• Do dnešného dńa som nedostal tovar čo som objednal pred 10 dńami

Neodporúčam

Reakcia obchodu Luxria

Dobrý deň. Zrejme Vám pošta zabudla doručiť zásielku resp. Oznámenie o zásielke. Je uložená od 18.6.2018 na Vašej pošte pod číslom: RE145678554SK

Objednal som obal na s7 edge ktorý vôbec nefunguje tak ako by mal nieje vidno ani always on hodiny cez neho ani keď ho otvorím sa automaticky neaktivuje displej. Zbytočne vyhodené peniaze

Reakcia obchodu Luxria

Dobrý deň. V popise obalu je jasne, že táto funckia neni s obalom podporovaná. V hlbšom popise produktu je udávaná aplikácia s ktorou ukazuje po zavretí hodinky. Obal nám samozrejme môžete vrátiť a vrátime Vám plnú sumu aj s poštovným. S pozdravom, Luxria

Tovar som objednávala 11.5., do dnešného dňa však zásielka nedorazila, dnes je 25.5. Nemám ani len číslo balíka, sby som si vedela skontrolovať stav a pohyb. Je to nevýhoda obchodu! Tu už nebudem objednávať.

Reakcia obchodu Luxria

Dobrý deň. Ospravedlňujeme sa ak Vám pošta neoznámila zásielku “žltým lístkom” Vaša zásielka je uložená od 15.05.2018 na Pošte pod číslom: RE113967705SK.

• Tovar dorazil načas a v poriadku
    • Obal po nasadení na 3miestach/spojoch častí nedolieha/puká.
    • Foto nie je totožné s produktom. Reálne foto produku by neuškodilo. Treba sa riadiť podľa videa.
    • Po nasadení obalu zlá manipulácia s "roletkou" s pristupom k Wi-fi,BT... Taktiež horšie načitavanie odtlačku vďaka obalu /S7 EDGE/

Ďaľší obal by som tu už nekúpil.

• Namiesto plazmy je elektrický elementary

Tovar mam objednany uz viac ako 2tyzdne a zatial nedorazil

Reakcia obchodu Luxria

Dobrý deň. Vašu objednávku evidujeme ako neodoslanú nakoľko Vám dňa 11.1.2018 bola zaslana SMS s prozbou o doplnenie údajov, ktoré ste v objednávke nevyplnili: Priezvisko, Ulica doručenia. Nakoľko ste na sms nereagovali nebolo možné Vám objednávku doručiť bez známej adresy.

• obal na iphone prisiel pokryveny a neboli tam sk navody na pouzitie!vlastne tam neboli ziadne navody. Nieze by som ich potrebovala ale je to na SOIku

Reakcia obchodu Luxria

Dobrý deň. Ak Vám obal prišiel poškodený je nutné nás kontaktovať a buď Vám vrátime celú sumu aj s poštovným alebo pošleme nový obal. Návod k obalu na telefón není nutné posielať k výrobkom, ktoré majú jedinú funkciu (napr. Obal, Pero...). Prosíme kontaktujte nás a Váš problém vyriešime určite k Vašej spokojnosti. Pekný deň

• tovar bol viac krat pouzity nebol novy
    • nekvalitny tovar

• Objednal som si obal na telefon s ochrannym sklom. Sklo bolo otvorene a prasknute.

Reakcia obchodu Luxria

Dobrý deň, mrzí nás, že Vám ochranné sklo dorazilo poškodené. Prosím kontatujte nás a problém určite vyriešime k Vašej spokojnosti.

• v balení mi chýbal nabijací kabel

Reakcia obchodu Luxria

Dobrý deň. Pri kontrole výrobku nebol znova zabalený nabíjací kábel, ospravedlňujeme sa. Nový kábel bol už odoslaný.