• Majiteľ veľmi milý,ochotný, vie poradiť.Proste super.

• Rýchle dodanie
    • Pomer ceny a kvality
    • Informovanie zákaznika a pomoc po telefóne vybrať vhodný tovar
    • Nič

• Jednotka na našom trhu.

• Obchod mi poslal darček(struny na gitaru), prekvapenie, ktoré poteší.

• Odborne poradenstvo.

• ochotný personál
    • komunikácia

• odbornosť, komunikácia

• Klavir mi dodali a "zmontovali" v cene

• Tovar vysokej kvality
    • žiadne chybičky

spokojný nákup,široký výber,rýchla doba dodania

• dobrz tovar
    • neviem

v pohode

• Spokojnosť.

Odporúčam.

• Veľmi dobrá komunikácia obchodu
    • nemá žiadne

objednal som si jedno konkrétne kombo, ktoré žial ale predávajúci nemal na sklade neváhal ma preto telefonicky kontaktovať a navrhol mi alternatívu s ktorou som mimoriadne spokojný

Reakcia obchodu Lidlmusic.sk

Sme radi, že sa kombo páči a že sme splnili vaše predstavy :)

• Široký sortiment za dobré ceny

Široký sortiment za dobré ceny, prehľadnosť stránok

Ďakujem za dôveru :)

• Dodanie bolo celkom rychle
    • Cena bola nizsie ako inde... ale malo to svoj hacik (vid slabiny)
    • Fender Paket v skutocnosti nebol paket (na obrazku aj podla popisu mal byt) ale gitara + vyskladane prislusenstvo inych znaciek (lacnejsie struny, trsatka, CD s vyukou hry v anglictine nebolo vobec, miesto toho ina "kniha" ), t.j. radsej si preverit aky "paket" vam naozaj poslu...
    • Kurier ma musel hladat lebo obchod neposunul telefonne cislo

Pre mna nakup splnil ucel, napriek tomu sa neubranim dojmu, ze obchod nekonal uplne seriozne ked sadu vyskladal z komponentov inych znaciek - tie struny ma mrzia.

REAKCIA NA KOMENTÁR OBCHODU: 30.12.2016: Obchod ma v suvislosti s problemom resp. "upravou" objednavky urcite nekontaktoval.

Reakcia obchodu Lidlmusic.sk

Pri objednávke zákazníka, prvé, čo sme urobili, sme ho kontaktovali a informovali, že máme aktuálne už len Fender CD60 gitaru bez doplnkov a že sú tri možnosti: 1/ zrušiť objednávky, 2/ dať samostatnú gitaru za výhodnejšiu cenu 3/ dodať iné doplnky. Odpoveď bola, že si zákazník vybral možnosť 3/. A namiesto knižky v angličtine, sme (tiež po konzultácii) dodali literatutu v slovenčine a aj bezplatný lin na výuku na gitare v slovenčine. Preto sme trochu prekvapený touto reakciou. Inak originál struny Fender tu dávajú 013-tky čo je veľmi, veľmi silné, na tomto type gitary podľa mňa až nepoužiteľné.

• Prehĺadná int.stránka.
    • NEMÁ

Veĺmi ustretový a ochotný personál.Veľmi dobrá komunikácia ochota poradiť.Veľmi dobrá starostlivosť o zakazníka.1***

• promtná informácia o objednanom tovare

výborný a príjemný prístup

Reakcia obchodu Lidlmusic.sk

Ďakujeme za dôveru a radi aj nabudúce :)

ústretovosť, ochota, rýchle dodanie

tovar mi zatial nebol doruceny!!!!

Reakcia obchodu Lidlmusic.sk

Mrzí nás to opozdenie, ale ako sme spolu hovorili telefonicky, najskôr sa čakalo na tovar z EU skladu (o čom sme spolu hovorili) a potom, ako ste spomínala vy, bol problém asi dva alebo tri dni s doručením DHL, takže nás to o to viac mrzí, že meškanie nebolo v našich rukách. Sama môžete potvrdiť, že sme sa aj u vás informovali, či už tovar máte alebo nie. Ale aj takéto situácie život prináša, bohužiaľ :(

• Prehladnosť, ochota poradiť, dobrá komunikácia

obchod odporúčam, ochota a dobrá komunikácia

• široký výber
    • nízke ceny
    • priehľadnosť
    • nevidím žiadne

Odporúčam a zaručujem spokojnosť, keďže môj produkt nebol, okamžite mi volali späť a poslali mi iný produkt za cenu objednávaného. Jednoznačná férovosť.

Reakcia obchodu Lidlmusic.sk

Ďakujeme za názor, vždy je snaha nájsť adekvátnu alternatívu, keď nie je presne to, čo si zákazník žiada.