Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Velmi siroky vyber
    • Tovar trochu lacnejsi ako inde
    • Sidlo sa nachadza v zahranici (CZ), co treba vzdy zohladnit pre pripad reklamacie
    • Neoznamili, ktora kurierska sluzba mi tovar doda a nedali pokyn, aby zakaznika pred dorucenim s predstihom avizovali (mala som poriadny stres a musela vybavovat)
    • Poverili tu asi najhorsiu, nespolahlivu kuriersku spolocnost -pravdepodobne bola pre OnlyStore najlacnejsia
    • Ked sa zohladni obrovsky stres zakaznika s dorucenim tovaru, tak sa mi OnlyStore vobec nevyplatil!

Velmi velky, siroky vyber a dobre ceny - na prvy pohlad fajn vyhody.
    Na druhy pohlad: Dobre ceny vznikaju tak, ze obchodni setri kde len moze a kde by aj nemal. To, ze OnlyStore ani neoznamil dopravcu, moja trpezlivost a zhovievavost konci. Ziadne pro-klientske zameranie, ale naopak: obchod sposobuje zakaznikovi problemy a opletacky.
    Treba si tuto cenovu politiku uvedomit a dat za nakup radsej trochu viac a zabranit nervakom.
    Obchod NEODPORUCAM.

Reakcia obchodu OnlyStore.sk

Dobrý den informácie, ktoré uvadza zákaznik niesu pravdivé naše sídlo je na Slovensku da sa to uveriť aj na obchodnom registri. Nešetríme na ničom vsetko robíme rovnako ako ostatné obchody. Ospraveldnujeme sa zákazníkovi za prepravcu QDL kde sme nevedeli zasielky bude doručovať prepravca SPS kedze QDL končí z kuriérskymi službami to nám oznámili krátko pred ukončením.

S pozdravom OnlyStoresk

• dobre ceny, v pohode ludia

• Rýchly

21. 3. 25 vytvorená objednávka činiek
    7. 4. 25 žiadne info o zásielke

katastrova meškal 13dni

Reakcia obchodu OnlyStore.sk

Vazeny zakaznik nerozumieme vasmu hodnoteniu. Tato objednavka bola stornovana pretoze ste vytvorili 2 rovnake objendávky. A aktívna objednávka Vám prisla v lehote. Pri výrobku mate informáciu ze tovar je na ext2 sklade kde je uvedena doba naskladnenia 5 - 8 pracovných dni. Pri zvolenej doprave máte uvedenu dobu expedicie 3 - 5 dni o všetkom ste boli informovani tovar Vám bol 19.3.25 o 13.16 upozorňujeme ze po 12 hod sa objednávky spracovávajú na dalsi den. Tovar Vám bol doručený 1.4.2025 podla informácií tovar Vám bol dodaný v lehote. Preto nevieme nerozumieme kde ste zobrali informáciu že tovar meškal kde ste mali pri vyrobku informáciu ze tovar je na externom sklade aj pri telefonickej komunikácie sme Vás o tom informovali. Preto odporúčame aby ste sledovali informácie pri výrobkoch aby nevznikali tieto nedorozumenia a nemuseli nám dávať negatívne recenzie nie pre našu chybu kedze ste boli o všetkom informovaní. Mrzí nás to a ospravedlnujeme sa Vám za dlhšiu dodaciu dobu vášho tovaru.

DLHA DODACIA LEHOTA

Reakcia obchodu OnlyStore.sk

Vážený zákaznik mrzí nás vaša nespokojnosť. Chceme Vám len pripomenúť že ste si objednali tovar z externého skladu kde je uvedena dlhšia dodacia doba. Odporúčame sledovať dodacie doby pri výrobku aby nevnikali nedorozumenia a z vašej strany zbytočná nespokojnosť začo my nemôžeme. Tiež je potrebne brať do úvahy pokiaľ ide tovar z externého skladu nedokážeme ovplyvniť rýchlosť doručenia tovaru.

Týmto sa Vám chceme ospravedlniť za dlhšiu dodaciu dobu ako ste čakali.

S pozdravom OnlyStoresk

• žiadnu výhodu som nenašiel
    • obchod ani po 30 dňoch ako som reklamoval tovar nedal odpoveď

Bohužiaľ napriek tomu, že od mojej reklamácie tovaru Overmax Semi Automatic Screen 100 (prasknuté nedá sa zakvačiť), okamžite po doručení dňa 24.02.2025 a po odoslaní všetkých možných fotiek produktu (takmer 30 fotiek), mi predajca napriek prísľubu neodpovedal, dnes vypršala 30 dňová reklamačná lehota, bez akejkoľvek odpovede, či nejakého kontaktu. Som veľmi sklamaný!

Reakcia obchodu OnlyStore.sk

Vážený zákaznik ospravedlnujeme sa Vám za vzniknutú nepríjemnosť. Pourgovali sme reklamačne oddelenie aby Vás kontaktovali . Reklamačne oddelenie Vás bude kontaktovať.

• Lacnejšie produkty.

Ďakujeme zahodnotenie

slusne ceny
    trochu dlhsia doba dodania ale inak pohoda

vsetko super ako ma byt

• sortiment, ktorý nieje u kazdeho predajcu
    • celkom slusne ceny
    • trochu dlhsia dodacia doba ale maju to uvedene pri preprave

OK

Ďakujeme za hodnotenie

• Ponúkajú tovar, ktorý nemajú na sklade.
    • Zavádzanie zákazníka.

Reakcia obchodu OnlyStore.sk

Vážený zákaznik ospravedlnujeme sa Vám ale tovar sa medzi časom vypredal je to bežná vec, ktorá sa raz za čas stane kedze system nestihol zaktualizovať dostupnost.

som spokojny

Ďakujeme za hodnotenie

• vsetko ako ma byt

spokojnost

• super sortiment

spokojnost

• Dodacia lehota dodrzana
    • Cena toho isteho vyrobku bola o takmer 20% nizsia ako u najlacnejsej konkurencie

Bol to prvy nakup v tomto obchode, nepoznal som ho, a preto hoci to takmer nerobim, zvolil som dobierku. Napokon vsak slo vsetko hladko a podla objednavky. Tovar v poriadku dosiel, cas dorucenia bol v sulade s tym, co uvadzali. Som spokojny.

všetko v poriadku

ďakujeme za hodnotenie

Som veľmi spokojná.

Tovar som objednal 2. 1. 2025. Doteraz mi nebol doručený, ani oznámený termín doručenia, prípadne stav vybavovania objednávky. Asi preto, že som si zvolil doručenie na dobierku a teda obchod nedostal zatiaľ peniaze a nemá ma o čo odrbať ? Alebo je týždeň málo na dodávku jedného štandartného výrobku ?