• Dodali mi neúplnú zásielku
    • Na reklamáciu nereagujú
    • Zaplatiť si nechali aj za nedodaný tovar

• Predajca nekomunikuje.Nedá sa ani dovolať ani neodpovedajú na mail.

Týždeň po zaplatení mi bolo oznamené že tester nemajú,že si mam objednať originál alebo mi vratia peniaze.Pred tým som skúšal telefonovať 6x ale nik nebral a ani na 2 emaily mi nik neodpovedal...

Toaletna voda dolce gabanna light blue nespĺňala kvalitu originálu kupeneho v parfumeriach.

Jednoducho , otrasné

• balík príde poškodený a fľaša na dvoch zlomených a úplne prázdnych! neprijateľný

• Zámena tovaru

Dobry den,

mrzí nás Vaša nespokojnosť, avšak o zmene tovaru sme Vás vopred informovali, súhlasili ste a bola Vám doručená dokonca lepšia - výhodnejšia alternatíva. Vaše hodnotenie nás posunie ďalej a budeme sa snažiť naše služby vylepšiť k celkovej spokojnosti.

Najparfemy.sk

hello, on June 22, I ordered perfume for an anniversary for my wife to the Netherlands. I knew that the shipment in the EU goes up to 4 business days max so I knew it would come on time. What turned out? I was told that the shipment was given on June 22, and on the courier's website dpd turned out that was given 25.06. When finally I received a tracking number after a few e-mails, it turned out that the parcel was sent to the Netherlands by England! I do not know how it is posible, why not by Germany but around, on the island and finally on Saturday- 30.06 arrive to Amsterdam. Today is 2.07. I will not even mention that the package did not arrive on time for anniversaries. Still has not arrived yet. Today I called to dpd in Amsterdam and it turned out that the sender of the package turn back stuf, not knowing why. Contact with the company is really shity. I wrote down emails and I get answers after a few hours and when I called them they said, that they don't speak english and If I want something I need to send email so I wrote an email - a company that sends parcels around the world and there is no one to communicate with in english. Today I wrote the next e-mail with a request for explanation - why they turned the parcel will see what will come out.

• Ani po 11 dnoch neposlali podklady k platbe. Ak tovar, ktory uvadzaju, ze je skladom, nemaju, mozno staci tuto skutocnost oznamit zakaznikovi a obj.sa zrusi.

Reakcia obchodu NajParfemy.sk

mrzí nás Vaša nespokojnosť, áno, informácie k platbe Vám neboli zaslané, nakoľko sme museli počkať na doskladnenie tovaru a nechceli sme aby ste za niečo platili vopred. Za priebeh objednávky sa ospravedlňujeme, veríme, že Váš ďalší nákup bude v poriadku.

Najparfemy.sk

Stále čakám na potvrdenie dostupnosti produktu.
    Stále čakám na bankové údaje, aby mohli platiť

Reakcia obchodu NajParfemy.sk

informácie k platbe sme Vám neposlali, aby ste za tovar ktorý je treba dosklaniť neplatili vopred.

• Rýchlosť a kvalita
    • Vyber produktov

Odporucam

• Po 10-tich dňoch od objednania a zaplatenia mi tovar stále nebol doručený. Očakávala som dodanie do max. 4-5 dní ako je štandard u ostatných internetových obchodoch.
    • Neprišla mi žiadna informácia od obchodu, či bol tovar vyexpedovaný, resp. v akom stave je objednávka, resp. kedy môžem očakávať dodanie tovaru, čo je takisto bežné u ostatných internetových obchodoch.
    • Požiadavka na ohodnotenie nákupu prišlo skôr ako samotný tovar.

Reakcia obchodu NajParfemy.sk

tovar ktorý ste objednali bol v akcii a veľmi rýchlo sa vypredal. Na doskladnenie ste nechceli čakať, objednávka bola stornovaná a peniaze vrátené naspať na účet.

najparfemy.sk

• zaplatenie 5eur za exkluzivne darčekové balenie tovar, kde vam tovar príde v najlacnejsej kartonovej krabici
    • dlhé čakanie na tovar
    • nedodali správny tovar ( poslali ten istý parfém, len v inej ml velkosti )

Dobry den,

ano, odoslali sme mensie a lacnejsie balenie s ktorym STE SUHLASILI po telefonickom rozhovore. Snazili sme sa doskladit povodne, vacsie balenie no nepodarilo sa nam to. Preto sa vybavenie objednavky trocha zdrzalo. Darcekova krabica je iba darcekova, nie exkluzivna. Toto nie je nikde uvedene. Cena tohoto balenia je 5euro a ide o kartonovu krabicku roznych farieb a velkosti.

NajParfemy.sk

Na uvedenych adresach firma nefigurovala, telefon nedvihaju, ked sa dovolate tak vam povedia, ze tovar este nemaju a z 3 objednanych veci prisla jedna aj to bola uplne ina velkost. Tak som ich zrusil, ze vdaka.

Dobry den Lubo,

dakujeme za hodnotenie, no trocha zavadzate. Objednali ste 3 produkty v pondelok. V stredu ste isli na adresu uvedenu v OP prevziat si zasielku. Vasa objednavka vsak este nebola vybavena. Osobny odber je na inej adrese akej ste boli. Ale toto vsetko mame uvedene v OP, prehliadli ste to. Pri tel. rozhovore sme Vam oznamili, ze objednavka nie je vybavena a ze mame zatial iba jeden produkt z troch. Objednavku ste zrusili.

NajParfemy.sk

nikto ma nekontaktoval, neviem, čo je s objednávkou - akoby ani nebola

Tovar mi nebol doruceny bez akejkolvek notifikacie, alebo upozorneni. Nikto na moje vyzvy nereaguje. S takym niecim som sa este nestretla.

• Podal som reklamáciu a obchod nereaguje.

Nezaujíma ich názor zákazníka, nereagujú na reklamácie.

Dobry den pan Patrik V.,

nic ste nam doposial nezaslali na reklamaciu. Objednavali ste si u nas iba 1x vzorku vone.

Najparfemy

Nepravdivé info na webe - tovar nebol skladom pred Vianocami, je Nový rok, uvidíme kedy dorazí...

Tovar som objednala 21.12.2017 mal byť doručený do štedrého dňa do 24.12.2017 doteraz neprišiel. Už nemám záujem oň. za pochopenie ďakujem

Dobry den,

objednavali ste priliz neskoro, 21.12 sme uz nemali garanciu dodania do Vianoc.

najparfemy.sk

• nemaju na sklade parfem a pritom na stranke maju napisane dostupne na sklade.
    • vy si objednate dany parfem a zrazu vam zavolaju, že vasa objednavka zial sa neuskutocni, lebo parfem nie je na sklade. ponuknu alternativu ale aku alternativu? to ako čo? ja si objednam pomaranč a daju mi mandarinku. Nespokojna a velmi