Vôbec som nedostal správu, že by bol tovar pripravený na vyzdvihnutie.
Reakcia obchodu Papierik
Dobrý deň, áno máte pravdu, nedávali sme informácie. Ale dnes sme prijali ďalších ľudí a už sa snažíme lepšie komunikovať. Michal
super rychle vybavenie
- Dobrá komunikácia s obchodom, rýchle dodanie.
- Rychle dodanie, tovar bez poskodenia, dobre zabaleny
- Doprava zdarma, rychle dodanie
Tovar mi bol doručený v expresnom čase, v požadovanej kvalite
a nepoškodenom balení. -
- ziadne info o objednavke
- 7 dni spracovavaju objednavku
ked si objednavam naplne do tlaciarne tak asi preto ze ich potrebujem a nemozem cakat mesiac alebo dokedy?
V eshopoch nakupujem pravidelne a zvycajne tovar odosielaju nasledujuci den po objednavke
Som sa dal zlakat nizsou cenou aj to je skusenost ze sa ma nakupovat u overenych spolahlivych eshopochReakcia obchodu Papierik
Dobrý deň, veľmi nás to mrzí ale máte pravdu. Z našej strany to bolo nezodpovedné, že sme Vašu objednávku nevybavili v čo najkratšom čase. Pozrel som sa do systému, čo bolo príčinou a nevidím dôvod, prečo to ku Vám nedošlo ihneď, nakoľko všetky objednávky spracúvame do 12 hod. Aktuálne sme zmenili zopár pozícií a už by sa toto nemalo stať. Veľmi nás to mrzí a pevne verím, že nám dáte ešte jednu šancu, že u nás nájdete ako aj nízku cenu, tak aj kvalitu a rýchle dodanie. Veľmi pekne ďakujem za porozumenie. Michal (majiteľ)
- 80% stranok vo vizitkari je odtrhnutych
- Nekvalitny produkt
Reakcia obchodu Papierik
Dobrý deň, veľmi nás mrzí. Mohli ste nás kontaktovať a vyriešiť to. Prosím nebudúce nás ihneď kontaktujte aby sme to vedeli zameniť. Michal
- zaujimavy e-shop
- ustretová komunikácia
- veľmi rýchle dodanie , primerana cena
Skoré vybavenie,ale drahá doprava!
- Výborná skúsenosť s nakupovaním
- Všetko prebehlo v poriadku
- Rýchle doručenie
- rýchlosť, výber, kvalita
Dobré ceny. Rýchle dodanie.
- Veľmi ochotná pani.
expresné vybavenie, výborná, ústretová komunikácia
- rýchle vybavovanie objednávky
- promptnosť dodávky
Pri predĺžení času dodania som bola včas informovaná a hneď o deň alebo dva nato, som tovar v poriadku obdrzala. Ďakujem pekne.
korkova nastenka mi prisla polorozpadnuta a za tu sumu sa mi to neoplati vraciat a platit postovne kedze je velka, preplatila by som. takze to neriesim ako reklamaciu, no tovar prisiel poskodeny.
ostatne veci ok. toto nemam výhrady.