• ceny
    • drzá komunikácia
    • dodacie lehoty
    • dostupnosť produktov

Objednala som si mobil, pri ktorom bolo napísané (a ešte stále to tam je napísané): Na sklade, doručenie do 6-8 pracovných dní. Mobil mi prišiel o 10 dní. To by bolo OK, ale bol to iný model, ako som si objednala (iná farba). Okamžite som im napísala a dostala som takúto odpoveď: "Dobrý deň skrz bližiace sa vianočne sviatky je velky ubytok tovaru. Telefón sa vám poslal rovno zo skladu a poslala sa farba aka bola na sklade aby sa neminul a vám aby sa dodal telefon." Presne ako vidíte, bez podpisu, a takto oni komunikujú, ani neviete, s kým sa bavíte. Čiže vlastne mi ZÁMERNE poslali iný model, a ešte mi naznačili, že mám byť rada, že som vlastne vôbec niečo dostala, lebo sa blížia Vianoce. Odkedy som požiadala o výmenu, už sa neozvali. Rozhodne neodporúčam, je to NEPROFESIONÁLNA firma s PODVODNÝMI praktikami!

Chcela som sa informovať o dodaní produktu, neviem sa dovolať, nedostala som žiadne info o objednávke

• nulová komunickacia zo strany obchodu.

• tovar ani po 10 dnoch nedorazil a to pisu ze ho maju na slade
    • komunikacia 0 bodov
    • co dodat tento KVAZI obchod urcite neodpurucam
  • Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

Komunikácia po telefóne - nula
    Komunikácia emailom - nula
    Dodanie tovaru - nula

Reakcia obchodu www.mobilky.sk

Dobrý deň. Komunikácia prebehla viacej krát telefonicky. Bolo Vám ponúknutých viacej možnosti ako vyriešiť situáciu. Bola Vám ponúknutá možnosť okamžitého odoslania časti objednaného tovaru a po naskladnení odoslanie druhej časti objednávky. Podľa vášho vyjadrenia ste chceli počkať a odoslať celu objednávku naraz. Po telefonickom kontakte nasej zamestnankyne o naskladnení tovaru, ste sa vyjadrili, že chcete objednávku zrušiť. Následné na to ste poslali odstúpenie od zmluvy.

• Firma dodala z dvoch objednaných položiek iba jednu a viac ako týždeň sa k dodávke druhej položky nehlási. Žiadna komunikácia. Moje tel. číslo blokuje a neodpovedá.
  • Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Neviem
    • Aj keď majú pri tovare, že je Skladom, nie je to pravda...Treba si zavolať a spýtať sa či je to aktuálne.

Reakcia obchodu www.mobilky.sk

Ďakujeme za vašu recenziu.
    Jednalo sa o Samsung Galaxy A54 128GB black, bohužial farebná varianta bola vypredaná - chyba v skladovom systéme, že sa tovar zobrazoval na eshope - mali sme skladom všetky ostatné farby ale bohužial o tie ste namali zaújem.
    Tak sa Vám objednávka zrušila na vašu žiadosť a v ten deň Vám aj boli expresne uhradené peniaze naspať.
    Mrzí nás, že ste neboli spokojný.