- Deklarovali tovar skladom - po 2 tyzdnoch ho stale nemam
- Na moj mail ohladom lehoty dorucenia nereagovali
- Po telefonickej urgencii ( po tyzdni) mi potvrdili, ze zajtra tovar poslu... Je to uz tyzden
- Ziadna sprava o tom, ze sa nieco udialo, alebo info, kedy tovar dojde...ziadna komunikacia.... Akurat reklamne maily, kde ponukaju iny tovar- SKLADOM
Tovar zatiaľ nedorazil a to som ho objednavala 18 .11.
- Dobrý sortiment
- Neinformovali ma o dodaní tovaru
Ani po 14 dní vôbec nic. Info 0,tovar 0.
na strankach sa pise do piatich dni a este stale nedosli a uz je sedem
Tovar skladom stále nebol doruceny
Reakcia obchodu obuvdoroboty
Dobrý deň, tovar expedujeme vzhľadom na situáciu a možností. Ďakujeme za dotaz, ktorý nás posúva ďalej.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Informacionnyj email ktorý prišiel,neniese žiadnu informáciu (váš balík bol pridelený konkretnemu pracovniku),email na hodnotenie bol doručené skôr ako tovar(nemám čo hodnotit') .
Reakcia obchodu obuvdoroboty
ĎAKUJEM ZA REAKCIU , chápeme a ospravedlňujeme sa , že hodnotiaci e.mail prišiel skôr , ako tovar ..ďakujeme za podnet, ktorý je pre nás náučný a posúva nás ďalej v našej práci a lepšej obsluhe našich zákazníkov.
Velmi dlhá doba dodania
Reakcia obchodu obuvdoroboty
ĎAKUJEME ZA REAKCIU. Dlhšia doba čakania je spôsobená výpadkami prepravných možností spoločností v zhľadom na pandemické opatrenia. Každý podnej je pre nás poučný a berieme ho veľmi vážne, takže sústavne pracujeme na odstránení nedostatkov a skracovaní dodacích termínov.
Neplnena poziadavka..
Reakcia obchodu obuvdoroboty
ďakujeme za Vašu reakciu, po overení Vašej požiadavky ju nebolo možné realizovať nakoľko ste chceli pokladničný doklad z pokladne, ale platbu ste realizovali prostredníctvom dobierky a to je pre Vás dokladom o zaplatení. Potom by došlo k zdvojenej platbe. Aj napriek Vašej nespokojnosti ďakujeme za podnet, ktorý nás posúva ďalej v našej práci, aby naši klienti boli maximálne spokojný.
Dlha cakacia doba. A zle umiestnena zasielka do zasielkovne ktora je zatvorena cez vikend, nakolko su ludia ktory si mozu baliky vyzdvihnut len cez vikend. A kurier ma balik odovzdat nedoruceny balik do zasielkovne az nasledujuci den nedorucenia, no on ho dal do zasielkovne v den dorucenia a to este v relativne produktivnom case to je o 15 00hod.
Objednal som si pracovne sandale velkosť 43 a doručene mi boli vel.45.
- nulová komunikácia (úplné ignorovanie zákazníka)
- zrušenie objednávky bez udania dôvodu
- nespoľahlivé údaje o dostupnosti tovaru
Objednaný tovar bol podľa údajov e-shopu skladom, tovar som uhradil prevodom hneď po objednávke. Obchod e-mailom potvrdil, že moja objednávka "je pridelená konkrétnemu zamestnancovi a je v stave spracovania", o expedícii zo skladu som mal byť informovaný deň pred jeho expedíciou.
Do dvoch týždňov sa obchod neozval, tak som ich kontaktoval e-mailom s otázkou na stav mojej objednávky. Skontroloval som pritom, že objednaný tovar je v e-shope stále "skladom", na čo som ich v e-maili aj upozornil. E-mail zostal bez odpovede, namiesto toho mi od nich prišiel dotazník spokojnosti s nákupom, ktorý práve vypĺňam (celkom vtipné, uznávam). Poslal som teda ďalší e-mail, ktorý zostal tiež bez odpovede a namiesto toho mi od nich tentokrát prišiel e-mail potvrdzujúci stornovanie mojej objednávky, a to bez akéhokoľvek vysvetlenia. Poslal som ešte tretí e-mail, kde som žiadal vysvetlenie, prečo mi tovar, ktorý ešte stále majú vedený "skladom" neposlali a namiesto toho stornovali. Aj môj tretí e-mail zostal bez odpovede.
Zhrnutie: obchod nekomunikuje so zákazníkom, úplne ho ignoruje. Údaje o tovare dostupnom "skladom" v ich e-shope sú zjavne nespoľahlivé a vzhľadom k nulovej komunikácii obchodu je nemožné zistiť v podstate akékoľvek ďalšie informácie.
Obchod preto neodporúčam. -
- Srandujete objednal som si tovar čo údajne máte skladom, tovar mi nedošiel a vy mi po 10 dňoch pošlete dotazník ako som spokojný??????
- Žiadna komunikácia.
Reakcia obchodu obuvdoroboty
Ďakujeme Vám za vašu recenziu. Každým dňom sa snažíme naše služby zlepšovať ! Týmto sa Vám chceme ospravedlniť za vzniknuté problémy. Veríme že Váš nákup na našej webovej stránke nebol posledný ! :-)
S úctou a pozdravom
www.obuvdoroboty.sk -
- Možnosť výberu viac druhov obuvi.
Reakcia obchodu obuvdoroboty
Ďakujeme Vám za recenziu ! Snažíme sa naše služby stále zlepšovať a preto sa Vám chceme ospravedlniť za vzniknuté problémy ! Veríme že Vaša objednávka na našej webovej stránke nebola posledná ! :-)
Žiadna komunikácia, tovar objednaný už 3 týždne a stále nedorazil
Reakcia obchodu obuvdoroboty
Ďakujeme Vám za recenziu. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy. Snažíme sa naše služby zlepšovať a ku každému zákazníkovi pristupovať individuálne. Veríme že Vaša objednávka na našej webovej stránke nebola posledná.
S pozdravom a úctou
www.ondava.sk -
- dlhé doručenie a neviem ani stav zásielky kde sa nachádza
Reakcia obchodu obuvdoroboty
Ďakujeme Vám za vašu recenziu ! Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti ! Snažíme sa naše služby stále zlepšovať a veríme že Váš nákup na našej webovej stránke nebol posledný ! :-)
www.obuvdoroboty.sk -
Este mi to neprislo a ze ako som spokojny!
Reakcia obchodu obuvdoroboty
Ďakujeme za Vašu recenziu, stále sa snažíme skvalitňovať naše služby ! Za vzniknuté problémy sa Vám ospravedlňujeme a veríme že Vás to neodradilo od ďalšieho nákupu na našej webovej stránke ! :-)
www.obuvdoroboty.sk -
- ešte nemám tovar, ale dotazník ano
Reakcia obchodu obuvdoroboty
Ďakujeme Vám za vašu recenziu ! Snažíme sa skvalitňovať naše služby a preto veríme že Váš nákup na našej stránke nebol posledný ! :-)
S pozdravom a úctou
www.obuvdoroboty.sk