Na stránke mali uvedené, že tovar je na sklade a budem ho mať najneskôr v utorok. Ako sa však ukázalo, tovar na sklade nebol a v utorok ho eštelen poslali.
Reakcia obchodu obuvdoroboty
vašu veľkosť sme nemali a museli sa objednať z Nemecka nakoľko máme naviazaný status aj na iné sklady keďže ponúkame tisíce druhov a z každého potrebujete 5-10 veľkostí tak 100.000ks párov nie je možné len tak držať skladom 24/7. Ak sa predá doobjednáva sa a to je bežný postup. Objednávku ste vytvoril v piatok 8.3.2024 11:17:24 a to už žiaľ nevieme spracovať. Po víkende sme na tom zapracovali a obuv z Nemecka Vám bola odoslaná od nás 14.3. To sú 4 dni a ako sa hovorí trpezlivosť ruže prináša ale chápeme to z Vášho pohľadu kedy chce mať dnes zákazník objednávku dodanú včera :)
Ďakujeme a prajeme príjemný deň. -
Doručená polovica tovaru, ani slovo že druhá polovica príde pozdejsie.. Musel som pátrať po svojom zaplatenom tovare, tak odpísali, že to evidujú a pošlú ho.. Prešiel týždeň a tovar stále nedorazil..
Reakcia obchodu obuvdoroboty
mali sme skladom len 1ks z vašej veľkosti ktorý sme Vám poslali hneď na druhý deň. Druhý kus sme povedali že Vám pošleme na naše náklady po naskladnení čo sme urobili. Preberte si prosím zásielku a keď je objednávka ukončená, potom nám prosím napíšte recenziu.
Trva im to.
Reakcia obchodu obuvdoroboty
objednávku ste urobil v sobotu (26.8.2023 18:11:04) , v pondelok sme skompletizovali objednávky, v utorok bol sviatok, v stredu sme Vám písali že objednávka sa vybavuje a obuv je v preprave z CZ nakoľko VM Footwear je CZ výrobca a pokiaľ nemáme skladom veľkosť ktorú požadujete tak sa to objednáva od výrobcu / dodávateľa. V piatok bol sviatok. Dnes ju posielame a zajtra do 12:00 je u Vás.
Prečo sa objednáva veľkosť od výrobcu ? 1 model x 1ks z každej veľkosti = 10ks x 3000 modelov = 30.000ks teraz chcete mať napríklad 3 ks z každej veľkosti čo je 90.000 ks obuvi.. taký sklad nemá žiadna predajňa a tak isto žiadna predajňa neponúka toľko modelov ako my :) preto sa stane že sa veľkosť vypredá a treba ju doobjednať.
P.S.: chápeme že keď je víkend a sviatky tak sa to zdá dlhšie :)
Ďakujeme za pochopenie a prajeme príjemný deň. -
- Tovar nedorazil vôbec.
Reakcia obchodu obuvdoroboty
chápeme Vašu frustráciu že sa na Vás nedostalo. Len pre opätovné vysvetlenie: Obuv bola výpredajová za 8 eur ktorá sa rýchlo vypredala. Objednávku sme tým pádom stornovali na čo sme Vás upozornili emailom + telefonicky. Mohla ste si vybrať z tisícky produktov..
Prajeme príjemný deň. -
Nevíme tovar zažila ohodnotit Keni mi neboť doručení
Reakcia obchodu obuvdoroboty
žiaľ obuv sa objednáva z Fínska nakoľko pre Sievi sme výhradný dodávateľ na Slovensku a cesta chvíľu trvá. Škoda že Vám prišiel automatický email z Heureky na hodnotenie presne v deň kedy sme Vám ich poslali. Nevadí, hlavne že je všetko v poriadku a máte výbornú, kvalitnú obuv.
Ďakujeme a prajeme príjemný deň. -
Veľmi dlho trvá od objednania po obdržanie zásielky
Reakcia obchodu obuvdoroboty
áno zdá sa to dlho keďže bol víkend a človek má potom pocit že to trvá dlhšie. Žiaľ museli sme obuv objednať od výrobcu z Talianska a tak sa doprava predĺžila. Ponúkame obuv ktorú iní nemajú a niekedy musíme veľkosť ktorú nemáme aj objednať. Hold žijeme v rýchlej dobe a je smutné že človek chce mať všetko dodané od objednania už doslova v štýle "včera bolo neskoro" a nevie čo všetko musí obchod urobiť aby uspokojil zákazníka ktorí musí len počkať aby mu kuriér zavolal :) Veríme že sa v budúcnosti zhotoví teleport a obuv bude u Vás hneď po stlačení tlačidla OBJEDNAŤ. Ospravedlňujeme sa za zdržanie samozrejme a pri ďalšom nákupe Vám ponúkame dodanie zdarma :)
Ďakujeme a prajeme príjemný deň. -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Na svojích stránkach majú obuv skladom a niekoľko krát stornovali objednávku pre nedostupnosť tovaru.či to bolo oblečenie alebo obuv
Reakcia obchodu obuvdoroboty
My nedokážeme upravovať dostupnosť veľkostí v reálnom čase nakoľko sú to tisíce kusov a máme naviazané sklady priamo na výrobcu ktorý predáva v celej CZ a SK a tak keď je niekto rýchlejší a kúpi posledný kus skôr ako sa my dostaneme k Vašej objednávke, tak my už nemáme možnosť to pre Vás objednať. Vtedy informujeme zákazníka a ponúkneme mu alternatívu. Toto sa stalo vo Vašom prípade kde výpredajové nohavice za 1,31 eur sa už nedali kúpiť z hore uvedeného dôvodu. Topánky VM v.49 boli tak isto nedostupné nakoľko veľké veľkosti sú vypredané ako prvé a oznámili sme Vám kedy ich výrobca opäť naskladní na čo ste reagoval že to máme stornovať lebo sa Vám nechce čakať ale my nedokážeme povedať výrobcovi aby ich vyrobil skôr a tak isto nebudeme v.49 sťahovať z ponuky nakoľko máme zákazníkov ktorí radi počkajú lebo zohnať veľké veľkosti je problém. Škoda že ste trafil akurát taký produkt a nemal pozitívnu skúsenosť tak ako majú tisíce našich zákazníkov.
Ďakujeme a prajeme Vám príjemný deň. -
Po týždni zatiaľ nič neprišlo
Reakcia obchodu obuvdoroboty
Vaša objednávka obsahovala 5 vecí od rôzneho výrobcu/dodávateľa. Poslali sme Vám informačný email že čakáme na položky z CZ nakoľko nie sú na sklade v BA a tak sa predĺži čas dodania z dôvodu kompletizácie objednávky aby sa poslala komplet objednávka naraz. Chápeme že človek očakáva dodanie čo najrýchlejšie, žiaľ niekedy je tovar vypredaný a výroba/naskladnenie sa tým pádom predĺži.
Ďakujeme a prajeme Vám príjemný deň. -
- dlhá doba doručenia.
- objednávka spred 10tich dní ešte nedorazila
Reakcia obchodu obuvdoroboty
UVEX sa objednáva pre celé Slovensko a CZ z veľkoskladu na východe kde je oficiálne zastúpenie spoločnosti UVEX. Zavolajte tam prosím a spýtajte sa na dodacie lehoty kde Vám oznámia že sa čaká 3-8 týždňov na čo sme upozornili a takto fungujú roky. Nikto Vám to nikde nezoženie skôr nakoľko to všetci objednávajú len od nich a pokiaľ sa nejedná o model ktorý naozaj majú tak čakacie lehoty sú žiaľ také. Mrzí nás to ale nie je to naša chyba že majú také dodanie. Ľudí informujeme že sú aj iné značky ako Sievi, SFC atď. ale keď to žiadajú lebo tú obuv poznajú tak musia len čakať na čo sú upozornení.
Faktura 46,88 eur a na topanke vysačka 34,50 :D
Dobrý deň pán Filip,
nemáme kamennú predajňu, preto nemáme a ani nepoužívame cenovky nakoľko by to bola zbytočná práca keďže zákazník vidí ceny na našom e-shope :) Štítok sa mohol prilepiť u výrobcu ktorý dáva "vysačky/štítky" na obuv vo výrobe v Írsku alebo niekde inde.
Škoda že ste nám nezavolali a nespýtali sa na takýto paranormálny jav no namiesto toho ste zanechali zbytočne negatívnu recenziu.
Skôr ste nám mohol napísať ako ste spokojný s touto vysokokvalitnou obuvou od spoločnosti SFC ktorá má patentovanú podrážku, je vhodná najmä do gastro priemyslu, alebo akú ste mal skúsenosť s našim tímom poprípade ako ste obuv dostal do 2 dní atď.
7dni tovar ešte neprišiel
Reakcia obchodu obuvdoroboty
objednávku na obuv Artra a impregnačný prípravok Bennon ste robil 22.09.2022 o 14:20 v štvrtok s doručením na dobierku. Objednávku sme spracovali v piatok. Čakáme len na prípravok z CZ aby sme Vám poslali kompletnú objednávku. Informovali sme Vás o tom a dali Vám možnosť výberu či Vám obuv pošleme skôr ak ju potrebujete a prípravok na naše náklady keď príde. To sú 4 dni nie 7 keďže bol víkend. Napísali ste nám včera 28.09.2022 o 18:18 kedy tu už nie sme aby sme poslali obuv a napriek dohode aby sme Vám vyšli v ústrety a ako budeme postupovať nám napíšete dnes 29.09.2022 zlú recenziu ?
Ďakujeme a prajeme Vám príjemný deň.
https://www.obuvdoroboty.sk/hodnotenie-obchodu/ -
- Snazia sa, odpisuju na emaily.
- Nemaju na sklade velkosti, ktore maju v eshope.
Ak budete mat stastie na velkost ktora je na sklade, super obchod. Inak zacne zbytocny kolotoc, kde okrem storna, nedaju na vyber. O stave objednavky, storno a podobne, sa musite dopytat az potom sa rozhybu. Vratenie penazi je lezerne a hadam aj pridu.
- Skoda casu
Neskore dodanie , zaplatený tovar zatiaľ nedorazil
- Aj napriek tomu že bolo na stránkach uvedené že obuv je skladom nebolo doručené od zaplatenia do dnes a to už uplynulo 20 dní☹️
tovar mi nedorazil uz tomu budu 2tyzdne co som si tovar objednala
- Široký sortiment
- Neskorá expedícia
Zatiaľ prvý nákup, tovar vyzeral byť skladom, akurát ma zaskočilo, že namiesto expedície obratom, max na druhý deň tento eshop nad expedíciu medituje akoby som objednal 4 palety a nie 1 krabičku... V 21 storočí expedovať malú objednávku kde je tovar skladom 4 dní je hanba ... Bohužiaľ sa to inak nedá komentovať...
Keďže už týždeň čakám na odoslanie tovaru skladom je nevýhoda klamanie zákazníkov.
- Slušný vyber
- Napísané dodanie do 14 dní už prešlo 22 dní a tovar nikde.