neprehľadne objednávanie

Posielate mail na hodnotenie a zákazník ešte tovar nemá.
    To je čo za fór voči zákazníkovi???

• Komunikácia
    • Sortiment

Veľmi ma sklamala dlhá dodacia lehota, ktorú som si pri objednávke nevšimla...,
    Je pravda, že stránka uvádza pri produkte 7-21 dní na dodanie tovaru, ale oproti iným obchodom s pracovnou obuvou, kde tovar máte doma za 2-3 dni je toto obrovská nevýhoda tohto konkrétneho predajcu a ani ma nenapadlo si to pozrieť (moja chyba), takže len upozorňujem ostatných kupujúcich..... treba brať do úvahy že sa jedná o veci do práce čiže logicky ich človek potrebuje čím skôr. Keby viem že budem toľko čakať, objednáme si tovar u konkurencie.

Nikdy viac ! Keďže máme kolegyne po celej SR určite ich budeme od prípadných objednávok odhovárať. Od 17.1. tovar , ktorý je skladom aby nedorazil do 9.2. bez akejkoľvek ospravedlňujúcej sa správy alebo informácie o meškaní je vyslovene už vrchol ! Podotýkam, tovar bol uhradený ihneď a bol skladom !!!snáď sa objednávky dočkám aspoň do 17.2., čo je mesiac od objednania.

Reakcia obchodu obuvdoroboty

Dobrý deň, vzhľadom na výpadky tovaru dochádza k oneskoreniam dodávok, čo sa snažíme minimalizovať.
    Ďakujeme za pochopenie a každá reakcia aj negatívna nás posúva ďalej.

s pozdravom

obuvdoroboty

je prvy februarovy den a od polovice novembra čakám na vybavenie objednavky. este na prvý email po mesiaci mi aspon odpovedali, aktuálne mi už ani na email neodpovedajú a nedvihajú telefon

Napriek tomu ze tovar je skladom na eshope dodanie je niekolko tyzdnov.tovar nam este nedorazil …namiesto niekolkych reklamnych emailov na radsej poslite topanky.telefon nikto nedviha ked vola e na zakaznicku linku

Tovar mi neprišiel, na telefónne číslo nie je možné sa dovolať a na môj druhý e-mail mi nikto neodpísal.

• Neprehľadnosť a neaktualizacia stránky a produktov. Informovali nás o nedostupnosti tovaru 7.mi deň, pričom pani ktorá ma kontaktovala znela akoby tam bola za trest.

Reakcia obchodu obuvdoroboty

Je nám naozaj ľúto, že danú obuv značky MEINDL sme Vám nemohli zabezpečiť, pretože výrobca nahlásil nečakaný výpadok modelu a to napriek potvrdeniu z jeho strany. Dúfame, že naša pracovníčka tu naozaj nie je za trest a dúfame, že pri budúcej komunikácii už nebudete mať tento pocit.

ďakujeme za referenciu, ktorá robí našu prácu kvalitnejšou.

s pozdravom obuvdoroboty.sk

14.decemra2021 som objednala čižmy,zatiaľ som ich nedostala...21.01.2022

• Neodpisujú na emaily
    • Nedvihaju telefon
    • Dúfam ze tovar dorazí

Po zaplatení objednávky takmer žiadna odozva. Keď sa mi podarilo konečne dovolať,vysvetlila som problém a popletená arogantná pani o 10 minút zavolala zase ,ze preco som volala.

Reakcia obchodu obuvdoroboty

vaša objednávka je samozrejme v spracovaní a ospravedlňujeme sa ak došlo k nedorozumeniu. S pozdravom a poďakovaním obuvdoroboty.sk

Tovar dlho trvá zakedy príde som sklamaná bo je to tepla obuv na zimu a má to prísť po zime

Reakcia obchodu obuvdoroboty

Vzhľadom na výpadky tovarov dochádza k omeškaniam začo sa opsravedlňujeme

• VEĹMI DLHÁ DOBA DODANIA OBJEDNANÉHO TOVARU.

SKÔR MI PRIŠLA OBJEDNÁVKA ZO ZAHRANIČIA!

Doteraz som nedostal e-mail o tom, že bola objednávka vybavená, odovzdaná prepravcovi, ani ma nikto, nijakým spôsobom o stave neinformoval.

nechapem naco mi chodi dotaznik o spokojnosti ked mi nic neprislo a nieje to prvy krat urobte si poriadok !

Tovar objednaný 28.12.2021a dnes je 14.1.2022 a tovar nemám

• Meškanie dodania tovaru bez vysvetlenia

Dobrý deň p. Peter,

vzhľadom na výpadky tovarov spôsobených v procese výroby obuvi sa snažíme veci riešiť čo najskôr a najkompetentnejšie, ako to ide. Za omeškanie sa ospravedlňujeme a urobíme maximum, preto aby ste boli spokojný .

ďakujeme za pochopenie

Dlhá čakacia doba a tovar stále ešte nieje odoslaný k zákazníkovi

Už ubehol mesiac od objednávky a okrem spamov mi neposlali žiadne informácie o dodani tovaru ( ktorý bol označený “na sklade”)

• Tovar som ešte neobdržal

Tovar bol objednaný pred 18 dňami a zatiaľ nemám žiadne informácie v akom stave je moja objednávka