nebolo dodané kompletné množstvo čo bolo na objednávke, drahé poštovné (8,80 euro) pri nadrozmernom balíku
Vážený zákazník.
Vaše objednávka mala hodnotu 26€ ,kde bolo zahrnuté poštovné vo výške 4,5€, čo ste jasne videli pri objednávaní.
Príplatok 3,3€ bol za ochranný 2m kartónový tubus, nakoľko objednávka obsahovala najlacnejší a najtenši 2m profil, ktorý by sa poškodil ešte len by to kuriér zle chytil do ruky.
O doplatku za ochranný tubus ste boli upovedomení telefonátom a odsúhlasili ste to, tak nerozumieme ,prečo je toto spomínané v tejto recenzií.
Nabudúce budeme radi ,ak budú Vaše recenzie objektívnejšie, aby to bolo fér voči nám, prípadne iným predajcom. -
Pošlete mi email aby som zhodnotil váš obchod a produk. Ale produkt som objednal 22.12. 2022 dnes je 3.1. 2023 a mne nič neprišlo ani email o distribucii produktu a produk baterka klarus fx10 mi vobec neprišla.
Vážený zákazník.
Žiadosť o hodnotenie neprichádza od nás ,ale od Heuréky ,ktorá okrem toho že ste tovar kúpili nevie či bol tovar dodaný ,alebo aký to malo ďalší priebeh.
Objednali ste to v čase kedy má vačšina dodávatelov inventúru a je NEMOZNE produkt v tomto čase získať zo skladu.
Dakujeme za pochopenie -
V E- schope bol tovar uvedený skladom ,čo nebola pravda , predavač v kyosku v OC Carrfur my povedal že tovar už dlhodobo nemajú a stav na sklade že neaktualizujú . Prišlo my na mail že dodávateľ má na sklade 1 ks (ja som chcel 2 ) aj ten nevie nájsť ! Po výmene názorov z majiteľom my nakoniec objednávku zrušil, stým že nemám pochopenie že nech skúsim podnikať a bla bla bla. Ja som podnikateľ a moje recenzie o mojej firme sú iného typu .Preto neodporúčam tohto dodavateľa je obsolutne nekorektný a nespoľahlivý!
Reakcia obchodu LED-obchod
Tovar bol uvedený ako "SKLADOM" u dodávateľa s ktorým spolupracujeme .
Skladom podľa systému bol 1ks ,čo sa definuje štandardne ako SKLADOM ,ale to že nenašli ten 1ks malého produktu medzi obrovským množstvom tovaru s tým nič neurobíme ,to sa jednoducho stáva a robiť s toho tragédiu je smiešne ,ale zreje vo Vašej firme všetko sedí na kus počas celého roka a hlavne ak RGB reflektor nazývate Halogénovým svetlom :)
Aby ste boli v obraze ,tak 1x týždenne tento sklad dostane 10 paliet tovaru od značky akej bol práve tento produkt a plus obrovské množstvo iného tovaru.
Presne znenie Vami nazývanej výmeny názorov je:
Vážený pán Dorčak ,skladom v systéme dodávateľa je 1ks, ktorý pri tak veľkom objeme tovaru ,aký majú je normálne ,že sa 1ks stratí a stav sa upraví až pri inventúre.
Tiež im nevyčítame , že deklarujú 1ks a fyzický ho nemajú ,lebo mam pochopenie ,že také situácie sa stávaju.
Ak ste niekedy mali možnosť pracovať v obchode ,alebo ste ho nebodaj vlastnili ,tak určite stav skladu nie vždy sedí ,lebo je to nemožné . -
- Podvodnici
Vážený zákazník.
Na základe Vašej recenzie sme skontrolovali o akú objednávku vlastne ide a čo sa stalo, že ste nás označili za podvodníkov, pričom drvivá väčšina našich zákazníkov má úplne opačný názor na nás, či online sveta, alebo našej predajne.
Vysvetlenie čo sa stalo je nasledovné:
Vašu objednávku sme museli chybne v administrácií označiť ako vybavenú, preto sa "už vybavenej" objednávke nikto nevenoval, lebo bola z nášho pohľadu vybavená.
Asi 2 dni pred tým ako sa objavila táto recenzia sme mali telefonát, kde sa zákazník dopytoval k svojej objednávke a na našu otázku o aké čislo objednávky ide, bol z nejakého dôvodu hovor ukončený, pričom opäť nás už nikto nekontaktoval.
Po zverejnení tejto recenzie sme si overili, či sa nejednalo práve o autora tejto recenzie, teda Vás a samozrejme, že naša dedukcia bola správna.
Chyby sa občas stanú ,ale podvodníci určite nie sme, ináč by sme nemali niekoľko tisíc spokojných zákazníkov za viac ako 10 rokov. -
- Nekomunikuju a nesnazia sa o napravu aj ked pride zly tovar...
Deklaruju že jedine oni (okrem inych) maju tie najkvalitnejsie led pasiky, veci predrazene, prisiel k hlinikovym listam uplne iny difuzor, a posledna reakcia obchodu, ze sa opytaju distributora ci neposlali iny difuzor. Pritom mi tvrdil v mail komunikacii ze veci osobne balili. Dna 19.12. odpisali ze zajtra mame odpoved, doteraz sa neozvali... Vidim to na riesenie cez Slovensku obchodnu inspekciu!
Dobrý deň pán Slavomír.
Nižšie je vysvetlenie k Vašej sťažnosti pre Vás ,ale aj pre ďalších naších zákazníkov.
K reakcií na predražené veci a Vašej pochybách o kvalite zakúpeného LED pásu:
Ak máte akýkoľvek technický problém, prípadne sa prejavila nejaká výrobná vada podľa Vášho názoru s "predraženým" PROFI Commercial LED pásom, máte právo tovar reklamovať ,ale zatiaľ ste takto neučinili.
Garantujeme Vám, že ste si zakúpili prvotriedný LED pás s tepelnou a prúdovou stabilizáciou a navyše s plno spektrálnym svetlom CRI97 ,aké sú na trhu raritou.
Tieto prvotriedne LED pásy predávame viac ako 10 rokov v stovkách metrov ročne, inštalujeme do aplikácií s vytažením aj 17hod/deň a každý je s kvalitou nadmieru spokojný a preto sa k nám zákazníci opätovne po rokoch vracajú ,čo by tak nebolo, ak by sme predávali a tvrdil niečo čo nie je pravdou.
Reakcia k zle dodanému difúzoru k profilu:
Prvý e-mail od Vás sme obdržali dňa 19.12 o 16:24 čo je NEDEĽA , kde ste nás kontaktovali, že neboli dodané koncovky k profilu a že k profilu nebol dodaný pravdepodobne správny difúzor.
Následne toho istého dňa o 5 minút neskôr ste od nás dostali odpoveď s inštrukciou, kde sa nachádzajú koncovky, čo ste odsúhlasili, že áno našli sa na mieste podľa našich inštrukcií.
Po fotodokumentácií, ktorú ste poslali 19.12 o 17:05 ,kde je zrejmé, že difúzor nebol dodaný správne ste od nás dostali odpoveď toho istého dňa o 6 minút neskôr, čiže o 17:11, že to súhlasí a teda, že difúzor nie je správny a že túto fotodokumentáciu so sprievodným textom preposielame distribútorovi, ktorý nám to takto nabalil ,aby to začal riešiť, nakoľko tento typ profilu máme len na externom sklade, čiže u distribútora. (ak by sa dalo priložili by sme tu screen nášho tvrdenia ako dôkaz pre Vás )
Áno máte pravdu, do dnešného dňa sme Vám nedali odpoveď, nakoľko tú sme nedostali oni od distribútora , ktorý áno mal na to 4 dni od 20-24.12 ,ale zrejme sa k tomu nedostal vzhľadom na to, že toto sú najťažšie, najvyťaženejšie dni v roku, kedy chce každý pred Vianočnými sviatkami všetko stihnúť na poslednú chvíľu nakúpiť a zariadiť a tak isto dovdávatelia dávajú prioritu vybavovaniu objednávok, aby si splnili záväzky voči svojím odberateľom.
Samozrejme veľký nápor sme pocítili aj u nás, preto sa na Váš podnet "pozabudlo", teda presnejšie pozabudlo sa urgovať distribútora ,aby sa k tomu vyjadril ASAP.
NIe vždy je v naších silách myslieť za ostatných dookola to pripomínať , popri všetkých povinnostiach a nehovoriac v dňoch Vianočného zhonu . (dnes sme im to 2x preposlali ,aby sa to nedalo prehliadnúť)
Mnoho krát robíme veci nad rámec bežných služieb ,ako aj blesková komunikácia v nedeľu ,ale stane sa, že niekedy nejaká maličkosť hoci aj nie našou vinnou újde a prinesie aj negatívnu reakciu zákazníka, ktorá neprávom skreslí vnímanie predávajúceho ,tak aj preto je reakcia na Vašu recenziu taká detailná, lebo dvoma vetami sa to vysvetliť nedá.
Veríme, že ak úspešne uzavrieme tento prípad s difúzorom, tak nám aj naďalej ostanete verný ako mnohý zákazníci po celé tie roky. -
Pri výrobku uvádzajú nepravdivé informácie o dostupnosti. Objednal som produkt, ktorý podľa popisu bol skladom, následne sľúbili dodanie do týždňa a po týždni informovali, že produkt už nevedia dodať. Ponúkli náhradu za takmer dvojnásobnú cenu.
Dobrý deň.
K tejto situácií žiaľ dôjde len vtedy ak sa jedná o výrobok, ktorý sa nachádza na externom sklade ,ktorého systémový stav je "skladom" ,ale fyzický stav v externom sklade nie vždy zodpovedá systémovému stavu a hlavne ak sa jedná o posledné kusy a to už žiaľ nie je v našich silách ovplyvniť tento stav.
Informácia o dodaní do týždňa bola práve z externého skladu , ktorý robí objemné objednávky 1x do týždňa z centrálneho skladu pre EU a ak je informácia o dostupnosti podaná v určitom okamihu ,tak v čase realizácie spomínanej objednávky 1x týždenne už to nemusí platiť. vzhľadom na neustály export tovaru z centrálneho skladu.
Skôr ako pristúpime k stornovaniu obj. tak ponúkneme v takom to prípade alternatívu ,ale žiaľ vo Vašom prípade nebolo náhrada v rovnakej, či podobnej cene. -
Tovar stále nedorazil a nemám informáciu kedy dorazí. Dostal som prísľub, že do 10 dní tovar dostanem už je tomu 14 dní a ani len neviem či tovar bol naskladnený... :-(
Reakcia obchodu LED-obchod
Mrzí Nás to, ale nakoľko nie sme dovozcami značky ARMYTEK, kde zrejme pracujú nekompetentní ľudia ,ktorý len sľubujú a nič nedodržia ,tak sa musíme spoliehať len na informácie od distribútora, ktorý je tiež zavádzaný klamstvami tímu firmy Armytek o tomm že tovar bol od nich odoslaný.
Ak by všetko záležalo na nás a vedeli by sme to ovplyvniť z našej strany, tak všetko by vyzeralo úplne ináč.
Ďakujeme za pochopenie -
- Po takmer 3 dnoch sa mi ozvali ze produkt nemaju skladom. Pricom som produkt objednal po odporucani online poradcu co maju na stranke
- žiadne
- Nepravdivé ceny
Nespolahlivý obchod
Objednal som tovar, pricom niekto sa somnou nasledne snazit dohodnut zmenu s platby dobierkou na zalohovu platbu vopred. Argumentoval tym, ze tovar moze objednat a ja ho nemusim kupit pricom sa odvolaval na minulu zlu skusenost. Cele je to podla mna uplne pomylene, pretoze za jedno obchodnik musi skor hladat sposoby ako sa so zakaznikom dohodnut a tiez musi s takymto rizikom ratat. Platba vopred nieje ziadna zaruka ak sa objednavka zrusi aj tak musi zo zakona peniaze vratit inak sa dopusti trestneho cinu takze argumentacia bola zcestna.
Reakcia obchodu LED-obchod
Pred odsuhlasenim objednávky ste si "prečítali" a odsuhlasili obchodne podmienky ,nakolko bez toho nie je možné objednávku dokončiť .
V obchodných podmienkách sa jasne uvadza ,že pri tovaroch ,ktoré sú na objednávku ,čize sú vyrábané podľa požiadaviek zákazníka vyžadujeme platbu vopred ,čo je úplne normálna a bežná vec všade.
Nechápeme prečo ste tú objednávku vlastne dokončili ked to je v OP jesné uvedené.
Bežne si u nás zákazníci objednávajú tovar ,za ktorý zaplatia vopred nie čiastku 100eur ako vo Vašom prípade ,ale v stovkách eur a vždy každý dostane čo si objednal načas a v požadovanej kvalite,ciže táto Vaša recenzia je úplne od veci . -
- Problem je ze obchod doruci zasielky cez slovensku postu.
- Po tyzdni som dostal sms ze mam vyzdvihnut svoj balik.Takze je problem so slovenskou postou
Reakcia obchodu LED-obchod
Sam ste si vybrali tento sposob dopravy,tak staznosti treba adresovat Slov. poste a nie nam. Kazdy zakaznik ma na vyber dopravu Slov.postou, alebo kirierom spolocnosti Geis.
- rychlost,komunikacia
- parametre nezodpovedaju skutočnosti :svietivost 1000 lm/12W na meter,skutočnost je 7,2W /m.Jedna led mi nesvietila už po rozbalení.
Tieto led pasi nemaju preferovane parametre,približne polovica je pravda cca 500lumenov/7,2W na meter.
Reakcia obchodu LED-obchod
Na základe Vášho postrehu sme skúmali kde nastala chyba. Po komunikácíí s výrobcom sa zistilo ,že údaje pri dvoch produktoch (led pásoch MASTER s čipmi 3014 ) boli chybné uvedené v katalógu .Samozrejme ,že sme tieto údaje považovali za pravdivé a popísali nimi dané produkty. Na základe Vášho postrehu sme to aj premerali ,kde maraním sa zistilo ,že skutočný príkon LED pásu nie je 12W/m ako bolo uvedené v katalógu ,ale 9,5W/m -700lm ,čo aj potvrdil výrobca, že to je správny údaj a chybna nastala pri vytváraní nového katalógu.
Hodnotu 7,2W ,ktorú ste namerali ,nie je správna,nakoľko je potrebné meranie previesť vždy na 1m LED pásu ,nie ako ste to urobili Vy na 2m.
Vždy pre odoslaním kontrolujeme funkčnosť produktov ,čiže to že jeden LED čip nesvietil sme si pri počte 240 ks nemuseli všimnúť ,ale tiež mohlo dôjsť k poškodeniu aj pri neopatrnej manipulácií v Vašej strany ,nakoľko sa jedná o jemné súčiastky . -
- Nech vas Buh ochranuje a nech vam zehna
Reakcia obchodu LED-obchod
Vazeny pane,Vasa recenzia je trapna a neopodstatnena ,nakolko ste si objednali obycajnu redukciu objimky pravdepodobne len s tym zamerom ,aby ste mohli napisat tuto trapnu recenziu . Dovolime si to tvrdit ,lebo hodnotite dlzku dodacej doby znamkou 1,5 z 5 a pritom tovar Vam bol odoslany na dalsi den po prijati objednavky. Tiez zaporne hodnotite dlzku dodacej doby ktora bola 12 hodin po odoslani. Taktiez Vam bolo uctovane postovne v najnizsej tarife co je 2,0€ ,ale Vy si asi predstavujete dopravu zadarmo aj pri objednavke ktorej hodnota bola 3,98€.Ak este budete niekedy niekoho hodnotit,tak najprv ohodnote sam seba. Dakujeme za pochopenie.
asi je to vhodne iba pre velkoodberatelov
Reakcia obchodu LED-obchod
Dobrý deň. Áno ,produkty tohto typu je výhodné kúpiť len pri väčšom odbere ,preto je v tejto kategóríí aj upozornenie o tom ža zákazník sa ma informovať o dostupnosti a cene pred uskutočnením samotnej objednávky.
- žiadná komunikácia so zákazníkom
Reakcia obchodu LED-obchod
Podľa Vás email ktorý ste od nás dostali 23 minút po objednaní tovaru nazývate žiadna komunikácia?
To že si ste si email prečítali o 4 dni to už nie je naša chyba pane.
Čiže ak budete druhy krát dávať podobnú recenziu hoci komu tak láskavo uvážte na ktorej strane je pravda . -
- n
- n
n
Reakcia obchodu LED-obchod
Vazeny pane. Ak davate taku to recenziu,tak laskavo by ste mali napisat ze ste si objednali tu najlacnejsiu ziarovku a po nasom upozorneni ze to nie je ten najlepsi vyber a odporuceni vyberu drahsej ziarovky ste objednavku zrusili sam. Cize z nasej strany bolo vsetko maximalne seriozne. Na zaver :ziarovka za 3€ nie je ani z daleka taka kvalitna ako ziarovka za 10€.
Recenzia bola vymazaná z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Hodnotenie bolo napísané konkurenčným obchodom.