- Dobré ceny
- Sortiment
- Komunikácia
Reakcia obchodu MX SPORT
veľmi nás teší Vaša spokojnosť s naším eshopom. Najväčšou odmenou pre nás je spokojnosť a dôvera našich zákazníkov, preto sa neustále snažíme rozširovať sortiment produktov a pristupovať k požiadavkám našich klientov tak, aby všetko prebehlo bez omeškania. Ďakujeme za priazeň a veríme, že si Vašu dôveru zaslúžime aj pri ďalšom nákupe.
Za Tím MX SPORT Zuzana -
- Ústretovosť a ochota personálu.
- Žiadne
Reakcia obchodu MX SPORT
veľmi si vážime Vašu spokojnosť s našim obchodom. Ďakujeme za udelenie všetkých piatich hviezdičiek. Veľmi nás teší spokojnosť našich zákazníkov, ktorým sa snažíme vyjsť maximálne v ústrety. O to viac nás teší, keď sa k nám zákazníci radi opäť vracajú.
Za Tím MX SPORT Janka -
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Super prístup a komunikácia.
Reakcia obchodu MX SPORT
veľmi si vážime, že ste si našiel čas a zverejnil hodnotenie na náš eshop. Najväčšou odmenou za našu doterajšiu prácu sú pre nás spokojní zákazníci, čo nás motivuje k ďalšiemu rastu a rozvoju. Veríme, že si náš eshop vyberiete aj nabudúce.
Za tím MX SPORT Janka -