Najhorší internetový obchod. Nakúpila som tam prvý a posledný krát. Za tovar som zaplatila predom. Potom mi bolo povedané, že mi tovar nepríde do Vianoc, na co som odstúpila od zmluvy do 14 dní bez udania dôvodu. Doteraz žiadna odpoveď, moje peniaze samozrejme majú oni a nič bližšie k tomu neviem. Na zákaznícku linku sa ani neunuvajte volať, nikto tam nedvíha telefón. Škoda, ze som si neprecitala recenzie na tento obchod pred tym, ako som odtiaľ niečo objednala a zaplatila.
- V Merkury markete nikdy nekupim už v živote nič najhorši ojebavaci obchod…..kupiť si môžete ale v živote to neviete vratit ani reklamovať su to pojebany ojdbavači a aj ty predajcovia tam……hlavne v Nových Zámkoch p.Horvath(tunelaaaar posledný) čo ani sam nevie čo su čísla a celú objednávku dojebal a keď je na objednavku tovar tak sa nedá vraaatit takze 2000€ minus a tovar možem do koša dať …… NEODPORÚČAM TAM KUPOVAŤ NIČ!!!!!!!!!!!
V internet. obchode som si nakúpil skrinky na kuchynskú linku Favorit - sonoma/white. V prví deň som musel reklamovať, lebo mi bol dodaný iný tovar. Po otvorení prvej krabice som zistil, že mi chýbajú komponenty pre potrebnú montáž, a to nebola posledná krabica, kde niečo chýbalo. Celkový počet chýbajúcich častí presiahol 30 kusov, jednalo sa o plastové nohy, ale aj o ukončovacie lišty. Niekde niečo bolo a niekde chýbalo 15%. Po spísaní reklamačného protokolu, som sa dozvedel, že citujem, " Systém balenia počas výroby a systém výstupnej kontroly neumožňuje kompletizáciu produktu s chýbajucími dielmi. " Moja reklamácia sa zamieta !!! No neviem, asi som na hlavu, lebo tieto chýbajúce diely nemôžem nájsť. Bolo mi ponúknuté riešenie, radi vám chýbajúci tovar dodáme, samozrejme za nákupné ceny.
Neodporúčam kupovať z obchodu Merkury market, aspoň nie vecí ako je nábytok, alebo niečo, čo treba kompletizovať doma. Prídete o množstvo peňazí a nervov. -
Nikdy viac.
Vo Zvolene v Merkury prístup predavačov je jedna tragy komédia. Kým nájdete vôbec nejakeho beháte ako idiot hore dole 100x... nakoniec, keď nájdete náhodou niekoho tak tlak z tej neochoty máte hneď v alarmujúcich číslach..... Muž si kupoval zváračku, ani na jednu otazku chlapec (svetlé hnedé vlasy) nevedel odpovedať cumi na nás tak, že normálne väčšia nechuť do roboty neexistuje..... Vytocena som riadne, ale ked prídeme k pokladni co je hneď prvá pri hlavnom vchode,, a ked sme na rade tak madam
Čierne vlasy, myslím že okuliare mala(nie som si istá)
Sa zdvihla a bez slova odišla a cumime po sebe všetci, že to čo je
Nakoniec sa vráti s hlaskou ze ona uz ma po, sichte
A počas blokovania vzdychá oči prekrúca
Debilné poznámky
Žviacha žuvačku ako taká krava, na celú hubu
nemala som čas to riešiť
Ale určite ak tam najbližšie zavítam to budem riešiť s vedením -
- možno v niektorých prípadoch lacnejší tovar, ale kto kupuje nekvalitu, platí dvakrát...
- rozdiely medzi zaúčtovaným a vydaným tovarom
Za mňa Merkury Market nikdy viac. Skúsenosť s kamennou predajňou v Košiciach je ešte horšia ako s e-shopom. V rámci väčšieho nákupu som kúpil na prevádzke Pri Prachárni 15, 04011 Košice dve 5kg vrecia tmelu Rigips Super za jednotkovú cenu 4.49 EUR. Po čase som sa pozrel na bloček a je tam dvanásť 5kg vriec Rigips Super. Rozdiel 44 EUR a 90 centov. Pri reklamácii sa pani, ktorá ma pri tom nákupe obsluhovala a asi ako jediná ešte vykazovala nejakú motiváciu, išla poradiť s vedením predajne. Namiesto toho, aby si priznali chybu, odpoveď bola, že takéto reklamácie sa neriešia. Samozrejme, že nič nenapravili. Dal som podnet na SOI. Takto blokovať si nedovolia ani v tretej cenovej. Prístup obsluhy a skladníkov na výdaji ani nemá význam komentovať. Viem si predstaviť, ako ich platia.
- Žiadne
- Neochota pracovníkov
- Dlhá doba čakania vydajú tovaru zo skladu
- Tovar nie je dostupný aj po overení pracovnika
- Chaos v produktoch
- Neznalosť tovaru pracovníkov
Strata času, nakoľko aj tak tovar ktorý majú mať v sklade nemajú , množstvo tovaru nezodpovedá množstvu v skutočnosti, veľa poškodených tovarov pri vydajú zo skladu -odporucam kontrolovať výdaj,
Neodporúčam nakupovať v Merkury Market -strata času. -
- neochota komunikovať
- nesprávny tovar
- nedodržaná doba dodania
Nakupovali sme v pobočke v Liptovskom Mikuláši, pri objednávke tovaru nám povedali, že je na centrálnom sklade a dodaný bude do 5 dní, na zmluve bolo uvedených 15 dní a tovar sme dostali po viac ako mesiaci a niekoľkých urgenciách telefonicky aj priamo v predajni. Ako bonus objednali nesprávne lišty ku podlahe, ktorú sme kupovali a teda sme museli vybavovať ešte aj reklamáciu.
- Zamestnanec si zo zákazníka robí srandu
- Bez peňazí a bez tovaru
- Mesiac a pol čakám na sms o dodaný tovaru na konci týždňa
Prvy a posledný krát som tam nakupovala. Zaplatila som za tovar ktorý nemám a evidentne ani nebudem mať. Prevádzka Trenčín so zákazníkom nekomunikuje, keď vám aj niekto zdvihne hneď zloží a mne sa pošťastilo že nejaký pán na klapke nábytok mi nezložil ale zato si zo mňa robil srandu.
- Lacnejšie produkty
- Namiesto 20 pracovných dní som čakala 35 prac.dni. Dva krát som sa chcela e-mailom informovať o stave mojej objednávky. Prvý krát odpovedali, druhý krát som už nevedela poslať email. Dostala som odpoveď od Yahoo, že nie je možné poslať im email, pretože ma dali na ich čierny zoznam. Nakoniec keď som sa u nich zaregistrovala a dala nejaké výrobky do košíka, bez odoslania, hneď v ten deň sa mi ozvali, s informáciou, že tovar mi bude doručený do pár dní. K dodanym zarubniam chýbali súčiastky a podľa remeselnika už boli predtým poskladané,boli v nich vyvrtane diery. V žiadnom prípade neodporúčam nakupovať v tomto obchode.
- Neexistujú
- Podvodnícke praktiky
V tomto obchode sme kupovali koberec. Celý týždeň zverejňovali reklamu, že majú 20% zľavu na VŠETKY koberce. Pri nákupe ale zľavu odmietli dať. Oslovili sme preto zákaznícku zónu na internete. Odpovedali nám z predajne z Košíc, kde sme nakupovali, že na zľavu nemáme nárok. Lebo medveď. . .
Tak sme oslovili marketingové oddelenie. Žiadna odpoveď.
POZOR! TENTO OBCHOD KAŠLE NA ZÁKAZNÍKA A DOPÚŠŤA SA PROTIZÁKONNÝCH PRAKTÍK PRI PREDAJI.
PODVÁDZAJÚ A KLAMÚ ! ! ! -
- žiadna
- neochota a neznalosť predavačov
predavač neochotným nekomunikuje, predal tovar, ktorý nemal na sklade, čakanie ako na predavača, tak v sklade následne pre vrátenie peňazí, nakoľko nebol tovar na sklade, to všetko trvalo hodinu, zo strany predavača max. neochota, neznalosť, nevie poradiť, je pomalý, zaspatý, nekomunikoval so mnou, a keď som sa pýtala už x-krát na jednu vec, a povedala som mu nech reaguje, tak odpoveď bola - kľud- a odišiel, do toho sa zapojil druhý predavač, že ako sa správam, on je tam 12 hodín, ale to nie je môj problém, nakoniec sme po hodine odišli, a to neboli sme len my, pred nami ďalší zákazníci, ktorí nadávali takisto na prístup, a zlý tovar, proste otras. Týka sa to konkrétne obchodného domu v Košiciach, dňa 31.3.2022 poobede, a to od 14:15 do 15:30hod.,
- Dodržanie doby doručenia
- Prijateľné ceny
- Ochotný personál
- Dobrá kvalita nábytku za nízke ceny
Z merkury market sme kvôli výhodným cenám objednávali 90% nábytku do bytu. Keď som objedávku zrealizovala pozrela som si recenzie. Začala som sa báť kedy to príde, či doručia všetky diely správne atď. Zo všetkého nábytku mala skriňa najdlhšie dodanie cca 10 dni plus dodanie kuriérom 2-5 dni. Mali sme sa už sťahovať a v byte stále žiaden nábytok tak cca po 10 dňoch sme zavolali na infolinku povedali nám že čakajú ešte na jednu vec aby skompletizovali objednavku. Vysvetlili sme im ako nám to ponáhľa ze sa už musíme sťahovať (kvôli vypovedaniu nájomnej zmluvy) a mali sme tam naozaj všetko ako matrac, skrine atď. Veľmi zlaty pán všetko rýchlo vyriešil a asi hodinu po našom telefonáte mi prišla sms ze tovar budú predávať kuriérovi. Spojili sme sa s kuriérom ktorý mal našu objednavku pridelenú ale momentálne bol chorý a nerozvážal. Veľmi zlaty a ochotný nám dal číslo na kolegu a jeho kolega to priniesol ešte v ten deň. Všetok tovar prišiel v poriadku, nič nechýbalo, žiadne časti neboli vymenene alebo farebne odlišne. Objednala som ešte nejaký nábytok aj z konkurenčných obchodov kde po 2 mesiacoch má naťahovali ze posteľ pride další týždeň a takto sa to opakovalo za každou mojou urgenciou. Tak som celu objednavku stornovala a objednala zvyšné veci tiež v merkury. Musim povedať ze s merkury market som mala tu najlepšiu skúsenosť 100% ochotný a milý personál. Chcela som svoju skúsenosť napísať aby ludia ktorý sa rozhodujú odkiaľ objednať nevideli len to negatívum čo sem ludia píšu.
- Cele zle
Dokoncovali sme dom. 2/3 vystaveneho tovaru nie je na predaj. To, co je ja vyber, sa neda reklamovat. Bud vam nedaju nic alebo ponuknu vymenu tovaru za podobny smejd. Ked si objednate dovoz, tak vam dovezu polovicu dobre a polovicu zabudnu alebo dovezu nejaky nezmysel. Personal vas ma na haku, proste "poctivy" socialisticky obchod".
- Zmätočne uvádzaný čas dodania tovaru
Objednávka mala trvať do 14 pracovných dní. Ale ako mi tvrdili na zákazníckej linke e-shopu, do toho nepočítajú doručenie!!! Na to že majú ďalších 3 - 5 dní!!! Že to predsa majú (schované) v obchodných podmienkach. Takže dodanie nie je ako uvádza stránka do 14 pracovných dní, ale do 20 pracovných dní. Reálne vyše mesiaca...
- Absolútne žiadna výhoda iba strata času
- Neschopnosť
- Neochota
- Strata času
- Zavádzanie a klamanie zákazníkov
- Úplná nespokojnosť
Skúsenosť s týmto obchodom je jedna veľká katastrofa... Najhorší obchod s akým som sa kedy stretla.. Najprv som 33 krát!!!!!volala do obchodu a nikto mi nezdvíhal. Na mail mi zázračne odpísali po 2 dňoch s tým, že požadovaný tovar majú skladom, ale nedá sa rezervovať. Tak išiel priateľ večer po práci rýchlo pre tovar, ktorý mal byť podľa nich skladom.. A čuduj sa svete, nebol tam, lebo údajne majú na stránke zlé fotky. Zmätok, neschopnosť, dezorganizácia no des. Posledný krát som chcela v tomto obchode nakúpiť. Absolútne neodporúčam tento obchod nikomu, kto má reálny záujem niečo kúpiť. V opačnom prípade nech sa obrní riadnou dávkou nervov s takýmito nezodpovednými a nespoľahlivými obchodníkmi.
- Žiadna
- Komunikácia
- Doba dodania
Namiesto 5 dní na doručenie, ktoré uvádzajú, čakáme 2 mesiace.
Neodporúčam. -
- Dlhá dodacia lehota objednávky
- Po 3 týždňoch mi prišiel mail, že rušia bjednávku lebo nevedia dodať tovar.. Pritom ho stále ponúkajú na e-shope ako dostupný s dodacou lehotov 5 dní..
- otrasná komunikácia mail, infolinka
- dodanie za zaplatený tovar viac ako 35 dní a ešte stále nedodaný ani po 35 dňoch
- nereagujú na mail
- dlhšie čakanie na infolinke na operátora cca + - 10 minut
radšej si priplatím za drahši tovar len aby sme si nemuseli z tohto obchodného reťazca už nikdy viac nič objednať.
- Vyhodu nemam
- Cista katastrofa
- Neschopni personal
- Neda sa dovolat
- Neodporucam
Najprv sme boli pozriet koberce v Dunajskej S. V obchode Merkury M. Hovorili, ze maju na sklade tak predavacka zacala hladat. Hodinu sme tam boli, no koberce nenasla, ale v pocitaci mala napisane, ze maju na predajni. Odisli sme.
Objednala som si cez eshop, vyplatila dopredu. Mali na sklade. Mesiac na to mi napisali, ze nemaju vsetko na sklade. Aj to len preto, lebo som tam zacala vypisovat, ze kde je uz moja objednavka.
Peniaze vratili tyzden a pol na to, pisali ze 3 dni to bude trvat, ale zas klamali.
Nielen na predajni v Dunajskej Strede maju bordel, ale aj na eshope. Nikdy viac..