Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Komunikácia a serióznosť obchodu
    • Rýchle dodanie
    • Veľa produktov na jednom mieste za super ceny!
    • Keď som sa potreboval opýtať na konkrétny tovar, ktorý v tej chvíli nebol skladom, tak mi ochotne ponúkli alternatívu. Určite tento obchod odporúčam.

Komunikácia obchodu so zákazníkom, snažia sa nájsť riešenie kompletnej objednávky.

Rýchle dodanie!

Ako vždy maximálna spokojnosť, nájdem všetko čo potrebujem a dodanie expresne rýchle.

Nedalo sa mi pri objednávke zadať doprava v BA zadarmo nad 10€. Spĺňala som túto podmienku, ale musela som si ísť zobrať tovar osobne. Prišla som tam pred 15:00 hod. a už mali zatvorené. Našťastie ma ochotná pracovníčka fakturačne vybavila.

• rýchlosť

• Dobré ceny

• Výborné ceny niektorých druhov tovaru
    • Výborná komunikácia a ochota na zákazníckej linke
    • Rýchla doprava
    • ---

Aj keď to bola moja prvá objednávka, obchod určite odporúčam. Veľmi pozitívne hodnotím rýchlosť odpovede na môj dotaz emailom a telefonickú komunikáciu s obchodom. Rovnako aj expedíciu a dovoz tovaru na adresu doručenia.

Informovali ma, že moja objednávka už bola. Šiel som ho osobne hľadať a povedali mi, že tam nie je. Chcem zrušiť svoju objednávku.

Reakcia obchodu Papierik

Dobry den, velmi nas mrzi ale my tovar nemame skladom ihned na osobny odber. Vacsinou mame tovar na druhy den u nas. Mrzi nas to a pevne verim, ze nam date do buducnosti este sancu.

Michal hamas

• rýchle dodanie

Rýchle doručenie,som spokojná.

• dlhá doba čakania

Reakcia obchodu Papierik

Velmi nas to mrzi, ale objednali ste si tovar pri tejto objendavke co nebol skladom. Preto sme Vam to nevedeli dodat nacas.

Michal Hamas

Spokojnost. Rychle dodanie

• Kvalitné veci, za výhodnú cenu

Odporúčam tento obchod. Fakt majú dobré, kvalitné veci, veľký výber. Tieto veci inde kúpiš určite za vyššie ceny. Zároveň aj rýchle dodanie.

Bola mi vratena zaplarena suma bez komentu .

Reakcia obchodu Papierik

Dobry den, na kazdy jeden email sme odpovedali. Objednali ste si tovar ktory nebol na sklade. Bolo tam napisane, ze vypredane. Doteraz situacia bola taka, ze aj ked sme tovar nemali na sklade, tak sme ho do par dni naskladnili a poslali. Zial nas eshop nebol stavany na dlhodoby vypadok. uz sme to zmenili. Je na to luto, ale mozno by bolo vhodne, si pozriet kolko kusov na sklade, ked chcete osocovat eshop a pozriet si aj emailove spravy.

S podzravom Michal Hamas

• Za krátky čas dodávka produktu, čo som si objednal aj dostanem. Hodnotím aj vysokú kvalitu produktu.
    • Nič

Som maximálne spokojný.

Na ich stránke deklarujú že tovar majú skladom, ale potom sa Vám napíšu že ani jeden z objednaných tovarov nemajú. Aspoň poslali späť peniaze.
    Ďakujem...

Reakcia obchodu Papierik

Dobry den, pozerali sme na stav ked ste si objednavali tovar. Pri tovare bolo napisane DOCASNE VYPREDANE cervenym, ale do kosika ste si to mohli dat. Dalej pri potvrdzovani bolo napisane v oranzovom ramceku ze skladom. Vacsinou tovar dodavame do 2-3 ked ho skladom nemame. Ale zial, v dnesnej dobe ked su problemy s respiratormi, ruskami, rukavicami, dezinfektami nie sme schopny to dodat do tych 2-3 dni. Skuste prosim si niekedy precitat pri tovare ci je alebo nie je skladom, predtym ako budete osocovat ESHOP. Dana sitaucia nas mrzi a od 1.4 si u nas nemozete kupit NIC co nie je na sklade.

S pozdravom Michal Hamas

• klamlive informacie
    • neda sa spolahnut na pravdivost stranky

Reakcia obchodu Papierik

Velmi nas to mrzi, ale v case objednavky ked ste objednavali tovar, bolo na sklade 0ks. bolo to uvedene aj na stranke. Sklady sa nam aktualizuju kazdy den, podla realneho stavu. Nasli sme jeden mesni bug, ale uz to rieisime. S pozdravom Michal Hamas

rýchle vybavenie, celková spokojnosť

• prehľadný e-shop
    • dobré ceny
    • rôzne možnosti platby
    • zľava na doprave pri prekročení určitej sumy