Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 100 %

• Výborný prístup, záujem o zákazníka. Snaha o čo najrýchlejšie sprostredkovanie tovaru
    • -

Odporúčam!

• 90 %

• Prešovský hudobný nástroj vďaka ,,Betke,, by mohol slúžiť ako modelový pre všetky ostatné... je proste nadčasová ....

supéééér...

• 100 %

• v Prešove jednoznačne už dlhé roky najlepšie hudobniny. Skvelý personál, ochota a slušný výber.
    • Ak aj niečo nie je skladom, nie je problém objednať...
    • Chcete nástroj vyskúšať? Nie je problém...
    • Stojí za to tam ísť

v Prešove dlhodobo jednička a vyzerá to tak, že ešte dlho bude

• 100 %

• Najlepše hudobniny sú jednoznačne v Prešove.Kupujem tam nastroje už 18 rokov.a som maximálne spokojny.100 percent pre Prešov

Naj prístup profesionálneho predajcu v ženskej osobe.Nemožem nič negovať.Proste top!!!

• 100 %

• Odborné rady pri výbere, ústretovosť, odbornosť
    • asi nič

Odporúčam, veľmi slušná firma s odborným puncom

• 100 %

• Velice příjemně a ochotně poradí!!!

Super :)

Reakcia obchodu Lidlmusic.sk

Ďakujeme za názor, myslím že sme váš problém - dotaz riešili cez náš nový "Smartsupp" chatt, ktorý sme aktuálne integrovali na našu web stránku :)

Presne takto chceme aby sme online riešili vaše dotazy a to nielen ohľadne kúpy ale aj celkovej hudobnej problematiky (teória - prax - skúsenosti)...

• A + ...som absolútne spokojný !!! :-D

jednotka !!!

Reakcia obchodu Lidlmusic.sk

A+ to máme najnižšiu spotrebu energie, ďakujeme za dôveru :)

• Profi prístup
    • Ochota
    • Prehľad

Naozaj profesionálny prístup a prehľad o hudobných nástrojoch.
    Ochota poradiť a vybrať nástroj "na mieru".
    Odporúčam

Reakcia obchodu Lidlmusic.sk

Ďakujeme, máme to v logu :)

• 100 %

• Velmi dobry sevis, odbornost a ochota. Seriozne jednanie.
    • Nic

Nad moje ocakavanie, velmi dobra ochota poradit. Odporucam vrelo. Malokedy sa clovek stretne s takym serioznym jednanim.

• 100 %

• skvely obchod kde sa da kupit naozaj vsetko za rozumnu cenu}}}

som dlhorocny zakaznik nad mieru spokojny}}}}odprocam vsetkym je to spolahliva predajna s naozaj milym a odbornym personalom}}}}

Ďakujeme, vážime si to!

• 100 %

Profesionálny a ľudský prístup, vždy usmiata vedúca, nikdy ma nesklamali, chodím tam roky a nemenil by som. Ďakujem za všetko :)

• milá predavačka
    • stále majú čo potrebujem
    • veľký výber
    • -

v Prešove naj

• 100 %

• ústretový personál na prešovskej predajni
    • poradia s výberom tovaru
    • dá sa tovar aj objednať podľa želania

odporúčam

skvelý predajca,odporúčam na 100 %

• 100 %

Moji byvali kolegovia a stale priatelia s ktorými som prezil paradne roky v hudobninách. Vedia presne,ze nestaci len raz predat,ale hlavne mat priamy,ferovy a ustretovy vztah s nami fidlikantmi.Tak ze,ak stale hladate svoj ton,potrebujete odbornu radu,pripadne kupit trubku,klavir,bubon,vrelo odporucam.Vsetko dobre!Mato

• 100 %

• Najlepší predajca ! Skvely prístup k zakazníkom, rýchle dodanie, ochota poradit a pomôcť, znalosti v oblastni hud. nástrojov, široky výber z ponúk.

Odporúčam ! :)

• + pestrost ponuky
    • + moznost osobného odberu
    • + ponúka osobitý prístup k zákazníkom. Dá sa im ľahko dovolať na mobilné číslo a komunikovať prípadne otázky, snažia sa o budovanie vzťahov so zákazníkmi čo beriem ako výhodu oproti väčším obchodom.

Vrelo odporúčam :)

• + prístup
    • + znalosti a rozhľad najmä v gitarovej objasti
    • + ochota
    • - žiadne

Môžem doporučiť každému.

Nepoznám v okruhu 20 km iný obchod s hudobninami ,kde by som zohnala čo potrebujem....ako bonus ,ochotný personál

• 100 %

• Odborne rady pre zaciatocnikov a mierne pokrocilych hracov na el.gitaru ktore dava len p.Marko v Piestanskej predajni
    • Servis gitar
    • Dokazu zohnat takmer cokolvek za rozumnu cenu

Bral som od nich pred 7 rokmi gitarove kombo Peavey 112 100w a doteraz hra super.Odporucam navstivit predajnu v Piestanoch !

Reakcia obchodu Lidlmusic.sk

Poradenstvo k hre na gitaru,jej servisu a údržbe, ako aj k hudobnej teórii, poskytujeme každému, kto má záujem, nielen začiatočníkom a mierne pokročilým, ďakujeme za pozitívny ohlas.