- Mala truba a malý plech
AJ PO URGENCII SA MI NEPODARILO K TOVARU DOSTAŤ...
- Tovar nedoručil a nekomunikuje
- Na objednaný tovar som čakal 3 týždne a nakoniec mi bolo oznámené že je nedostupný...Predávajú to, čo nie sú schopný dodať..
- Neskoré dodanie od objednávky
Po nejakej dobe som vyzval obchod na dodanie faktúry, nereagovali, kúpil som tovar v inom obchode. Po týždni mi poslali faktúru na úhradu
- Tovar sme nedostali ani po 40 dnoch, katastrofa
Už zaplatené dávno a nič
Chcela som zakúpiť kuchynskú váhu, k čomu som sa najprv musela zaregistrovať na ich stránke. Vytvorila som objednávku, prišiel mi k tomu mail. Keďže som chcela platiť vopred, mala mi byť zaslaná faktúra, ale nič mi neposlali a tovar sa už objednať nedal. Nikto ma doteraz nekontaktoval a ja mám zrazu hodnotiť "zakúpený" produkt.
otrasne jednanie...objednam si nieco a fakturu s udajmi k platbe mi poslali po 3dnoch???wtf???
- Tovar mi nedorazil, od objednávky prešlo už 14 dní.
- Neviem, v akom stave je moja objednávka, keďže telefón nik nezdvíha a na mail nik neodpovedal.
- Pre mňa zatiaľ najhorší internetový obchod.
Neodporúčam.
- Len sľubujú
12.12.2020 sme si objednali dva spotrebiče a zatiaľ do 28.12. 2020 nedorazili.
- Komunikácia
- Tovar nemali, nedodali
- Žiadna možnosť platby kartou online
- Neprehľadná stránka a objednávanie
Tovar, ktorý mal byť na sklade, nebol na sklade a nevedeli dodať. Nebyť môjho telefonátu (2x), obchod sa ani neozve. Žiadna komunikácia zo strany eshopu.
- Nie je možné platiť kartou
- Platobné údaje potrebné k prevodu mi poslali po 6 dňoch od objednávky na telefonickú urgenciu. Darček objednaný 11.12. nedorazil do dnešného dňa - 28.12.
Dva tyzdne neodpovedali na e-maily, telefonicky sa chceli postarat, 3 dni pred Vianocami oznamili, ze nedostali tovar...
- Nedodali tovar na cas. Nikdy viac si nic neobjednam
Reakcia obchodu www.marketworld.sk
Dobrý deň pán Roland,
tovar sme Vám odoslali na tretí prac. deň.
S pozdravom Marketworld -
Tovar som si objednal 4.12.2020, do dnešného dňa mi (19.12.2020) t.j. 15 dnínebol doručený.
- Tovar som si objednala 30.11.2020. Dnes je 15.12.2020 - tovar stále neprišiel, aj keď pri objednávke bola garancia, že tovar príde do týždňa od objednania... a nemám ani žiadnu správu čo sa deje...
- Ani po 14 dní neprišiel tovar
Objednala som.tovar, ktory bol na stranke uvedeny ako skladom. Potvrdenie pbjednavky mormalne prislo. Ked som po tyzdni patrala kde je tovar tak.mi sucho bolo oznamene ze tento rok nebude. Keby nenapisem tak predpokladam ze dostanem info mozno 2 dni pre Vianocami. Z CZ sttanky som mala za 3 dni vybavenu objednavku aj s dorucenim!!!!
- Komunikácia s obchodom bola na úrovni
- Objednala som si tovar, ktorý bol uvádzaný ako dostupný na sklade. Po zadaní objednávky mi bolo oznámené, že tovar je nedostupný. Objednávku som bola nútená zrušiť nakoľko som daný tovar potrebovala čo najskôr.
- Neaktuálne informácie na webovej stránke