- Každého odradím od kupovania sadeníc od vás. Poslali ste nám pekne zabalený nekvalitný tovar za drahé peniaze. Sadenice červenej maliny sme vyhodili rovno do kontajnera.
Neviem prečo mi bola zrušená objednavka
Reakcia obchodu Oasis
ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Vždy zákazníka kontaktujeme e-mailom a následne telefonicky, pokiaľ sa vyskytne že tovar už nemáme na sklade alebo ho nemáme v požadovanej kvalite a tým pádom sme nútený objednávku zrušiť, ak nemáme žiadnu inú náhradu. Vás sme kontaktovali len e-mailom a keď nám neprišla odpoveď následne sme objednávku zrušili. Ďakujeme však za spätnú väzbu, na základe reakcie sme si objednávku vyhľadali a kontaktovali Vás pre doriešenie vzniknutej situácie, tak verím, že je to už v poriadku. -
Klamliva cena na webe.
Objednal som, poslali mi zalohovku, zaplatil som a potom, ze prepacte mali sme zlu cenu.
Porusili vsetky pravidla obch. zakonika.Reakcia obchodu Oasis
ospravedlňujeme sa. Dôvodom bola systémová chyba e-shopu pri exporte. Peniaze boli vrátené. Ďakujeme za pochopenie. -
- Polovica kvetu bola zhnednutá
Prisli dolamane rastliny, v krabici boli nahadzane, niektore aj dole hlavou. To ze boli dole hlavou sa nemohlo stat pri preprave na to bola uzka krabica aby sa tam prevratili same. Niektore rastlinky boli dodane iny druh ako zobrazoval obrazok. Keby mali pri obrazku popis o aky druh ide a nie len strucne Skalnik tak by som si ich neobjednal. Ale popis tam nieje.
- Nedodali tovar ktorý som si objednala. Objednávka vodítka pre psa dodali železnú klučenku
Dodanie tovaru som urgovala. Napokon mi prišiel úplne iný výrobok ako som si objednala. Bez dokladov, popisu zloženia, poškodený, evidentne používaný.
Žiadala som nový a nerozbalený tovar a prišiel tovar rozbalený s poškodeným obalom - kufríkom. Zadávala som do objednávky túto požiadavku ale zbytočne. Mohli Ste mi aspoň zatelefonovať, že mi posielate takýto tovar a hneď by som Vám ju zrušila.
Reakcia obchodu Oasis
Dobrý deň kufrík bol odoslany v normálnom stave, nič s ním nebolo. Kludne ste mi mohla zavolať, neobdržal som od Vás žiadne foto ohladom poškodenia. Vymenil by som Vám ho za iný. Máme ich skladom viac a všetky su ok..Ak ho chcete vymeniť napište mi poriešime to...A hlavne pošlite foto poškodenia...
- Rychlost
- Ziadna komunikacia/informacia o stave spracovania objednavky
Od zaplatenia objednavky nebola ziadna pisomna (ani ina) komunikacia zo strany obchodu, ale ani so strany kuriera …az po telefonat: “tu je kurier, ste na adrese?!”
Navyse, kurier nebol GLS ako uvadza obchod, ale spolocnost kurier 123Reakcia obchodu Oasis
skúste pozrieť emaily pri odoslaní objednávky posielame automaticky email o odoslaní objednávky.
Taktiež Vám 13.6 o 10:16 bola zaslaná na Vašu emailovú adresu faktúra v pdf formáte. treba skontrolovať aj spam možno to hodilo tam.
Čo sa týka kuriéra máme zmluvu iba s GLS, prečo Vám to doviezla spoločnosť 123 si overíme..
Aktualizovane o odpoved z GLS
Balik bol určite doručený kuriérom GLS. V prílohe zasielam potvrdenie o prevzati. Notifikácie o postupe doručovania balíku sú aktivne v prípade, že je aktivovaná služa FDS prip. FSS, pri balíku bola aktívna len služba PCC – platba kartou.
Kuriér má povinnosť doručiť balík na adresu, nemusí telefonicky kontaktovať príjemcu. Každopádne preverovala som to aj s vedúcim doručovacieho depa a podľa jeho vyjadrenia nebol balík určite odovzdaný kuriérovi spol 123 kurier. -
Ponúkaju niečo čo nedokážu zrealizovať.Škoda navštevovať ich stránku
Tovar som si objednal cez internet s tým, že si ho osobne preberiem na predajni v Topoľčanoch. Mailom mi objednávku potvrdili, že tovar je na sklade. Keď som si o 2 dni prišiel po tovar, zrazu ho nebolo. Predavači pobehovali po predajni ako splašené ovce, jeden sa vyhováral na druhého. Zbytočne som cestoval 20km do predajne, proste celé zle. Nákup v tejto predajni naozaj nikomu nedoporučujem.
- Prehľadnosť tovaru
- Ponúkajú to čo fyzicky nemali
Objednal so tovar vo štvrtok a v sobotu ho predali s odvôvodnením ,že mali posledný kus. Vrátenie platby obchodom ani po týždni nezrealizované.
Reakcia obchodu Oasis
Dobrý deň, v piatok rastliny nedoručujeme, aby neboli celý víkend bez vody v depe u doručovateľa. Zhodou okolností bol skladom posledný kus, ktorý sa cez víkend predal v našej kamennej predajni. Toto žial ovlyvniť nevieme. Vaša platba bola vrátená 9.10.2021.
Nevsimla som si v nazve mix a namiesto krasnej fialovej wisterie mi prisla biela
- Došiel iný druh tovaru ako bol ponúkaný
- Brusnica mi prisla skoro cela opadana , vobec nevyzera ako zdrava rastlinka
Tovar dorazil po 6 tyzdnoch!!! rozbitý, totálne znehodnotené keramické misky, aj to až po mojom naliehaní na vybavenie objednávky!!! Dodnes nevyriešená objednávka len sľuby o výmene tovaru...
- zla komunikacia pri reklamacii
Tekute hnojivo na travu mi bolo zaslane s rokom vyroby 2014. Obal poruseny hnojivo vytecene. Zavadzajuce udaje pri objednavke.
Reakcia obchodu Oasis
Dobrý deň, ide o rok výroby nie jeho expiraciu. Ospravedlňujem sa, ak Vám tovar prišiel poškodený ,pravdepodobne sa tovar poškodil pri preprave . Pokiaľ nie ste s tovarom spokojná, môžete nám tovar vrátiť do 14. dní od prevzatia objednávky.
- Tovar objednany 11.3.2021, dnes mesiac po objednávke stále tovar nedoruceny!
Reakcia obchodu Oasis
Dobrý deň, boli ste kontaktovaný nasledujúci deň t.j. 12.3.2021 o tom , že tovar nemáme na sklade .
Dohodli sme sa , že počkáte kým bude na sklade. Bohužiaľ tovar je dlhodobo nedostupný. -
- tovar ktorý je na stránke nemajú.
- zlá komunikácia, odpovede som sa ešte nedočkal
Reakcia obchodu Oasis
Dobrý deň, posielala som Vám fotky podobného tovaru , ktorý máme na sklade. Nakoľko ste nemala záujem, bola Vám vrátená hodnota objednávky.
- Suche, nevhodne zabalene