- tovar/navijak mi bol doruceny poskodeny a bol tak odoslany zamerne a vedome nakolko bol uz evidentne rozbaleny tj nieje mozne aby o tom na expedicii nevedeli ze posielaju poskodeny tovar ..
ak mate zaujem kupovat smeti ktore nasledne mozete poslat naspat tak nech sa paci .. ja neodporucam rozhodne ...
Reakcia obchodu PARYS.SK - RYBÁRSKY RAJ
ďakujeme za Váš čas, ktorý ste venoval tomuto hodnoteniu, spätná väzba našich zákazníkov je pre nás dôležitá.
Ospravedlňujeme sa Vám za doručenie poškodeného tovaru. Skontrolovali sme kamerové záznamy z balenia vašej objednávky a nezistili sme žiadny poškodený tovar. Pokúšali sme sa Vás kontaktovať telefonicky aj e-mailom, aby sme problém mohli rýchlo vyriešiť. V prípade doručenia poškodeného tovaru vám odporúčame nás kotaktovať na telefón +421 232 195 330 alebo e-mail: [email protected]. Všetky informácie, ako v takom prípade postupovať potom nájdete tu https://www.parys.sk/reklamacia/.
Veríme, že nám aj naďalej zachováte svoju priazeň.
Adam -
Bolo mi povedané že nad 20€ nákupu mi pošlú aj darček. Bohužiaľ mi nič neprišlo čo som veľmi sklamaný. Pričom som nakúpil za 22€ a ešte k tomu mi poslali že mi Dam Odhodový Vlasec Trinity Tapered Snag Leader 6 nepríde lebo nieje na sklade čo má tieš znepokojilo.
Reakcia obchodu PARYS.SK - RYBÁRSKY RAJ
Je nám ľúto, že s nákupom u nás nie ste spokojní. V našom e-shope bohužiaľ darčeky k nákupu za 20 € bežne nedávame. Teraz u nás prebieha akcia, kde pri nákupe produktov značky Savage Gear nad 20€ zákazník dostane darček, vo Vašej objednávke však nebol žiadny produkt od Savage Gear. Odhodový vlasec Dam Trinity z Vašej objednávky odstránený nebol, doručili sme Vám ho spolu s ďalšími položkami.Veríme, že nám aj naďalej zachováte svoju priazeň.
Adam -
- Balenie neobsahovalo to čo popisovali na eshope.
ďakujeme za Vašu recenziu, spätná väzba našich zákazníkov je pre nás dôležitá.
Na základe našej emailovej komunikácie vzniknutú situáciu napravíme a chýbajúcu časť produktu vám dopošleme. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie a tešíme sa na ďalšie objednávky.
Veľmi kvalitný obchod
- Prisiel mi poskodeny tovar, konkretne boostrovane boilies bola rozbita doza a 50% tovaru bolo znehodnoteneho. Evidentne to posielali rozbite lebo to balili do folie ale pretieklo to do celeho balika.
ďakujeme za Vašu recenziu, spätná väzba našich zákazníkov je pre nás dôležitá.
Mrzí nás, že došlo k poškodeniu tovaru, z našej firmy balík odchádzal v poriadku. Pri boosterovanom boilies pri zasielaní balíkom vždy dózu balíme ešte do fólie, rozbitú dózu by sme zákazníkovi určite neposlali. Sme radi, že sme situáciu prostredníctvom emailu vyriešili.
Veríme, že nám aj napriek tejto ojedinelej skúsenosti zachováte priazeň.
Adam -
- Neposlali ste mi to co som objednal ja som objednal stojan a vy ste poslali 2 iste vrchy .... ved rozmyslajte
Reakcia obchodu PARYS.SK - RYBÁRSKY RAJ
Objednali ste si produkt s kódom 870000330. Jedná sa o 2 ks hrazdy na 4 prúty. Tento tovar vám tiež bol doručený.
Ako vám bolo telefonicky ponúknuté, ak ste si pomýlil stojan a hrazdy, môžete hrazdy vrátiť a objednať si stojan na prúty. Ako postupovať pri vrátení tovaru nájdete tu https://www.parys.sk/odstupenie-od-zmluvy-m37/.
Adam -
Dodávateľ mi oznámil dodávanie tovaru keď bol pred domom...už to bolo viackrát... ďakujem nechcem ďalej firmu
ďakujeme za Vašu recenziu, spätná väzba našich zákazníkov je pre nás dôležitá.
Bohužiaľ nie sme schopní ovplyvniť oznámenie o doručení konkrétnej prepravnej služby. Pre dopravu na Slovensko si môžete vybrať z dvoch prepravných služieb. Pokiaľ s jednou z nich nie ste spokojný, odporúčame vyskúšať druhú.
Veríme, že to pomôže vyriešiť problém a budeme radi, pokiaľ si zachováte Vašu priazeň.
- objednal som tovar za 45 eur žiadny daček k tomu
Reakcia obchodu PARYS.SK - RYBÁRSKY RAJ
Bohužiaľ nemáme kapacitu na to, aby sme ku každej objednávke posielali darček zadarmo. Pre tovar s darčekom zadarmo máme špeciálnu sekciu: https://www.parys.sk/tovar-s-darcekom-zdarma/.
Všetky informácie ohľadom nášho vernostného programu a výhod vyplývajúcich z neho nájdete tu https://www.parys.sk/vernostny-program-parys-team-/.
Adam -
- GDPR pre nich neznamená nič
Zrušil som tovar, kedže moje osobné údaje boli odcudzené na nákup na nich stránke. Kontaktoval som support, emailom aj telefonicky, žiadna odpoveď.. Hlavná vec je, že ste dostali zaplatené a tam to končí.. NEODPORÚČAM-----------
Reakcia obchodu PARYS.SK - RYBÁRSKY RAJ
Z hľadiska GDPR v našej firme dodržiavame všetky nariadenia, bližšie informácie k nim nájdete tu: https://www.parys.sk/gdpr-informacie/
Mrzí nás, že vaše osobné údaje boli odcudzené, ale pokiaľ nám príde objednávka, kde sú vyplnené všetky údaje, nevidíme dôvod na ďalšiu kontrolu správnosti údajov. Na Vašu e-mailovú adresu ste dostali odpoveď nášho zákazníckeho servisu. Ospravedlňujeme sa vám za komplikácie, ktoré nastali pri objednávke iného zákazníka, ktorý zadal do objednávky Váš email. Veríme, že sa situácia už nebude opakovať.
Adam -
V objednavke som mal capicu,po 4 dnoch mi volali ze ju nemozu na sklade najst.pocas telefonatu mi vybrali inu namiesto nej.na dalsi den mi znova volali ze ani tu druhu nemaju.tak mi odoslali objednavku bez capice.peniaze za nu mi dodnes naprisli spat na ucet
Reakcia obchodu PARYS.SK - RYBÁRSKY RAJ
Ospravedlňujeme sa za výnimočné komplikácie s Vašou objednávkou. V predvianočnom období sme vybavovali veľké množstvo objednávok, čo zapríčinilo chybu s vyskladňovaním čiapok. Peniaze by ste mali mať späť na účte, najskôr sa zdržali kvôli vianočným sviatkom. Ešte raz sa ospravedlňujeme a veríme, že aj napriek ojedinelej chybe nám zachováte Vašu priazeň.
Adam -
Tovar prišiel velmi rýchlo, čo oceňujem. Avšak po otvorení som bola sklamaná. Tovar mal nedostatky /škrabance/. Snažila som sa komunikovať messengerom, dohodnúť sa na ďalšom postupe. No k dnešnému dňu som žiadny záver nedostala. Objednaný tovar chcem dať darom synovi-rybárovi, krorý si tovar našiel na vašom webe. Niesom si však istá, či bude s nedostatkami spokojný. Pre tento dôvod Vašu spoločnosť známym rybárom neodporučím
Reakcia obchodu PARYS.SK - RYBÁRSKY RAJ
ďakujeme za Váš čas, ktorý ste venovali tomuto hodnoteniu, spätná väzba našich zákazníkov je pre nás dôležitá.
Mrzí nás, že Vám došiel poškodený produkt. V takom prípade je najlepšie nás bezprostredne kontaktovať telefonicky. Všetko okamžite riešime. Bohužiaľ Váš e-mail sme nedohľadali.
Sme radi, že sa nám všetko podarilo vyriešiť cez Messenger k Vašej spokojnosti. Veríme, že nám aj naďalej zachováte svoju priazeň.
Pekný deň.
Za Parys.sk
Filip -
- Tovar objednaný 2.12. , dnes je 13.12. a este stale nie je doruceny
Reakcia obchodu PARYS.SK - RYBÁRSKY RAJ
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie s doručením Vašej objednávky. Váš tovar objednaný 2.12. bol od nás expedovaný 3.12.. Bohužiaľ samotné doručenie realizuje prepravná spoločnosť a nie sme schopný ho ovplyvniť. V 99% prípadov dôjde k doručeniu podľa termínu na e-shope, však občas sú tu nejaké prekážky na strane prepravnej spoločnosti, ako vo Vašom prípade.
Mrzí nás, že sa doručenie objednávky z dôvodu pochybenia na strane prepravnej spoločnosti takto pretiahlo a veríme, že nám aj naďalej zachováte svoju priazeň.
Adam -
Doteraz som bol spokojny s vasim obchodom.Objednal som si Sellior Prút Gladius 2,4 m 400-600 g ale dostal som Sellior Prút Powermax 2,4 m 400-600 g, Na krabici navijaku su uvedene 2 cievky, bola tam len jedna. Rozdiel medzi prutmi nieje velky, ale nerobi to serioznosti obchodu dobre meno. Pre porovnanie:
Sellior Prút Gladius 2,4 m 400-600 g
30,73 EUR
Sellior Prút Powermax 2,4 m 400-600 g
23,04 EURReakcia obchodu PARYS.SK - RYBÁRSKY RAJ
Mrzí nás, že pri Vašej objednávke došlo k nezrovnalosti, jednalo sa o nechcenú chybu na našom sklade. Sme radi, že sme po telefóne našli riešenie a osobne sme vám doručili správny prút. Ďakujeme za vašu priazeň a budeme sa tešiť na ďalšie objednávky.
Ešte raz sa týmto ospravedlňujeme za vzniknutú situáciu
Adam -
Prut, ktory som si objednal prisiel so 6 vyrobnymi vadami. Neviem, co na to povedat. …… Moje peniaze boli vsak bez chyb.
- Ten obchod chce odomna peniaze za nič takže neodporúčam
- Klamstva a Pán po telefonate Vás chcel presvedčiť ,že tovar Vám musel prísť aj keď nič neprišlo asi to nemali skladom ale to už nepovedia...
objednavam pravidelne, ale este som nezazil, aby v nedelu minuly tyzden som vsetko objednal, vsetko skladom, v stredu sa odoslalo a je uz tyzden prec a balik nikde. Kurier SPS je najhorsie co existuje, odporucam ich dat prec z ponuky, v stredu v noci prisiel balik na Slovensko a az v piatok 16.30 dostanem email ze nasledujuci den dorucuju cize v pondelok. Z tohto eshopu som objednal a tovar mal za 1 max 2 dni doma. Teraz cakam vyse tyzdna a tovar nikde. Za mna velke sklamanie a neviem co sposobuje tieto meskania.
- Tovar bol poskodeny
- bol mi doruceny vadny kus
Krmitká boly zdeformované,nedaju sa používať ,ked ide iba o pár centov ide o peniaze kupujuceho.Idete do obchodu nikto vám nedá ani gram olova zadara.