- Krém je starý, žltý a zapácha
Tovar som objednaval k Mikulasu a doposial mi nebol dotuceny - cele zle!
- Extrémne dlhá dodacia lehota na dnešnú dobu. Ani po 7.dňoch od zaplatenia objednávky zatiaľ tovar nedorazil a pritom pri každom tovare bolo uvedené že je skladom.
- Na tovar uz cakam tyzden, napriek tomu, ze je uz aj zaplateny.
- Ze je lekaren v CR, hoci web stranky SR ?
- Slabá komunikacia - informovanie o stavu objednávky
- Nepresné info o dostupnosti
zdlhavé dodanie tovaru
Zadané zlé tefonne číslo pre dodanie zásielku som nemohol vyzdvihnúť
- Communication was pleasant with the support, but unfortunately delivery was still not finished successfully.
- Postal service delivered to pick up point, although I indicated office for courier company, they were not able to get hold via phone which resulted in package left at pick up point. Courier company is only set to received, not to collect. So my delivery was not successful.
courier communication via phone and no direct drop off at address resulted in cancelled shipment. waste of time and money.
balenie nezodpovedalo údajom na stránke
Tovar my bol doruceny ale nie kompletny reklamovala som ale bohuzial nikto sa my neozval v baliku my chybali aplikatory ktorych tam malo byt 12 ale nebolo ani jedno takze tovar ktory som si objednala neviem ani pouzit.
- Tovar po dobe expiracie
Tovar je nepouzitelny, po dobe spotreby, odpoved od Elišky Martinů je ze chyba neni na ich strane. Chyba bola objednat u nich tovar.
Reakcia obchodu Lekáreň AVE
mrzí nás Vaše zkušenost, nicméně Váš případ jsme řádně prověřili a Vámi objednaný produkt měl expiraci 2/24. Jelikož se jedná o velmi speciální terapeutickou stravu, tak jsme kontrolu expirace provedli nejen při příjmu zboží (což je standartní postup), ale i při jeho balení.
U produktů na skladě pravidelně každý měsíc dochází ke kontrole datumu expirace.
S pozdravem Fiedorová Michaela, manažer e-shopu. -
- Skoro po tyzdni mi zavolali z kekarne ,ze tovar ktory som si objednala je nedostupny ale vraj pride v dohladnej dobe...dodnes ho nemam
- Dlhá doba dodania
- Neskutečně dlouhé vyřizování objednávky!!!
Za týden mi obchod nebyl schopen doručit objednávku.
Chyba nie je v lekárni ale skor v dorucovacej spoločnosti.tovar mi ani po týždni neprišiel.
- Tovar vôbec neprišiel aj keď bol podľa mailu odoslaný
Už čakám 12 dní a tovar nikde... Tak neodporúčam...
Dlhé doručenie
- Tovar pred expiráciou.