• Dobré ceny
    • Sortiment
    • Komunikácia
    • Rýchle doručenie

Reakcia obchodu MX SPORT

veľmi nás teší Vaša spokojnosť s naším eshopom. Najväčšou odmenou pre nás je spokojnosť a dôvera našich zákazníkov, preto sa neustále snažíme rozširovať sortiment produktov a pristupovať k požiadavkám našich klientov tak, aby všetko prebehlo bez omeškania. Ďakujeme za priazeň a veríme, že si Vašu dôveru zaslúžime aj pri ďalšom nákupe.

Za Tím MX SPORT Zuzana

• Ústretovosť a ochota personálu.
    • Žiadne

Reakcia obchodu MX SPORT

veľmi si vážime Vašu spokojnosť s našim obchodom. Ďakujeme za udelenie všetkých piatich hviezdičiek. Veľmi nás teší spokojnosť našich zákazníkov, ktorým sa snažíme vyjsť maximálne v ústrety. O to viac nás teší, keď sa k nám zákazníci radi opäť vracajú.
    Za Tím MX SPORT Janka

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Super prístup a komunikácia.

Reakcia obchodu MX SPORT

veľmi si vážime, že ste si našiel čas a zverejnil hodnotenie na náš eshop. Najväčšou odmenou za našu doterajšiu prácu sú pre nás spokojní zákazníci, čo nás motivuje k ďalšiemu rastu a rozvoju. Veríme, že si náš eshop vyberiete aj nabudúce.
    Za tím MX SPORT Janka