Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Ceny
    • Komunikácia
    • Reklamácia

Snažím sa snimi spojiť už 3 týždne, ale márne. Reklamácie ich vôbec nezaujímajú.

• Vyhnite sa tomuto obchodu
    • Pozor na tento e-shop. Poslali mi zlý tovar a teraz robia obštrukcie pri reklamácii. Namiesto okamžitej nápravy ich vlastnej chyby len naťahujú čas. Ak nechcete mať zbytočné starosti a prísť o peniaze, nakupujte radšej inde.

Vyhnite sa tomuto obchodu
    Číslo faktúry: 25041611

• Žiadne
    • Neodporúčam

V danom e-shope only store som si 19.12.2025 objednal tovar,tovar mi mal byť dodaný do 5-6prac.dní. Tovar mi bol dodaný 8.1.2026 rozhodol som sa tovar vrátiť v 14 daňovej zákonnej lehote bez udania dôvodu. Keď sa to predávajúci dozvedel informoval som ho formou emailu prestal so mnou komunikovať .Mnou vrátený tovar neprebral na email neodpovedá telefón nezdvíha na Facebooku si ma zablokoval. Veľmi zvláštne praktiky ,zdieľam touto formou moje skúsenosti z daným predajcom obchod neodporúčam.

• široký výber produktov
    • výborné akciové ceny
    • doprava zadarmo na vybrané produkty
    • rýchle dodanie

• cena
    • zlá komunikácia

Rýchle dodanie, veľmi dobrá komunikácia s obchodom. U nás sa vyskytol taký menší problém ktorý obchod rýchlo vyriešil, čo ma milo prekvapilo.

• Rychle vybavenie a dorucenie, spokojnost

• Zle zautomatizovane stavy objdnavky, tyzden cakam na odoslanie zasielky a po 6 dnoch mi napisu ze tovar nemaju skladom a objednavku zrusia sami od seba. Pricom na webe nebola info, ze tovar nie je skladom.

Reakcia obchodu OnlyStore.sk

Vážený zákazník vaša objednávka bola stornovaná preto že ste o storno objednávky požiadali sami. Preto budeme radi ak budete uvádzať pravdivé informácie.

OnlyStore.sk

• cena ,vyber ,prehlaď

Dobra komunikácia,informovanosť zákaznika,rýchle dodanie tovaru

Tovar dodaný podĺa určeného termínu .

• Super

Žiadna komunikácia, nesplnená dodacia lehota. Proste 0 bodov

Tovar mi bol doruceny v lehote, aku uvadzali pri produkte. Po precitani negativnych komentarov, kde bolo vacsinou problem s lehotou dodania, som skusil tuto stranku a nelutujem.

• Najnižšia cena
    • Dobre zabalené
    • Po objednávke mi hneď prišlo oznámenie, aj kedy bude tovar doručený

• Rýchle dodanie - do 4 dní som mal tovar

• Dlhé dodacie lehoty
    • Neodporúčam

Naozaj sme potrebovali do práce dané výrobky. Po týždni sa ozvali, že polovica objednávky je vypredaná, tak ju zmenili. Prešlo zas pár dní, nedovolala som sa tam, chcela som sa informovať o doručení. Po ďalších pár dňoch som im napísala, že objednávku stornujem, že už som sa zariadila inak, tovar som zohnala na inej stránke a do 2 dní som ho mala doma. Zas sa nik neozval a o 3 dni mi prišiel kuriér aj s tovarom. Neprevzala som ho, a o ďalšie 2 dni prišla faktúra za dopravu.
    Veľmi neprofesionálny prístup. S dlhšou dobou sme počítali, na stránke uvádzali 5-8 pracovných dní, ale v skutočnosti to bolo 21 dní, 16 pracovných dní.

• Приемлемые цены

Товар был надёжно упакован и быстро доставлен . Молодцы ребята .

• Žiadna
    • Čakám na tovar ktorý som si objednal a po týždni mi pošlú email že tovar je už nedostupný. Už nikdy viac!

Super.