- Stale ho nemam.
- Rychle dodanie super vyhodičky.
Reakcia obchodu Kryteo.cz
ďakujeme vám veľmi za pozitívne hodnotenie a sme radi, že všetko prebehlo v poriadku k vašej spokojnosti. Dúfame, že si u nás vyberiete aj nabudúce. :-)
Pekný deň,
Monika
Kryteo.sk -
Maximálna spokojnosť
- Sklad a výdajné miesto Praha a Brno. Nedá sa uhradiť a vyzdvihnúť obj. tovar v Brne
- Rýchlosť
- Nemám
Spokojnosť
Veľká spokojnosť
Spokojný z balenim, dodaním, komunikáciou
- Veľmi rýchle dodanie
- Rýchle a spoľahlivé doručenie. Cena.
- Prehľadnosť stránok
- Široká ponuka
objednávka bola zrušená bez problémov
- Na vrátené peniaze čakám 6 týždňov. Pripomínala som sa im 4x. Na odpoved sa cakaju 3 dni. Komunikácia z ich strany je velmi stroha, chladna, bez zaujmu. Je to neseriozne.
- Neodporucam.
7 dní a produkt nikde
Spokojnosť. Rýchle dodanie
Celková spokojnosť.
- OK spolahlivo
- na stránke je uvedený obsah balenia ale ten sa nezhoduje so skutočnosťou. Záložná baréria nie je súčasťou balenia.
- Všetko o.k a načas
- Dna 26.4. som si o 9.38 objednal a aj zaplatil tovar. Hned mi prisla vygenerovsana objednavka, faktura k objednavke a o 10.00h info ze sa moja objednavka pripravuje na odoslanie. Na stranke bolo uvedene ze ho dostanem 28.4. 28.4. doobeda som ale nedostal ziadnu informaciu k objednavke a tak som sa chcel informovat na uvedenych telefonnych cislach. Volal som opakovane asi 20x a vzdy sa mo ozval robot s tym ze ak chcem volat s oparatorom mam stlacit c.1 a hned ma prepoja. Potom zo zvonilo asi 10x a opat robot ma informoval ze je cislo obsadene. Volal som v uverdenych hodinach od 12.00h do 17.00h. sa neda dovolat. Urobil som teda dalsi pokus a teda som napisal na emailovu adresu. Z tej som dostal v noci o 23.13 odpoved ze je objednavka odovzdana prepravcovi a je na ceste ku mne. 1. maja mi mailom prisla opat faktura, kde boli uvedene tie iste tel cisla kde mozem volat s akymkolvek problemom. Opakovane som sa teda chcel informovat kedy zasielku dostanem aj 2.5. Opat som volal snad 10x poobede a to iste. Nedovolate sa len pocuvate primitivneho robota, ktory opakuje ze vas hned prepoji. Dnes mi prisla rano sms ze vraj z dovodu dovolenky je moja zakazka presmerovana na nahradne miesto. Vraj ma budu informovat sms kde to je. No a do mailu mi prislo aby som ohodnotil obchod, ci ho odporucim znamym. ...tak posudte sami. Tovar stale nemam, je zaplateny, nikto somnou nema zaujem volat. Tak uvidim co bude dalej. V kazdom pripade je toto nefer, voci klientovi, pretoze napisane bolo, ze mi tovar dorucia do 28.4. Ak by to nebolo uvedene vsetko je v poriadku, pretoze by som tovar objednal niekde inde. Zelam vsetkym viac stastia a firme Kryteo.cz doporucujem nezavadzat klientov a ak uverejnia tel cisla tak by bolo dobre aby sa tam ludia aj dovolali. pekny den. Rasto.
- Rychle doručenie