Prihlásiť sa a pridať recenziu

ok

• Je to 100% spracovany obchod.
    • Nema

Uzavrieť poistenie cez tento obchod môžete za 5 minút a ste poistený.

• Veľmi rýchlo spracovaný.
    • Dodávka podľa ich a môjho termínu.

V prvom rade ma zaujala cena. Promptné jednanie a vybavenie bez návštevy predávajúceho. Vrele odporúčam aj ostatným.

• Realizoval som ON-line poistenie ,tak ťažko môžem hodnotiť dopravu a dodaciu lehotu.
    • Inak som bol s realizáciou poistenia spokojný.

• prehľadnosť a jednoduchosť
    • nemám časť behať po poisťovniach

• vygeneruje najlepšiu cenu poistenia
    • neviem

asi najlepší pre výber zákonného poistenia

• Rýchlost
    • Neviem o nich

• rýchlosť

• rýchlosť, anonymita

• Možnosť poistiť sa bez toho,aby človek vyšiel von z bytu
    • ziadne

vyborne

• Rýchlosť
    • Žiadne

Promptné vybavenie všetkých požiadaviek na poistenie, korektné jednanie, veľká ponuka. Nejde o tovar, ale sprostredkovanie služieb, ktoré ale skutočne nemá chybu.

• Bezprostredná reakcia

Bolo to pohodlné

• Online poistenia

Odporúčam

• Rychle vybavenie objednávky ce internet
    • Neviem

Bol to môj prvý nákup (uzavretie poistnej zmluvy) a bol som veľmi spokojný s rýchlosťou spracovania a vybavenia.

• Uzatváral som havarijne poistenie auta. Po uzatvorení poistenia bolo potrebné na telefónom čísle dohodnúť obhliadku auta. Po pol dennom telefonovaní na pevnú linku kde mi nik nedvíhal som sa na mobilnej linke dozvedel, že dnes máme spoločenskú akciu a zavolajte v pondelok. Čiže všetku robotu si spravte sami, keď nebudeme práve oslavovať tak si dohodnite termín a následne s radosťou zhrabneme províziu. Ďakujem ale už aj na Slovensku sa nájdu firmy, ktoré vedia ako sa to robí. Takto určite nie !!!!! Poistenie som zrušil a našiel som si poisťovňu kde som bol vybavený za 10 minút + 10 minút obhliadka a necíti som sa tak, že obťažujem.

Reakcia obchodu Netfinancie.sk

mrzí nás Vaša nepríjemná skúsenosť.
    Žiaľ, hlavným dôvodom našej neprítomnosti bola technická odstávka nášho systému kvôli potrebným zmenám, počas ktorej nebolo možné z našej strany vybavovať klientov, keďže prístup doň nebol možný.
    Z tohto dôvodu Vás kolega poprosil o zavolanie v najbližší pracovný deň, ktorým bol, žiaľ, až pondelok.
    Takáto technická odstávka sa u nás objavila za ostatných približne 6 rokov po prvýkrát, takže väčšinou poskytujeme služby klientom okamžite, resp. v čo najkratšom možnom čase.
    Ešte raz sa ospravedlňujeme a veríme, že túto situáciu, keďže bola ojedinelá, pochopíte. Dúfame, že sa v najbližšom čase už nebude musieť opakovať a klientom budeme maximálne k dispozícii.

Netfinancie.sk

• Priamo zo svojej obývačky (pracovne) online vybavíte to čo potrebujete.
    • Momentálne o nijakých slabinách neviem. Možno v budúcnosti .....

To čo potrebujete vybavíte z pohodlia svojho domova bez toho, aby ste strácali čas a nervy v poisťovni. Server ponúka porovnanie jednotlivých typov poistenia v rôznych poisťovniach, preto sa človek môže rozhodnúť pre poistenie ktoré mu najviac vyhovuje. Vrelo doporučujem aj ostatným potencionálnym zákazníkom.

• super, ze kvoli poisteniu netreba nikam chodit
    • neviem zatial o ziadnych

• netreba nikam chodiť
    • neviem

super

• rýchlosť, objednávka a výber z domu

• je mozne porovnat ceny a vybrat