• Bol mi zaslany nefunkčny tovar
    • Neračia sa vratiť platbu za nefunkčny tovar
    • Nekupujte od nich nič

Poslali mi nefunkčny tovar absolutne neodporučam od nich nakupovať nič.do dnešneho dna mi neboli schopny poslať peniaze žiadam vas okamžite o vratenie platby vratane poštovnych nakladov ktore som platila vam+poštu ktoru som platila pri odoslani balika k vam

Reakcia obchodu www.marketworld.sk

Dobrý deň pani Miroslava,
    reklamovaný produkt sme od Vás obdržali až dňa 7.12.2020, z toho dôvodu Vám nebola doposiaľ vrátená kúpna cena. Reklamácie podľa obchodných podmienok vybavujeme najneskôr do 30 dní.
    S pozdravom Marketworld

Nemôžem hodnotiť to, čo som nedostala, namiesto objednaného tovaru RITTER E16 ste mi zaslali RITTER ARCUS 3, pričom oba krajáče máte v ponuke, môžete mi túto zámenu vysvetliť a napraviť to? Myslím, že to nie je Vaša dobrá vizitka, že svojvoľne meníte tovar, aj keď ide o podobný tovar.

Nemôžem ohodnotiť, výrobok nebol do dnešného dňa zaslaný, čakám 11 deň.

Daňový doklad mi nebol doručený ani mailom ani v balíku.

Reakcia obchodu www.marketworld.sk

faktúru zasielame spolu s tovarom, pravdepodobne nastala u nás chyba a nebola pribalená, za čo sa Vám ospravedlňujeme. Faktúru Vám zašleme na e-mail.
    tím Marketworld.sk

žiadna komunikácia Emailom, objednávka v stave vybavuje sa dva týždne od akceptácie bez progresu.

• Tovar ktory pisu zial nieje na sklade a ani nevedia kedy bude.cize ako bolo napisane do 10 dni tovar je len tak zo srandy asi...

Po prevzatí produktu som na druhý deň napísal reklamáciu no odpoveď som nedostal. Už je to 6dní...

Jeden spotrebič dodaný po dvoch týždňoch, druhý stále nepotvrdené naskladnenie.

na objednaný tovar dlho čakám a ani ešte sa nevie kedy ho budem mať dodaný.

veľmi dlhá čakacia doba

• Nízke ceny
    • Dlhá čakacia doba

Zatiaľ tovar stále nedodali.
    Pred samotným nákupom som volala a priamo sa informovala ohľadom výrobku, aká dlhá je dodacia doba a či naozaj výrobok príde dovtedy. Na stránke bolo písané dodanie do 5 dni, pani mi povedala že 7-8. Deň pred posledným termínom dodania som volala a pani že teda výrobok im neprišiel že mam počkať ďalších 5 dni (je víkend takže chápem) a teda až zajtra mi zavolajú ci výrobok vôbec dodajú a koľko ešte budem čakať.
    Takže nie je čo hodnotiť keďže tovar nemám

Tovar nedodali tak som volal do obchodu. Slubili ze zavolaju v pondelok... nezavolali. Neprisiel ziaden e-mail o dovode predlzeneho cakania. Iba ziadost na hodnotenie obchodu. Takze hodnotim a nedoporucujem nakup v tomto shope.

tovar mi este nebol doruceny a uz by chceli ich hodnotit

• Ozvali sa mi až po mojej urgencii aby mi oznámili že ich nemajú na sklade.

• Slaba komunikacia, dlhe dodanie tovar

• Tovar objednaný pred cca 10 dňami, doteraz nedodaný, komunikácia s obchodom žiadna

• Objednáte si tovar a čakáte týždeň na potvrdenie objednávky

• Viac ako 5 dní čakanie na vyhotovenie faktúry, aby som mohol zaplatiť tovar.
    • Po zaplatení tovaru mal byť doručený nasledujúci pracovný deň. Trvalo to však viac ako týždeň.

• Tyzdnove meskanie pri doruceni (problem s prepravcom)

Obchod reagoval promptne, tovar bol obratom odoslany, ale kvoli problemom s prepravcom (UPS) ma byt doruceny s tyzdnovym meskanim.