• 12.8.2020 objednane a do dneska 29.8.2020 žiadna informácia.

Nikdy viac.

Reakcia obchodu obuvdoroboty

Ďakujeme za Vašu recenziu, ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenia. Snažíme sa zlepšovať naše služby. Veríme že Váš nákup na našej webovej stránke nebol posledný !

S úctou a pozdravom
    www.obuvdoroboty.sk

V dnešní době čekat na 1 pár pracovni obuvy přes 2 tydny???Příště vím,že budu objednávat jinde.

Reakcia obchodu obuvdoroboty

Ďakujeme Vám za vašu recenziu. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti ! Snažíme sa naše služby stále zlepšovať !

www.obuvdoroboty.sk

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

Po dvoch týždňoch tovar nedorazil. Sú to len priekupníci, reálne skladom nemajú nič.

Dobrý deň ,

ďakujeme za Vašu reakciu , ktorá prospeje k zlepšeniu našich služieb.

www.obuvdoroboty.sk

Objednal som si topanky Uvex na objednávku 4-6 týždňov .Je to už 9 týždňov , a nikto nič.Bol som aj V predajni že pani ktorá to má na starosť sa mi ozve .Ďalšie dva týždne.A zase nikto.

Reakcia obchodu obuvdoroboty

ďakujeme za Vašu reakciu..po preverení Vašej objednávky čakáme na dodanie k nám od dodávateľa čo niekedy pri tomto modele sa stáva ..za čo sa Vám ospravedlňujeme.
    s pozdravom a poďakovaním za reakciu. ktorá nás posúva ďalej v skvalitňovaní služieb zákazníkom . www.obuvdoroboty.sk

• Výhody nená žiadne. Len zavádzajú ľudí so súťažou a oeď niekti vyhrá tak sa výhry ani nedočká a zo strany obchodu žiadna komunikácia !
    • Všetko!! V prvom rade komunikovať a výhru aj odovzdať
    • !

Nekupovať,nekupovať a ešte raz nekupovať ! Neuvidíte ani tovar a ani peniaze

Vážený výherca súťaže...,
    Vaša výhra z facebooku bola potvrdená zo strany nášho obchodu a musí byť dodaná od spoločnosti PUMA...na čo ste boli upozornený že to trošku trvá ...žiadne peniaze ste nám neplatili a je to hrubé zavádzanie a osočovanie nášho obchodu, takže sme Vám nemali ani čo vracať... nakoľko našich zákazníkov si vážime upozorňujeme ich, že sa od takýchto praktík ani nie zákazníkov , lebo tento pán "anonym "od nás nikdy nič nekupoval dištancujeme a zvážime ďalšie aj právne kroky.
    www.obuvdoroboty.sk

Tovar som objednal a nebol mi doruceny.

Reakcia obchodu obuvdoroboty

ďakujeme za Vašu reakciu , ktorá prospeje k zlepšeniu našich služieb. Po preverení Vašej reakcie sme zistili, že Vaša objednávka Vám bude dodaná v termíne, ktorý uvádzame v našich podmienkach, ale spoločnosť heureka pravdepodobne zasiela hodnotenie v skorších termínoch a to ešte pred termínom dodania...ďakujeme s pozdravom predajca pracovnej obuvi www.obuvdoroboty.sk

• Snáď mi tovar príde, zatiaľ ma nikto nekontaktoval.

Reakcia obchodu obuvdoroboty

Dobrý deň, ďakujeme za reakciu aj keď je anonymná ... Vaša objednávka je vo spracovaní v časovom limite , ktorý sa snažime dodržať. Vaša objenávka bude vyskladnená o čom budete informovaný telefonicky deň pred expedíciou , ...s poďakovaním www.obuvdoroboty.sk

• Dodacia lehota

Reakcia obchodu obuvdoroboty

ďakujeme za Vašu reakciu, krorá prispeje k zlepšeniu a skracovanie termínu...s pozdravom
    www.obuvdoroboty.sk

tovar som objednala pred troma týzdnami a stale ho nemam

Reakcia obchodu obuvdoroboty

ďakujeme za Vašu reakciu, tovar bol v omeškaní ,ale zároveň sa ospravedlňujeme za omeškanie..s pozdravom
    www.obuvdoroboty.sk

nenakupujte tu, sú aj spoľahlivejší

Reakcia obchodu obuvdoroboty

ďakujeme za Váš názor snažime sa naše služby stále zlepšovať, ale vzhľadom, že ste objednávku stornovali Vám nemohla byť ani následne dodaná. s pozdravom
    www.obuvdoroboty.sk

• Nulová komunikácia so zákazníkom..

Neodporúčam,ceny síce fajn,ale ak máte záujem o komunikáciu s predajcom, nieje žiadna..

• Komunikacia.Dodacia lehota

Uz nikdy viac

Reakcia obchodu obuvdoroboty

ďakujeme za Váš názor a zároveň sa Vám aj ospravedlňujeme za neskorší termín dodania , ktorý je spôsobený aj novoročným zásobovaním, ako ospravedlnenie Vám bude zaslaný kupón na jednorázový nákup na Vami vybranú obuv so 70 % zľavou . Budeme radi ak túto možnosť využijete a ostanete našim zákazníkom aj naďalej. S pozdravom www.obuvdoroboty.sk

• Okrem toho ze ponukate perfektny tovar nevidim ziadne ine vyhody
    • Absolutne zla komuniakcia,nedodrzana dodacia lehota

Neodporucam.o statuse mojej objednavke nemam prehlad,ziadne informacie ani po dvoch tyzdnoch.

• Nemám tovar a pýtate sa ako som spokojný ??????
    • Ti je dosť hlúpe, prosím Vaše ospravedlnenie a niečo čo ma upokojí.
    • Nemám tovar a pýtate sa ako som spokojný ??????
    • Ti je dosť hlúpe, prosím Vaše ospravedlnenie a niečo čo ma upokojí.

Nemám tovar a pýtate sa ako som spokojný ??????
    Ti je dosť hlúpe, prosím Vaše ospravedlnenie a niečo čo ma upokojí.

• Dĺžka dodacej doby, nedostatok informácii o dodaní.

Sú nepružní, dodacia doba je veľmi dlhá, tovar som objednala a ešte stále neprišiel.

Reakcia obchodu obuvdoroboty

Ďakujeme za Vašu reakciu. Stav objednávky sme skontrolovali a bude vyexpedovaná v deklarovanom termíne vzhľadom na termín Vašej objednávky 25.10,2015 t.j do 14 pracovných dní o čom Vás budeme aj telefonicky informovať v deň pred expedíciou z nášho expedičného skladu.V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať emailom alebo telefonicky. S pozdravom www.obuvdoroboty.sk

sam o sebe nie je zlý ale prekvapilo ma že v tejto dobe musím čakat na niečo tak dlho čo to ešte len vyrabaju? keby som to vedel objednal by som si to s inkial

Reakcia obchodu obuvdoroboty

Ďakujeme za Vašu reakciu . Po telefonickom rozhovore sme Vás informovali o termíne dodania a stave Vašej objednávky.V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom emailu, alebo telefonicky a radi Vám odpovieme na Vaše otázky. S pozdravom www.obuvdoroboty,sk

• Výhody nie sú.
    • Tovar mi nebol do 10 dní doručený.

Nedostatočne.

Reakcia obchodu obuvdoroboty

Vážený zákazník, ďakujeme za Vašu reakciu a tovar sa štandartne snažíme dodávať v čo najkratšom možnom termíne no najneskôr do 14 dní, tak ako máme uvedené na www.obuvdoroboty.sk.
    Ďakujeme