- V PO u Betky to je top predajna tam sa nevravi nie tam sa zozenie vsetko davam 100 bodov
Moje prve nastroje na ktorych som zacinal su z tejto predajne
- Skvelý výber
- Výborná, priateľská obsluha pripravená pomôcť a poradiť
- Možnosť objednávky ak sa niečo nenachádza v predajni
Už dlhý čas nenakupujem v iných hudobninách ako v týchto. Človek sa priamo v obchode cíti dobre, s obsluhou sa dá porozprávať nie len o hudobných nástrojoch, a keď treba poradiť a pomôcť s výberom alebo technickými vecami hudobných nástrojov, tak obsluha poradí vždy presne a zodpovedne. Internetový obchod je tiež spoľahlivý a rýchly. Jednoznačne môžem tieto hudobniny odporúčať každému, kto sa hudbe už venuje alebo chce začať.
- Odbornosť
- Ochota
- Úsmev
V Prešove u pani Betky Pirohovej nakupujú hádam všetci tunajší muzikanti už dlhé roky. Ja oceňujem najmä ochotu pomôcť. Ak aj náhodou niečo nemajú, vedia to zabezpečiť. Vždy je možnosť v kľude si vyskúšať nástroj o ktorý má človek záujem alebo poradiť sa o vhodnosti svojho výberu. Vždy sa tam rád zastavím a odporúčam každému :) Dobrá práca, držte sa, len tak ďalej.
V Prešovskom obchode hudobných nástrojov nakupujem mnoho rokov a som nadmieru spokojný. Kúpil som tam päť zo svojich gitár a značnú časť technického vybavenia. Pani Betka, ako ju familiárne volajú prešovskí muzikanti, dokáže poradiť, je ústretová a hlavne trpezlivá, čo je pri zákazníkoch ako sú muzikanti veľké plus. Hodnotím - No 1.
- Obsluha
- Výber
Môžem len odporučiť. Ochotná obsluha, slušný výber a celková snaha pre spokojnosť zákazníka.
- PRESOV P.BETKA HUDOBNINY
MILA OBSLUHA,SUPER-TRUPER
- Mila obsluha,rychle vybavenie, profesionalny pristup,široky vyber tovaru,
Myslim,že takýchto obchodnikov ako je pani Betka v Prešove je veľmi malo a sme radi ked nas obsluhuje taka prijemna pani.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Skvelý prístup,široký výber,možnosť nákupu cez internet.
Určite tu budem nakupovať znova
- Solventnost, cena,pomoc pri výbere a čo najviac ochota!!! Nebol môj prvý nákup! Dokonca aj nastavenie nástroja v cene. V dnešnej dobe to už málokde nájdete. Proste palec hore!
- Žiadne
Odporúčam
Reakcia obchodu Lidlmusic.sk
Ďakujeme za uznanie, snaha je predať aj inú "pridanú hodnotu" pri poskytnutí služby, na tom si zakladáme :)
- rýchlosť dodania
- ochota
- profesionalita
- špičkové poradenstvo
S týmto obchodom mám dlhoročné skúsenosti a nikdy ma nesklamal. Osobitne by som vyzdvihol fundované poradenstvo a ochotu pomôcť v osobe p.Ing. Mariana Marka , čo je pri rozhodovaní a kúpe niekedy aj cenovo drahších nástrojov,aparatúr apod , v tejto oblasti kľúčové. Určite odporúčam osobne sa presvedčiť o vysokej úrovni tohto obchodu.Som si istý, že budete spokojní tak ako ja.
Reakcia obchodu Lidlmusic.sk
Áno, niekedy sú to, ehm "ťažké debaty" a snaha je poskytnúť obraz v širších súvislostiach...
- Tak vážení!! Táto predajňa je dôkazom, že aj na Slovensku môžu fungovať služby na úrovni. Som dlhorocnym spokojnym zakaznikom.
Dakujem im za to ..a nech sa im tam v stasti dari.
Reakcia obchodu Lidlmusic.sk
Ďakujeme veľmi pekne, teší nás to :)
- Skutocne vysoka odbornost predavaca
S nakupom, poradenstvom a servisom som jednoznacne spokojny
Ďakujeme za uznanie :)
- super pani predavacka,ktora vie poradit,je velmi priatelska,po odbornej stranke nema konkurenciu
odporucam vsetkym
- Betka Pirohova Prešov --Velmi dobra odborna slusna ustretova profesionalna spolupraca od roku 2004 . Nákup velkeho mnozstva tovaru s poradenstvom a riesenim ceny. Dakujeme Popflamenco DUO FARSA
Reakcia obchodu Lidlmusic.sk
Áno, pani Betka je pojem v svojej lokalite a teší nás, že máme v kolektíve takéhoto človeka...
- Velmi mila,ochotna predavacka,ktora vzdy rozumne poradi a s usmevom pracuje:)
Najlepsie hudobniny
- Obsluha
Odporúčam tento obchod každému :)
- veľmi sympatická , ochotná a odborne zdatná predavačka, ktorá vie nevtieravo a na úrovni poradiť
super
- Dodanie