Bola som spokojná, pani mi vysvetlila ako môžem zaplatiť, nakoľko som nerozumela platba "papierikom", tovar bol doručený v poriadku, platba v hotovosti. Len neviem či kazeta je nová, alebo reparovaná.
Reakcia obchodu Papierik
ďakujeme veľmi pekne za pozitívnu recenziu, veľmi si ceníme, že ste s nami boli spokojná. :)
Alo vždy všetko super
Dostupnosť tovaru a expres doručenie :))Reakcia obchodu Papierik
Váš tím Papierik.sk -
široký výber, kvalita, dobrá cena, rýchlosť vybavenia objednávky, celková spokojnosť :)
- Promptne dodané
Reakcia obchodu Papierik
ďakujeme veľmi pekne za pozitívnu recenziu, veľmi si ceníme, že ste s nami boli spokojný. :)
+ Pestrý sortimet.
- Platba v hotovosti pri preberaní objednávky.Reakcia obchodu Papierik
Váš tím Papierik.sk -
- rychle dodanie tovaru do domu
- platba kartou cez internet - ziaden problem
stolicka - dobra cena, pohodlna, mohutna stolicka
Váš tím Papierik.sk -
- bezplatne dorucenie aj pri mensej sume
- Príjemné jednanie
Váš tím Papierik.sk -
- Tovar bol doručený načas a v dohodnutej cene, kuriér mi pomohol s presunom od auta do brány domu, som veľmi spokojná s prístupom firmy a jej zamestnancov, budem objednávať znovu, keď Fatru vypijem
Váš tím Papierik.sk -
Dobre sa v e-shope orientuje a objednávka mi bola doručená tiež celkom rýchlo takže spokojnosť veľká
- Velmi rýchlo vybavená objednávka. Dakujem
Váš tím Papierik.sk -
- Široký sortiment, priaznivé ceny, osobný odber/dovoz možný v BA (odbúranie nákladov na prepravu), ústretovosť a rýchle reakcie obchodu.
- Trochu menej prehľadný web. Niektoré produkty sa dajú kúpiť iba ako multibalenie. Uvítala by som možnosť filtrovania v podkategóriách.
- Otváracie hodiny sú priaznivo nastavené pre zamestnancov, no osobný odber je asi trochu problém stihnúť.
Obchod môžem len odporučiť. Široký výber, priaznivé ceny, ochotný personál. Platba cez platobnú bránu sa mi zasekla, bez problémov mi zmenili spôsob platby na platbu pri osobnom odbere. Chválim aj vcelku rýchle doručenie.
Reakcia obchodu Papierik
ďakujeme veľmi pekne za pozitívnu recenziu, veľmi si ceníme, že ste s nami boli spokojní. :) Čo sa týka nášho webu, ten sa snažíme postupne inovovať a pracujeme na tom, aby bol v budúcnosti dostatočne prehľadný.
- cena, rýchlosť doručenia
- Zlá komunikácia so zákazníkom. Objednavka svieti, že sa vybavuje a už je doručená.
- Rýchle dodanie tovaru
- rychlost dodavky
- Osobný prístup, snaha vyhovieť zákazníkovi vybaviť objednávku čím skôr.
- Veľmi dobrá komunikácia s obchodom, som max spokojná. Jeden deň som riešila reklamáciu a druhý deň som to mala doma. Volala som v piatok poobede a pani z reklamačného už nebola prítomná, mala som zavolať v pondelok. Volali mi sami!!!! ďakujem ešte raz....
- Okamžitá reakcia, odporúčam, maximálna spokojnosť. A ako bonus som dostal darček pre dieťa.
- žiadne
Obchod ma rozmanity tovar, dobra komunikacia.
- rýchlosť dodania
- komunikácia