Veľmi dobrá komunikácia a ochota riešiť problémy. Odporúčam
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme. Veríme, že ešte u nás nakúpite. S pozdravom Majster Regál.
- široký vyber
- rýchle objednanie
- Dlha doba doručenia
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, objednávku ste urobili pondelok 29.8. a bola vám odoslaná 2.9. čo je stále ešte v norme, ktorú uvádzame na eshope. S pozdravom Majster Regál.
- Veľmi dobrá komunijácia aj nesmierna ochota. Mala som problem so zaplatením objednávky ale mailom sme to všetko v pirebehu jedného dňa vyriešili. Bola som veľmi spokojná.
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme. Snažíme sa zákazníkom vždy vyhovieť čo najskôr, ako je možné. Veríme, že náš eshop ešte navštívite. S pozdravom Majster Regál.
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme, tovar sa snažíme odosielať čo najskôr, ako je to možné. S pozdravom Majster Regál.
Tovar prišiel expresne rýchlo, kompletný a zodpovedal popisu.
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme. Veríme, že ešte u nás nakúpite. S pozdravom Majster Regál.
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste tovar dostali v lehote. S pozdravom Majster Regál
Seriozny
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie. S pozdravom Majster Regál.
Veľmi dobrá komunikácia, včasné doručenie, regál v perfektnom stave.
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, veľmi nás teší, že ste s našim sortimentom a servisom spokojný. Veríme, že náš obchod ešte navštívite. S pozdravom Majster Regál.
Prehľadná ponuka na webe, dobre spracované info k tovaru
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že sa vám webová stránka a náš eshop páči. S pozdravom Majster Regál.
- Rýchle doručenie, kvalitné zabalený tovar
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie. Veríme, že náš eshop ešte navštívite. S pozdravom Majster Regál.
- rychle a bezproblemove dodanie
- prehladnost obchodu
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že sa vám eshop páči a všetko prebehlo bez problémov. S pozdravom Majster Regál.
Teším sa už z regálov.
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme a tešíme sa s Vami. S pozdravom Majster Regál.
Fajn regály. Som spokojná. Konečne budem mať v garáži a špajze poriadok.
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Sme moc radi, že ste spokojná. S pozdravom Majster Regál.
rýchle vybavenie objednávky, krátka dodacia lehota
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Vždy sa snažíme objednávky prichystať v čo najkratšej dobe. Veríme, že ešte u nás nakúpite. S pozdravom Majster Regál.
odporúčam, je praktický a pevný, jednoduchá montáž, dali sme ho na dvor na zámkovú dlažbu a z výšky 180 cm sme vyrobili dva nižšie 90 cm regále. Rýchle dodanie a veľmi ochotný a milý zákaznícky servis. Ďakujeme.
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu. Veríme, že budete naďalej u nás nakupovať. S pozdravom Majster Regál.
Všetko prebehlo bez problémov, rýchle dodanie.
Reakcia obchodu Majster Regál
- tovar skladom, dobry vyber, prehľadna stranka
- slaba komunikacia so zakaznikmi
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň , ďakujeme za pozitívne hodnotenie. S pozdravom Majster Regál.
- Rychlo objednane, rychlo dodane
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme, veríme, že sa na nás opäť obrátite v prípade záujmu o kovové regály. S pozdravom Majster Regál.
- Pekný, stabilný, jednoduchá montáž.
- Všetky police bolo potrebné dopasovať, na čo bola potrebná veľmi dobrá zručnosť a klampiarske náradie.
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Hoc nerozumieme tomu "napasovaniu police". Objednali ste regály s T profilom kde naozaj nie je potrebná žiadna špeciálna zručnosť. Police sa jednoducho osadia do nosníkov regálu pritlačením. S pozdravom Majster Regál.
v pohode
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň , ďakujeme za pozitívne hodnotenie. S pozdravom Majster Regál.