Objednávka bola doručená hneď na druhý deň . Zakúpený tovar zodpovedal ponuke vzhľadom aj kvalitou. Nesedela veľkosť , ochotne vymenili aj mimo prevádzkových hodín. Radi sa vrátime .
Reakcia obchodu MX SPORT
Vaše odporúčanie a 100%-né hodnotenie nám urobilo veľkú radosť, nie však takú, ako samotná recenzia. Teší nás, že ste boli s našim zákazníckym servisom spokojní a tešíme sa na Vašu opätovnú návštevu.
Za tím MX SPORT Janka -
Objednal som si tovar a ten mi bol doručený za 3 dni som spokojný.
Reakcia obchodu MX SPORT
teší nás Vaša pozitívna recenzia a veríme, že každá ďalšia objednávka práve na našom e-shope prebehne bez akýchkoľvek komplikácií, aby sme v každom zákazníkovi zanechali rovnakú spokojnosť.
- 6gug
Reakcia obchodu MX SPORT
ďakujeme Vám za Vaše 100%-né hodnotenie a odporúčanie nášho obchodu.
Za tím MX SPORT Janka -
- super cena na hľadaný produkt
- rýchle dodanie
Reakcia obchodu MX SPORT
ďakujeme Vám za odporúčanie nášho obchodu, sme radi, že nákup u nás prebehol hladko a zanechal vo Vás tak pozitívne dojmy. Snažíme sa každú objednávku vybaviť okamžite, aby zákazníci mali tovar k dispozícii čo najskôr a za čo najlepšiu cenu.
- Rýchla výmena tovaru
- Ochota pracovníkov
Reakcia obchodu MX SPORT
ďakujeme Vám za pozitívne ohodnotenie, teší nás Vaša spokojnosť a zároveň veríme, že každú ďalšiu skúsenosť s naším obchodom budete hodnotiť na 100% a Vašu dôveru nesklameme.
- Dobré ceny
- Komunikácia
Reakcia obchodu MX SPORT
ďakujeme Vám za 100%-né hodnotenie nášho obchodu a špeciálne nás teší, že ste boli spokojní práve s našou komunikáciou. Ku každému zákazníkovi sa snažíme pristupovať individuálne a splniť všetky požiadavky, ktoré splniť vieme. Každá pozitívna recenzia nás len utvrdzuje v tom, že naša snaha nie je zbytočná.
Za tím MX SPORT Janka -
Široký sortiment kvalitných výrobkov za skvelé ceny, ochotný predajca a zamestnanci. Dvomi slovami veľká spokojnosť. :)
Reakcia obchodu MX SPORT
Vaša pozitívna recenzia nás veľmi teší a veríme, že s rovnako dobrým pocitom budete u nás nakupovať zakaždým, keď opäť zavítate na náš e-shop alebo priamo na predajňu. Náš tím Vám je vždy plne k dispozícii. Ďakujeme
- Promtnosť, ochota
- Upravenie objednavky na požiadanie
Reakcia obchodu MX SPORT
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho zákazníckeho servisu. Snažíme sa, aby bol každý zákazník spokojný s našim prístupom a nakupoval u nás s radosťou. Veríme, že u všetkých zákazníkov zanechávame len dojmy podobné tým Vašim.
- komunikacia
- prehlad webu
- rychlost
- postovne zdarma nad 190€
- dostupnost
super eshop, na odporucanie kamarata som objednal vsetko na udrzbu moto, aj skontroluju komponenty podla typu moto, odporucam
Reakcia obchodu MX SPORT
ďakujeme Vám za odporúčanie a pozitívnu reakciu na náš obchod. Vaša recenzia nám urobila radosť aj práve preto, že nás teší, keď zákazníkom môžeme poradiť a dopomôcť k správnemu výberu. Náš tím Vám je vždy k dispozícii a neváhajte sa na nás obrátiť s akýmkoľvek problémom.
Rýchle a bezproblémové jednanie
Reakcia obchodu MX SPORT
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú odozvu. Vaše 100%-né hodnotenie nám urobilo radosť a veríme, že pri Vašej ďalšej objednávke Vám urobíme radosť naopak práve my.
Za tím MX SPORT Janka -
nizke ceny, velky vyber, vsetko ok
Reakcia obchodu MX SPORT
Vaše pozitívne hodnotenie nás veľmi teší a veríme, že pri každej ďalšej objednávke Vás budeme môcť opäť presvedčiť o kvalitách služieb nášho tímu.
Reakcia obchodu MX SPORT
sme naozaj radi, že v dnešnom svete plnom konkurencie sme Vás očarili práve cenou. Teší nás, že sme Vaše požiadavky splnili na 100% a veríme, že aj Vaše prípadné ďalšie nákupy prebehnú rovnako hladko.
- Rýchla komunikácia
- Expresné dodanie tovaru
- Najnižšia cena
Tovar, ktorý som si kúpil mali za najnižšiu cenu v porovnaní s konkurenciou a nikto iný už tento tovar nemal na sklade. Takže za mňa veľká spokojnosť, od komunikácie až po expresné dodanie tovaru. Odporúčam tento obchod!
Reakcia obchodu MX SPORT
ďakujeme Vám za Vaše odporúčanie a 100%-né hodnotenie nášho obchodu. Budeme sa snažiť, aby akákoľvek ďalšia skúsenosť s nami bola len pozitívna a budete s nami spokojní tak, ako doteraz.
Za tím MX SPORT Janka -
- Produkt na pohľad menej kvalitný, spoje zvary sa mi zdajú amatérsky pozvárané. Je to môj uhol pohľadu, možno inému zákazníkovi by to bolo vyhovujúce.
- priateľská komunikácia
- ochota poradiť
- široký sortiment
- dobré ceny
Určite odporúčam tento e-shop. Moje poznámky k objednávke si prečítali, telefonicky ma kontaktovali a skonzultovali moje potreby. Okrem toho majú veľký výber a dobré ceny. Tovar mi tiež rýchlo odoslali.
Reakcia obchodu MX SPORT
ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu. Zákazníci sú pre nás vždy na prvom mieste a najmä preto sme radi, že sme Vaše očakávania splnili na jednotku a našli ste si u nás všetko, čo ste potrebovali. Veríme, že ani nabudúce Vás nesklameme a tešíme sa opäť na Vás na našom e-shope, prípadne aj na kamennej predajni.
ok
Reakcia obchodu MX SPORT
ďakujeme za odporúčanie. Nemôžme si však nevšimnúť, že vaše percentuálne hodnotenie nevyzerá tak, ako by sme si želali aj napriek tomu, že sme robili všetko preto, aby ste svoj tovar dostali čo najskôr od objednania. Vidíme, že najhoršie hodnotená bola práve naša komunikácia so zákazníkom, s čím si dovoľujeme nesúhlasiť. Zákazníci sú pre nás vždy na prvom mieste a každý problém, ktorý vznikne pri akejkoľvek situácii riešime s čo najlepším svedomím a vedomím.
- široký sortiment
Reakcia obchodu MX SPORT
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu. Každým dňom sa snažíme zlepšovať a rozširovať ponúkaný sortiment práve preto, aby si každý našiel u nás to, čo potrebuje a po čom túži. Sme radi že sme Vaše očakávania splnili na 100% a veríme, že ani nabudúce Vás nesklameme.
Za tím MX SPORT Janka -
- Výborná poloha obchodu a ústretový odborný personál
Kto raz navštívi , vždy sa tam rád vráti , ako jeden z mála shopov
kde na prvom mieste je zákazník , až potom cena , ktorá je velmi
priaznivá.Reakcia obchodu MX SPORT
nesmierne nás teší Vaše pozitívne hodnotenie aj preto, že sme mali možnosť ukázať Vám, že nám na našich zákazníkoch skutočne záleží. Veríme a dúfame, že počas každej Vašej návštevy u nás sa budete cítiť rovnako príjemne a budete sa k nám tešiť rovnako tak, ako my sa budeme tešiť na Vás.
- Super rýchle jednanie
Reakcia obchodu MX SPORT
rýchlosť je v dnešnom uponáhľanom svete veľmi dôležitá a ani u nás tomu nie je inak. Práve preto nás teší Vaše pozitívne hodnotenie a veríme, že aj pri ďalšom nákupe Vás opäť presvedčíme o kvalitách našich služieb.
- Prehľadnosť a rýchlosť dodania
Reakcia obchodu MX SPORT
Vaše pozitívne hodnotenie nás veľmi teší a veríme, že aj nabudúce splníme všetky Vaše požiadavky na 100%. Ďakujeme Vám za Váš nákup a tešíme sa na Vás či už na našom e-shope, alebo osobne u nás na predajni.
Za tím MX SPORT Janka