Pri výrobku uvádzajú nepravdivé informácie o dostupnosti. Objednal som produkt, ktorý podľa popisu bol skladom, následne sľúbili dodanie do týždňa a po týždni informovali, že produkt už nevedia dodať. Ponúkli náhradu za takmer dvojnásobnú cenu.
Reakcia obchodu LED-obchod
Dobrý deň.
K tejto situácií žiaľ dôjde len vtedy ak sa jedná o výrobok, ktorý sa nachádza na externom sklade ,ktorého systémový stav je "skladom" ,ale fyzický stav v externom sklade nie vždy zodpovedá systémovému stavu a hlavne ak sa jedná o posledné kusy a to už žiaľ nie je v našich silách ovplyvniť tento stav.
Informácia o dodaní do týždňa bola práve z externého skladu , ktorý robí objemné objednávky 1x do týždňa z centrálneho skladu pre EU a ak je informácia o dostupnosti podaná v určitom okamihu ,tak v čase realizácie spomínanej objednávky 1x týždenne už to nemusí platiť. vzhľadom na neustály export tovaru z centrálneho skladu.
Skôr ako pristúpime k stornovaniu obj. tak ponúkneme v takom to prípade alternatívu ,ale žiaľ vo Vašom prípade nebolo náhrada v rovnakej, či podobnej cene. -
- fundovane poradenstvo
- Komunikácia vysoko nad priemer
- Rýchlosť vybavenia
- Poradenstvo
vsetko podla ocakavani, rychle dorucenie
- Seriozne poradenje.
- Rýchlosť dodania
- Super komunikácia
- Kvalitný tovar
- odbornost
- ustretovost
super rychle dodanie,hned na druhy den
flexibilné
- Výborný obchod, nemám čo dodať. Som vysoko spokojný.
- Žiadne len plusy.
- max.spokojnost
doporučujem
- rýchle vybavenie
OK
Tovar stále nedorazil a nemám informáciu kedy dorazí. Dostal som prísľub, že do 10 dní tovar dostanem už je tomu 14 dní a ani len neviem či tovar bol naskladnený... :-(
Reakcia obchodu LED-obchod
Mrzí Nás to, ale nakoľko nie sme dovozcami značky ARMYTEK, kde zrejme pracujú nekompetentní ľudia ,ktorý len sľubujú a nič nedodržia ,tak sa musíme spoliehať len na informácie od distribútora, ktorý je tiež zavádzaný klamstvami tímu firmy Armytek o tomm že tovar bol od nich odoslaný.
Ak by všetko záležalo na nás a vedeli by sme to ovplyvniť z našej strany, tak všetko by vyzeralo úplne ináč.
Ďakujeme za pochopenie -
- rýchlosť
- spoľahlivosť
- kvalita doručenia (bezpečne zabalený balík)
- profi obchod
- super zakaznicka podpora
- kazdemu odporucam
- Výborná ponuka a hlavne popis produktov
Rychla komunukiácia a ochota
- komunikácia a informovanosť o objednávke
- expresne rýchle odoslanie a dodanie
- v jeden deň som objednala a druhý deň bol tovar doma
- spolahlivost