• Cena
    • Mali pisane skladom a do 24hod dorucenie.Objednane v utorok som objednal na dobierku.Vo stvrtok som pisal ze kde je objednavka.Najskor ze odoslu na dalsi pondelok.Cize klamali ze do 24hod.Bol som bez telefonu tak som to zrusil.Kupil som inde a som spokojny.
    • Dodacia doba
    • Komunikacia

• Komunikatívni
    • Ponúkli zľavu a iný model
    • Ich predaj je nelogický. Najprv mi prišla informácia o potvrdení objednávky a výzva na úhradu. Keď som urobil úhradu, tak mi prišla ďalšia informácia, že mi rušia predaj, pretože na sklade už dotyčný predmet nemajú. Čiže sklad nie je riešený online. Potom je to na komunikácii a handrkovaní sa o peniaze. Čiže sklamanie.

Nesúlad online ponuky a reálnych skladových zásob je problémom. Človek sa na niečo teší a... problém. Obchod neprebehne hladko.

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

ak to chcete kupovať na firmu tak vám zrušia objednávku

• Cena

• Namiesto sklá mi poslali fólií za 20e

Vážený zákazník,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Objednali ste si Flexible Glass, čo je novinka, nejde o fóliu ale o flexibilné sklo s vlastnosťami tvrdeného skla a tvrdosťou 9H. Po tejto recenzii sme sa Vás snažili kontaktovať a Vašu nespokojnosť s tovarom vyriešiť poskytnutím zľavy z tovaru avšak ostalo to bez Vašej odpovede.

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

Tovar nedoručený, obchod nekomunikuje, mobil sme kúpili z iného eshopu (doručenie behom 24 hodín).

• Tovar prišiel bez ochrannej folie a poškodenej ochrane známky.ale iná zatiaľ funguje.

Vážený zákazník,

ďakujeme za Vaše hodnotenie, ktoré nás mrzí nakoľko sme v popise informovali, že balenie bolo otvorené kvôli nutnosti odblokovania telefónu. Vždy našich zákazníkov informujeme na stránke v akom stave sa nachádza balenie.

Mobileworld.sk

• neposielajú faktúru za kúpený tovar a tak reklamácia v budúcnosti neexistuje

Vážený zákazník,

faktúru automaticky generuje a zasiela náš systém na emailovú adresu klienta. Preto je nutné si skontrolovať sekciu spam, prípadne ''reklamy''na Vašom účte.

• rýchle dodanie
    • neprišla mi faktúra
    • predajca neodpovedá na emaily

• tovar som objednával 19.12., na ich webstránke bola informácia, že garantujú dodanie do Vianoc. Dnes je 31.12. (čiže 12 dní od objednania) a nikto sa nám doteraz neozval. ...každý nech si urobí obraz sám.

Vážený zákazník,

ďakujeme za recenziu. Posledný deň expedovania zásielok bol 18.12.2018. Na našej stránke v tomto čase nebola nijaká informácia o doručení do Vianoc ako tvrdíte. Zasielali sme Vám ešte aj email, že objednávku nebudeme schopný spracovať.

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

Zavadza a klame zakaznikov.

Vážený zákazník,

ďakujeme za Vašu recenziu. Aj keď nevieme čím zavádzame, nakoľko ste u nás tovar nezakúpili.

Prajeme pekné prežitie sviatkov.

• "Dodanie na ďalší pracovný deň" už čakám 10 dní a stále mi mobil neprišiel

• odmietli predať na firmu
    • bez možnosti dovolať sa
    • na otázku prečo sa nedá nakúpiť na firmu nereagovali
    • firma reagovala na email až po zadaní negatívnej recenzie
    • vyhrážky zo strany predajcu

Firma mi objednávku zrušila pretože bola na firmu, čo vypadá kadejako a hlavne mi neodpovedali na otázku, prečo je to tak. Odpovedali mi až po zadaní negatívnej recenzie na Heureke a keďže sa mi v tej odpovedi rovno aj vyhrážali právnymi krokmi, tak recenziu mením. Obchod každopádne neodporúčam.

Vážený zákazník,

ďakujeme za Vašu recenziu.
    Chránenie dobrého mena spoločnosti, nie je vyhrážanie.
    Dôvody aktuálnej nemožnosti nákupu Vám boli vysvetlené.

• Po týždni od objednávky, nebola z obchodu žiadna odozva. Kontaktovať som obchod musel ja sám, pričom telefón mi zdvihli až po mnohonásobných opakovaniach. Vysvetlenie, prečo nebola objednávka vybavená síce znelo logicky a uveriteľne, avšak takýmto spôsobom, teda že sa ako kupujúci sám musím pracne domáhať stanoviska, si ja osobne obchodovanie nepredstavujem. Objednávku som zrušil, objednal u iného obchodníka (play.sk), ktorý mi objednávku potvrdil, na druhý deň telefonicky prekontroloval a v ten istý deň i odoslal. To je u mňa seriózny obchod.

• nemoznost kontaktovat obchod
    • ak sa podari kontaktovat odpovedaju cca po tyzdni.

• Krabica od mobilu nebola vo fólií veľmi divne