kvalitný tovar, rýchle dodanie, objednávala som už tretí pelech, veľká spokojnosť
- Rýchla dodávka tovaru.
výborná komunikácia
- Skvelá komunikácia , rýchle vybavwnie objednávky, a zároveň expresné doručenie balíka. Tovar bol zabalený profesionálne v krabici, takže sa nič nepoškodilo. Objednaná poduška na záhr.hojdačku je ušitá z kvalitného materiálu s očarujúcim vzorom. Šitie je profesionalne a zodpovedne vypracované, výplň podušky je rovnomerne rozložená a dostatočne hrubá. Perfektne sa na nej sedí, nič netlačí, rozmery podušky presne sedia, som nadmieru spokojná . Nákup od tohto predajcu odporúčam na 100%
Kvalitný matriál, kvalitne ušité, promptné vybavenie objednávky a doručenie balíka, cenovo prijateľné Hodnotím na 1* Všetkým len a len odporúčam !!!
- Dobra komunikacia
- Spoľahlivosť
Spočiatku som mala obavy keďže som stránku nepoznala, ale ma veľmi prekvapil...som spokojná aj s doručením...doba doručenia bola trošičku dlhšia ako bolo uvedené, ale nie vinou obchodu... samozrejme o všetkom som bola informovaná čo sa mi páčilo...
- Dlhá čakacia doba
skvelá komunikácia
- Rýchle
- Všetko v poriadku. Tovar doručený rýchlo. Pekech je perfejtny.
- skvelý materiál pelechov, máme doma už dva, rýchle dodanie, spokojnosť 100%, ďakujeme
- Dodanie trvalo asi 8 dní ale inak super.
- Perfektné prevedenie
- Perfektná látka
- Som spokojná,super1
- Kvalitné produkty,
- rýchlosť vybavenia objednávky,
- komunikácia,
- dostupnosť tovaru,
- a iné. :)
- O žiadnej aktuálne nemám vedomosť.
Super. :)
- Zaujmali sa osobne ako došla objednavka
- Pelíšek vyzerá funkčne, prakticky. Otestovaný ešte nie je, jeho majiteľ sa čoskoro nasťahuje.
Mimoriadna spokojnost s vybavenim objednavky, s kvalitou tovaru, s dorucenim.
Kvalita produktov
Všetko ok, komunikácia,dodanie v termíne
V obchode som nakupovala prvy krat ale spokojnost s rychlostou dodávky a zakupenym tovarom vynikajuca