Poškodené ochranné uzávery niektorých produktov a z nich odobratá časť
    obsahu !!!

boile Jet Fish Boilie Legend Klub Red + A.C. Slivka / Scopex - 1 kg 24 mm prišli polroka po zaruke neodporučam nakupovat nikdy viacej

• Dost dlhe dorucenie tovaru

Par krat som si zastrielal s prakom (zfish carp catapult) a hned sa na nej odtrhla guma... dufam ze nebudem mat podobnu skusenost aj s ostatnymi vecami..

Zle fotky na eshope okuliare prišli male aj ked pisalo že su unisize. Dlha dodacia doba. Pre istotu už od Vás nikdy nič neobjednám ani nikomu neodporučim aby využil vaš eshop. Prvy a posledny krat som u Vas nakupil. Tovar by som vratil ale určite by trvalo mesiac, kým by sa mi peniaze vratili.

Jeden naviják - hrubá závada a ani chod druhého nebyl zcela hladký. Navijaky prišli ve starých poškozených obalech nebyly to nové originálne zabalené výrobky. Jsem zvedav jak kvalitne bude vyrešena má reklamace, ale zatím vás nemám za co pochválit .

Polovica tovaru mala dátum spotreby 1 rok. Dokonca jedna položka bola po záruke. Slabá aróma.

balenie otras jemne veci spolu z tazkymi a nevystuzena skatula

Nikto ma nekontaktoval ohľadom tovaru ktorý som objednal, aj keď som o tom žiadal na konci objednávky. Chcel som výmenu dodávateľa ktorého mal som na výber pri ukončení objednávky, ale aj to mi nespravili. Dokonca ani dodavatel ma nekontaktoval ohladom doručenia tovaru, zavolal už kedy bol na adrese. Tovar bol v pohode aj dobre zabalený, za výnimkou jednoj vedlučky pre signaluzator, ťa bola odkázaná, ne da sa namontovať signaluzator. To bola moja prva objednavka. A nebudem nukomu vas odporúčať.

Na udici bolo prasknute očko.

Dlhá čakacia doba cca mesiac

Tovar objednany pred 15 dnami a stale nedoruceny

obchod - ok
    preprava kurierska spoločnost-totalne nevyhovujuca

• Omyl v objednávke objednaný zlý produkut zmeny poradene spokojnosť
    • Bol som nespokojný
    • Klamanie s dorazenim tovaru mal prísť piatok, bolo volané te príde v pondelok pondelok som čakal doma nešiel nikde keďže mi mal prísť balík neprišla mi SMS volal som na Parys povedali že najneskôr v stredu stále dokola niečo iné vraveli nakoniec bez SMS bez všetkého prišiel v utorok cca 15:30 čo som nemusel byt na adrese s týmto doručenim tovaru som veľmi nespokojný bol

Reakcia obchodu PARYS.SK - RYBÁRSKY RAJ

ďakujeme za Váš čas, ktorý ste venoval tomuto hodnoteniu, spätná väzba našich zákazníkov je pre nás dôležitá.

Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie s doručením Vašej objednávky. Počas black friday týždňa, ktorý ste využil aj Vy, sme museli odbaviť tisíce objednávok a snažili sme sa urobiť maximum pre to, aby sme objednávky zákazníkom doručili čo najskôr. Z našej strany sme zámerne klamlivé informácie neuvádzali, len v tom množstve objednávok mohli nastať určité zmätky. Za nefunkčné SMS informácie o doručeniu sa ospravedlňujeme, už tento problém riešime a v blízkych dňoch bude opäť všetko fungovať tak, ako má.

Veríme, že na nás nezanevrite a že nám zachováte svoju priazeň.

Filip

Bol mi Dodany iny tovar ako objednany. Nesedia fotky na emailovej stranke OJ s realnym produktom, čo je zavadzajuce pre zakaznika.
    Doba dodania tyždeň.

• Poslali mi faktúru s objednávkou na 60 €, ja som si objednával za 41€ aby doprava bola zadarmo oni za rátali aj dopravu. Plus pri objednávke na tovar 2 kúpiš jedno zadarmo za rátali aj to zadarmo v hodnote + 10€.Tak Ďakujem krásne za zľavu... Aj za tovar... Navyše... Aj zľavu do plusu priratanu 10 eurovu.

Reakcia obchodu PARYS.SK - RYBÁRSKY RAJ

Mrzí nás, že pri Vašej objednávke došlo k nezrovnalosti vo fakturovanej čiastke, jednalo sa o nechcenú chybu fakturantky. Peňažné prostriedky zaplatené naviac Vám obratom zasielame späť na Vás účet. Sme radi, že sme po telefóne všetko vyriešili k Vašej spokojnosti a budeme sa tešiť na ďalšie nákupy.

Ešte raz sa týmto ospravedlňujeme za vzniknutú situáciu

Peter

Štyri obiednavky vjeden deň a štyri krát poštovné

Reakcia obchodu PARYS.SK - RYBÁRSKY RAJ

ďakujeme za Váš čas, ktorý ste venoval tomuto hodnoteniu. Spätná väzba našich zákazníkov je pre nás dôležitá.

Aby došlo k spojeniu viac objednávok do jednej, je nutné to napísať do poznámky k objednávke. Vo Vašom prípade išlo o 2 objednávky, nie o 4 a u žiadnej z nich poznámka o spojenie nebola. Bez takejto poznámky systém nespozná, že má danej objednávky spojiť, a preto k nim pristupuje ako k samostatným objednávkam. V prípade, že objednávka takú poznámku obsahuje, vždy zákazníkom tieto objednávky spájame a zasielame len s jedným poštovným.

Veríme, že nám aj naďalej zachováte svoju priazeň a budeme sa tešiť na ďalšie nákupy.

Peter

Pruty mi neprisli rovnake ako som chcel.

• Tovar prišiel
    • Dosť drahý
    • Dodanie miesto 2-3 dni na veci skladom je vyše týždňa
    • Na infolinke jeden nevie čo robí druhý

• Dostala som poškodený tovar, chladnička má na bočnej strane preliačinu, pravdepodobne od nárazu, krabica zámerne prelepená lepiacou páskou.

Tovar som objednal 10.4.2020, teraz je 24.4.2020 a stale nic