- S tovarom som spokojný
Splnená moja predstava.
- široká ponuka
- komunikácia so zákazníkmi
- dobrý pocit z nákupu
Objednávka bola včas doručená. Pri skladaní som zistil, že chýba jedna stojka. Po odoslaní fotky okamžite reagovali a zasielajú mi novú stojku. Určite tu nakúpim aj nabudúce.
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie a zároveň sa ospravedlňujeme za chýbajúci komponent. Sme radi, že ste nakoniec boli spokojný. S pozdravom Majster Regál.
Nič
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste s tovarom spokojný. Veríme, že ešte u náš zakúpite. S pozdravom Majster Regál
...v jednom baleni chýbali 2kusy k jednemu regalu v druhom baleni jeden kus tak že mam len tri kompletne regale :-(
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za problémy. Prosím Vás, pošlite nám email s fotkami a my vám chýbajúce diely pošleme. Reklamačný proces u nás funguje na výbornú a budeme radi, keď budete mať kompletnú objednávku. Ešte raz sa ospravedlňujeme, musela nastať chyba pri balení. S pozdravom Majster Regál.
- Tovar prišiel včas, riadne zabalený, nepoškodený.
Tie bezskrutkové regále sú unikátne. Doteraz som vždy skladal skutkové. Síce sa zvláštne skladajú, ale zvládne sa to. Pri spodnom regáli, pri skladaní, mali by tam byť dve osoby, ale potom to zvládne aj jedna osoba. Pozor na zasúvacie a spojovacie jazýčky. Nesmú trčať zvonka regálu!
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme krásne za pozitívne hodnotenie. Áno, pri montáži je vždy lepšie, keď ste aspoň dvaja. Pokiaľ budete dodržiavať kroky v montážnom návode, nemal by nastať problém. S pozdravom Majster Regál.
- Výborné zabalený balík
- Rýchle odoslanie
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Snažíme sa tovar dodávať vždy čo najrýchlejšie a k najväčšej spokojnosti zákazníka. S pozdravom Majster Regál.
Obchod super rýchly ďakujem
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme krásne za pozitívne hodnotenie. Snažíme sa každú objednávku odosielať a pripraviť čo najskôr. S pozdravom Majster Regál.
- Spokojnosť
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie. Moc náš teší, že ste s nákupom spokojný. S pozdravom Majster Regál.
Super obchod rýchle doručenie a kvalitný tovar
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme krásne za pozitívne hodnotenie. Snažíme sa predávať len kvalitné a certifikované produkty. Veríme, že ešte u náš nakúpite. S pozdravom Majster Regál.
Od potvrdenia platby ma obchod nekontaktoval, neinformoval o termíne doručenia. Tovar mi zatiaľ nebol doručený.
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, tovar sme vám odoslali 20.1. a prišiel vám aj email o tom ako sme ho poslali. Máme aj potvrdenie od prepravcu, že vám bol doručený. Takže Vaše hodnotenie nie je založené na pravde. S pozdravom Majster Regál.
Tovar zatiaľ nedorazil. Obchod nekomunikuje jediný mail čo som dostal je automaticky po dazadani objednávky
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, žiaľ sa nám predlžila doba balenia lebo nám ochoreli zamestnanci balenia. Chceme sa za vzniknutú situáciu ospravedlniť. Vaša objednávka už je v poradí na balenie. S pozdravom Majster Regál.
Rýchlosť jednania, kvalitný tovar
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Snažíme sa aktívne a rýchlo komunikovať a riešiť problémy. Veríme, že ešte od nás nakúpite. S pozdravom Majster Regál.
Veľmi rýchle dodanie, regál zodpovedal popisu. Tento bezskrutkový regál sa dá veľmi rýchlo zložiť . Veľmi vhodný pre uskladnenie materiálu.
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme veľmi pekne. Sme radi, že ste boli s nákupom a tovarom spokojný. S pozdravom Majster Regál.
- vse ok
- chyběl manual
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie. Ku každému produktu dávame montážny návod. Je možné, že aj vypadol. V každom prípade sme radi, že ste s tovarom spokojný. S pozdravom Majster Regál.
- Velmi responzivny, online chat
- Dlhsia doba dodania
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Žiaľ prepravná spoločnosť meškala s dodaním, aj keď sme to posielali načas. S pozdravom Majster Regál.
- rychlost dodania
- sortiment
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme a sme radi, že sme naplnili vaše očakávania. S pozdravom Majster Regál.
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Snažíme sa posielať tovar čo najskôr. S pozdravom Majster Regál.
- Okrem potvrdenej objednávky žiadne zdôvodnenie prečo tovar nie je dodaný. Cez sledovanie objednávky sa stránka nenašla.
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, tovar Vám bol poslaný 16.9. a zadali ste zlé tel. číslo podľa prepravnej spoločnosti, tým pádom sa vám kuriér nemohol dovolať. Preto tovar meškal, kým sme s vami overili tel. číslo. Sledovací link taktiež funguje.
Regál zodpovedá ponuke
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie. Teší nás, že ste boli spokojný a veríme, že ešte u nás nakúpite. S pozdravom Majster Regál.
- Spokojnosť
Reakcia obchodu Majster Regál
Dobrý deň, mrzí nás neskoršie dodanie. Mali sme žiaľ ľudí na PN a nestíhali sme pripraviť tovar na čas. Avšak sme radi, že napriek tomu ste nám vyjadrili dôveru. S pozdravom Majster Regál.