na emaily eshop nereaguje, telefonne cislo nefunguje ani v popisovanom čase
- Nekomunikujú.
- Neodpovedali na e-mail
- Nedvíhajú telefón.
- Cena, rýchlosť dodania, originalita tovaru. Doporučujem obchod.
Všetko OK, doporučujem !
Dodané zboží není kvalitní - Made in China - klasika. Držák mobilu na stojánku multifunkční nabíječky se značně viklá. Při pokusu o tlf.domluvu na postupu výměny pouze oznámena plná hlasová schránka na straně prodejce ( tuším nezájem vzkazy vyřizvat ). Odeslat zboží zpět na výměnu na své náklady je nepřijatelné. Navíc nemám tak důvěru odeslat zboží zpět prodejci na výměnu, nemusel bych mít ani zboží ani peníze.
rýchle dodanie, spokojnosť s výrobkom, výhodná cena
- Poslali mi totálne nesprávny produkt , tovar som odoslal naspäť a čakám na výmenu
- Na môj mail , že poslali zlý produkt do tejto chvíle neodpovedali aj keď majú uvedené , že odpovedajú najneskôr do 48 hodín
- Nulová komunikácia
Bol to môj prvý a zároveň posledný nákup . Neodporúčam
Reakcia obchodu Kryteo.cz
na emaily standardně odpovídáme pouze v praconí dny do 48 hodin. Pokud vám dorazilo chybně nějaké zboží, tak vám jej samozřejmě zašleme správné a vyřešíme s vámi bez problému dodání vámi objednaného zboží. Reklamaci u nás pohodlně vyřešíte přímo v automatizovaném systému na webu, kde vše přehledně můžete také potom sledovat.
Kryteo.cz -
V podstate som si sledoval objednávku a vždy má kontaktovali kde sa moja objednávka nachádza atd...takze tu nebol najmenší problém akurát je tam že do 2 dni trvalo to cca týždeň ale vôbec mi to nevadilo.ramienok mi bol doručený a v poriadku som spokojný. Môžem len odporúčať !
Reakcia obchodu Kryteo.cz
jsme moc rádí, že jste s nákupem u nás byl spokojený. Bohužel objednávky jsou doručovány přepravci pouze v pracovní dny, takže může dojít k prodloužení doručovací lhůty, jestliže vaše objednávka je na cestě mimo pracovní dny přepravců.
- neprofesionalna komunikacia
- nekvalitny produkt
- dlhe cakanie na vratenie penazi
Urcite neodporcucam, nenechajte sa oklamat nizsou cenou, za ten servis stoji si priplatit 1-2 EUR naviac. Tento eshop uz nikdy viac
Dobry den,
zbozi jsme vam dodali obratem a jednalo se o znackovy kryt Cellularline, ktery nabizi vsechny velke eshopy a zadny zakaznik se zbozim nikdy opravdu nemel problem. Dle sledovani vidime, ze dodani probehlo ihned a bez problemu viz. zde: https://www.posta.sk/m#tnt?q=EB269509592SK. Nevim kde tedy podle vas nastal problem z nasi strany a proc jsme od vas obdrzeli takto negativni recenzi i kdyz jsme vam obratem dodali kvalitni kryt.
Zbozi k nam navic dorazilo od vas zpet dnes a penize (4 euro) vam obratem vracime, takze informace o zdlouhavem vraceni penez je take uplne nepravdiva.
Mame vice nez 100 000 spokojenych zakazniku a nase sluzby jsou dle nich kvalitni a rychle. Je nam tedy lito, ze jsme od vas obdrzeli tuto negativni recenzi, ke ktere jste nemel zadny duvod a uvedl jste v ni uplne nepravdive informace.
Pekny den,
- Cena, dostupnosť, rýchlosť, originalita tovaru, všetko OK
- Nič ma nenapadá
Odporúčam.
Reakcia obchodu Kryteo.cz
jsme moc rádi, že bylo vše v pořádku a děkujeme za vaše kladné hodnocení.
Kryteo.cz -
Super cena a rýchlosť dodania
Reakcia obchodu Kryteo.cz
jsme moc rádi, že bylo vše v pořádku a děkujeme za vaše kladné hodnocení.
Kryteo.cz -
- Mažú negatívne hodnotenia a opakovane! Požiadajú o hodnotenie, ale očakáva sa iba pozitívne, iné je okamžite vymazané.
- Na mail neodpovedali - čo bolo nakoniec dobre, lebo som si chcel ešte niečo priobjednat
- Telefón neberú vôbec (samozrejme v stanovenom čase)
- Nekvalitný produkt. V podstate skoro nepoužiteľný (remienok na hodinky, ktorý sa stále rozopina pri bežnom nosení s dlhým rukávom, ohnuti zápästia, či prudsom pohybe rukou) - odmietnuta reklamácia, vraj pri tom type zapínania s tým mám počítať .
Prvý a posledný nákup.