchodu PGS.sk
situáciu sme overili, objednávka bola spracovaná a odoslaná do 5 dni od prijatia a to vrátane presunu z predajne , o ktorom ste bol informovaný do mailu. Následne zásielka čakala 5 dni na Vás, kým ste ju vytiahli z odberného miesta zásielkovne.
- Rýchle doručenie
- Rozličný tovar
- Dobré ceny
- Bazárova hra prišla polepená troma rôznymi nálepkami
- Bazárova hra mala vlastnoručne vytlačený cover čo je celkom vidno
- tovar skladom nebol skladom
tovar, ktorý deklarovali skladom s dodanim o 2dni, napisali ze bude možno o 4 a viac
Reakcia obchodu PGS.sk
Dobrý deň , za nečakanú zmenu dostupnosti u dodávateľa sa ospravedlňujeme.
- Neodporúčam výkup hier
O tomto obchode som mal názor taký že je naozaj seriózny ale táto skúsenosť ma presvedčila o tom že opak je pravdou. Dňa 18.1.2024 pánom pišiel odomňa balík do pgs na výkupové oddelenie keďže som platil dvoma hrami ktoré išli do výkupu a následne som mal doplatiť rozdiel. Bohužial do dnešného dňa 25.1.2024 mi z výkupového oddelenia neprišla žiadna správa o doručení prípadne vabavovaní mojich hier do výkupu. Keď som volal na infolinku tak mi pán povedal že on nevie že to má na starosti výkupové oddelenie a ten neochotný tón nekomentujem. Takýto prístup k zákazníkom je vizitkou “play go smart” . Váš obchod nebudem odporúčať.
Dobrý deň ,
za dlhšiu dobu spracovania výkupu sa ospravedlňujeme. Objednávky je možné odosielať až po overení zákazníkom dodaných herných titulov.
Ak chcete výkup hier urýchliť, vrelo Vám odporúčam navštíviť našu predajňu, kde môžete za výkupové hry, dostať hotovosť obratom, a priamo si hry zakúpiť, bez časového posunu.
Team PGS