Spokojný
- Rychlost dorucenia
- Nic
- Darček ochranne sklo
Za mňa kompletná spokojnosť. Mám originál produkt za bezkonkurenčnú cenu, darček k nákupu a dodaný úplne expresné. Všetky informácie o zmene stavov objednávky a prepravy som bol informovaný mailami.
- Ceny
Výborná komunikácia. Rýchle doručenie. Ochranné sklo ako darček. Super ceny.
- Dárečky
- Všetko sedí podla objednávky
- Dostupné ceny
- Nízke ceny
Bezproblemovy nakup. Využila som zľavu ktorú som dostala na mail. Není to môj prvý nákup na tomto eshope, a za každým som spokojná. Odporúčam!
- Ceny, doprava v cene, vyber tovaru
Dobré ceny a rýchle dodanie
- Darcek
- Rychla doprava
- Nevyhody nie su
Objednávka mi prišla rýchlo. Iphone 16 pro Max majú za najnižšie ceny, k telefónu som dostal ochranne sklíčko ako darcej. Som veľmi spokojný. Tento e-shop odporúčam
Veľmi spokojný
- Prehľadný web
- Nízke ceny
Tovar bol fakt rýchlo doručeny. Jeo to môj prvý nákup z tohto eshopu a som milo prekvapený. Eshop odporúčam
- Rýchle dodanie, zľava na ďalšiu objednávku a nízke ceny
- Komunikacia
- Vyber tovaru
Na e-shope sú nízke ceny. Objednávka mi prišla rýchlo a k telefónu som dostal sklíčko. Dostal som aj zľavu na ďalšiu objednávku. Keď chcete rýchle doručenie a nízke ceny tak určite objednajte od nich.
Reakcia obchodu MobileCare.sk
Dobrý deň, Jozef,
ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli s našimi službami spokojný a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
Tím MobileCare.sk