• Tovar reálne skladom
    • Rýchlosť expedovania
    • Bez problémov

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za 100%-né hodnotenie nášho e-shopu. Sme radi, že sme Vaše očakávania a požiadavky splnili na 100% a budeme sa tešiť na Vašu opätovnú návštevu.

• Ceny
    • Rýchlosť dodania
    • Komunikácia s obchodom

Cez eShop výhodné ceny. Tovar bezpečne zabalený a rýchlo doručený.
    Komunikácia v prípade potreby s obchodom na vysokej a odbornej úrovni.

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za hodnotenie a pozitívnu recenziu nášho obchodu. Náš zákaznícky tím Vám je kedykoľvek k dispozícii a v prípade potreby sme radi, keď sa na nás obrátite. Sme tu pre Vás a pre každého zákazníka, ktorý sa rozhodne naše služby využiť.

• Vedia skvele poradiť

Všetko bolo vporiadku, môžem len odporučiť.

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho obchodu a zákazníckych služieb. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a veríme, že naše služby ešte v budúcnosti využijete.

• KOmunikacia

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za odporúčanie a 100%-né hodnotenie. Nakoľko sú pre nás naši zákazníci skutočne dôležití, vždy sa snažíme hľadať kompromisy a vyjsť v ústrety každému podnetu. Vaša pozitívna spätná väzba nám urobila radosť a veríme, že v budúcnosti ešte naše služby využijete.

Za tím MX SPORT Janka

• V pondelok objednané, v stredu doma... čo dodať

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu nášho e-shopu. Expresné dodanie je pre nás jednou z priorít a pokiaľ nám to situácia umožňuje, vždy sa snažíme, aby zákazníci mali objednaný tovar čo možno najrýchlejšie k dispozícii.

• Super

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za nákup a odporúčanie nášho e-shopu. Sme radi, že ste sa rozhodli využiť práve naše služby a veríme, že v budúcnosti budeme mať možnosť vo Vás zanechať 100%-nú spokojnosť.

Rýchle dodanie

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za odporúčanie a pozitívne hodnotenie. Každá objednávka s pozitívnou spätnou väzbou nám robí radosť a veríme, že Vás o kvalitách našich zákazníckych služieb budeme môcť utvrdiť opäť niekedy v budúcnosti.

• Siroky vyber
    • Vyborna komunikacia
    • Ustretovost pri vymene tovaru
    • Super pristup k zakaznikovi
    • Odbornost
    • Ziadne

Velmi prijemna atmosfera s moznostou sirokeho vyberu komplet vybavenia na motorku, vratane servisu. Perfektny pristup aj odbornost. Doporucujem navstivit!

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za recenziu nášho obchodu a zákazníckych služieb. Ku každému zákazníkovi sa snažíme pristupovať individuálne podľa jeho potrieb a našou hlavnou prioritou je poradiť a pomôcť. Naším cieľom je zanechať práve tento Váš pocit vo všetkých, ktorí našu predajňu navštívia. Ešte raz Vám ďakujeme a veríme, že naše služby ešte v budúcnosti využijete.

Za tím MX SPORT Janka

• Maximálna spokojnosť, rýchlo, kvalitne, super

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu našich zákazníckych služieb. Sami vieme, že rýchlosť je v dnešnej dobe skutočne dôležitá a preto je aj pre nás veľmi podstatné zodpovedne a rýchlo objednávku odoslať, aby Vám balíček od nás urobil radosť čo možno najskôr.

Za tím MX SPORT Janka

• všetko prebehlo v poriadku tak jak má byť.
    • tovar kvalitný

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za odporúčanie a pozitívnu recenziu nášho e-shopu. Sme radi, že vybavenie objednávky prebehlo hladko bez akýchkoľvek komplikácií a tešíme sa na Vašu opätovnú návštevu či už e-shopovej stránky alebo kamennej predajne.

Pomer cena vs kvalita

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za nákup a pozitívnu recenziu nášho e-shopu. Teší nás, že ste s produktami zakúpenými u nás spokojný a veríme, že prípadne každá ďalšia skúsenosť s nami bude taktiež len a len pozitívna.

• dobré ceny
    • tovar, ktorý už inde nemali skladom
    • využitie zľavy za predchádzajúci nákup

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za odporúčanie a 100%-né hodnotenie. Ceníme si každého zákazníka a práve opätovné využitie našich služieb a návšteva nášho e-shopu je pre nás najkrajšou recenziou spokojnosti.

Za tím MX SPORT Janka

• Veľmi milý a ústretový personál

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za 100% hodnotenie a recenziu, ktorá skutočne potešila celý náš tím. Nakoľko je pre nás každý jeden zákazník dôležitý, snažíme sa vždy vyjsť v ústrety každému, kto sa rozhodne využiť naše - či už e-shopové služby, alebo poradenstvo priamo na predajni.

Za tím MX SPORT Janka

• Vynikajúca komunikácia a ochota vyjsť v ústrety. Ďakujem.

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za odporúčanie, pokiaľ je to v našich silách, snažíme sa vždy hľadať kompromisy a riešenia, pretože zákazníci sú pre nás prvoradí. Každá objednávka je pre nás rovnako dôležitá a pristupujeme ku každému so snahou poradiť a pomôcť. Sme radi, že sme Vaše očakávania splnili na 100%.

Za tím MX SPORT Janka

• Super produkty a rýchle dodanie

Reakcia obchodu MX SPORT

teší nás Vaše pozitívne hodnotenie nášho e-shopu. Veríme, že niekedy opäť s radosťou naše zákaznícke služby využijete a my Vaše očakávania nesklameme, naopak opäť bude Vaša skúsenosť na 100% pozitívna.

Za tím MX SPORT Janka

tovar mi dorucili do 24 hodin.

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu, pokiaľ nám to situácia a čas dovoľuje, vždy sa snažíme vybavovať objednávky čo najexpresnejšie, aby ste mali objednaný tovar čo najrýchlejšie u seba doma. Sami vieme, že čas doručenia je pri objednávaní veľmi dôležitý a preto nás Vaša spokojnosť veľmi teší.

Za tím MX SPORT Janka

• dobry web, rychle vyhladanie
    • spolahlive dorucenie

Reakcia obchodu MX SPORT

sme radi, že je pre zákazníkov náš web prehľadný a naše zákaznícke služby 100%-né. Ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu a veríme, že s radosťou na náš e-shop niekedy opäť zavítate.

• rýchlosť
    • spoľahlivosť
    • komunikatívnosť
    • prehľadnosť e-shopu
    • príjemný personál
    • nenašiel som slabé stránky tohto obchodu

Veľmi dobrý obchod, super ponuka, super personál rýchle a kvalitné vybavenie objednávky, celková spokojnosť úplne TOP! Odporúčam, vedia čo robia.

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za 100%-né hodnotenie. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť a veríme, že tento pocit zdieľa každý zákazník, ktorý si u nás vytvorí objednávku alebo nás osobne navštívi. Vaša recenzia urobila krajší deň celému nášmu tímu.

Za tím MX SPORT Janka

• Dobrá cena, rýchle doručenie bol som spokojný.

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za odporúčanie. Sme radi, že ste boli spokojní a veríme, že na náš e-shop opäť s radosťou zavítate a Vaša skúsenosť bude opäť len pozitívna.

Za tím MX SPORT Janka

• Tovar prisiel v poriadku a rychlo. Najlepsia cena. Objednavam dalej.

Reakcia obchodu MX SPORT

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho e-shopu. Spokojnosť zákazníka je pre nás mimoriadne dôležitá a preto sme radi, že sme Vaše požiadavky splnili na 100% bez akýchkoľvek komplikácií.