- Vždy ochotne a hlavne odborne poradia
- Super komunikacia
- Pristup
- Velmi dobre poradili
- Odporúčam
- Rýchle vybavenie objednávky
- Odborné poradenstvo na vysokej úrovni
- Zabalenie na primeranej úrovni
- Výrobky vysokej kvality
- O.K
- Vybavené k mojej spokojnosti
- Rychle dorucenie
Som rád že ste mi vyriešili problém s LED hadicou
Super obchod.Komunikácia na úrovni.
Veľmi rychle a ústretové jednanie určite odporúčam
Všetko v poriadku až na spôsob dopravy a platby. Mala som zadané - platba na dobierku kartou- kde je aj vyšší poplatok, ale platiť kartou sa nedalo a ak človek nemá pripravenú hotovosť, je to problém. Treba na to dávať pozor.
Reakcia obchodu LED-obchod
Dobrý deň.
Ospravedlňujeme sa za túto malú nepríjemnosť , ale menili sme prepravnú spoločnosť kvôli bezproblémovej preprave aj 2m balíkov a žiaľ táto spoločnosť neponúka platbu dobierkou, čo sme v e-shope pozabudli zmeniť, ale už je to napravené.
ďakujeme za pochopenie -
- rýchle dodanie
- dobre zabalené
Obchod odporúčam
- Kvalitné produkty
- Výdajne miesto pre osobný odber.
- Pri produkte, ktorý som kúpil bolo uvedené, že 16GB USB ako darček. S poznámkou, že pri výbere dopravy zdarma sa darček neposkytuje. Vybral som si osobný odber a darček som nedostal (že nemám nárok). Riešiť to mám s konateľom. Konateľ už 4 deň neodpisuje na e-mail.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Otvorene 7 dni v týždni až do 20:00h
Vždy ochotný personál pripravený poradiť
Tovar aj vybavenie mojej objednávky bolo rýchle, od reakcie, platba doručenie. Celková spokojnosť
- Výborný výber.Všetko čo som objednal prišlo.Zapojené a funguje perfektne.Spoľahlivá komunikácia cez mobil,na čom sme sa dohodli to platilo.
- Som spokojný