- Dobrá komunikácia
Tovar bol doručený v poriadku a včas. Na predajňu síce nebolo možné dovolať sa, ale na e-mail odpovedali ihneď. Moja požiadavka bola vybavená k mojej spokojnosti.
Veľmi dobré
Reakcia obchodu Kryteo.cz
ďakujeme vám veľmi za pozitívne hodnotenie a sme radi, že všetko prebehlo v poriadku k vašej spokojnosti.
Kryteo.sk -
Druhý krat mi doručili nefunkčný produkt, za mňa to je amatérstvo, ak by som mal ja takýto e-shop a zákazníkovy v prvej objednávke doručím nefunkčný produkt, tak by som si dal záležať a dal by som si pozor aby som mu v druhej objednávke poslal pordukt, ktorý na 100% funguje. Obchod preto neodporúčam
- Najnižšia cena
- Priebežné informovanie o stave zásielky
- Rychle dodanie, profesionalny pristup
- ceny
- rychlost dodania
- Komunikácia rýchlosť
Kryteo.sk -
Objednal som si bateriu prisla perfektne zabalena len som ju este nemal cas odskusat. Komunikacia s obchodom vynikajuca rychle dodanie kazdemu odporucam.
+ cena, ponuka tovaru
- Veľmi zaujímavé produktové potfólio
- Ceny
- Softvér e-shopu na vysokej úrovni
- Časté akcie 5-10% dole na všetko
- Český e-shop, takže na cesta na Slovensko trochu dlhšia, ale mne to osobne vôbec nevadilo.
Za mňa veľmi podarený obchod so zaujímavým portfóliom tovaru postavený na kvalitnom systéme. Moja objednávka bola kompletovaná z viacerých skladov, takže trvala dlhšie. Systém vás ale o všetkom informuje, takže nemusíte byť na pochybách, či na vás zabudli.
- Rýchlosť
Rychle dodanie.
- Bohatý výber ponúkaného tovaru
- Kvalitný tovar
- Výhodné ceny
- Vsetko OK, rychle dorucenie obalu na mobil.
Len taka blbosticka, ale napisem to: S Packetou maju taku dobru integraciu, ze posielaju vsetky notifikacie, ktore posiela aj Packeta, takze uz mi trochu tie opakovane notifikacie vadili. Nie je to vada, lepsie mat info 2x ako nemat ziadne, ale je to aj priestor na optimalizaciu.
- Obsiahla komunikacia suvisiaca s objednavkou...
- Komunikacia ohladom objednavky takmer dosahuje uroven pre SPAM (dokonca aj s dotaznikom cez Google Docs)
V katalogu na webe je iny tovar (aj popis, aj foto), nez mi bol zaslany. Objednaval som originalne/povodne vankusikove filtre pre fontanu a toto bol jediny e-shop kde to mali v ponuke. Prisla mi vsak verzia s plastovym okrajom, co sa da kupit kdekolvek inde a lacnejsie. Kedze som lenivy riesit reklamaciu pre par eur, dalej to neriesim.
Reakcia obchodu Kryteo.cz
pokiaľ vám dorazil nejaký vadný tovar z výroby, tak samozrejme vyriešime obratom reklamáciu a odošleme vám nový kus produktu. Stačí nás kontaktovať na emaile [email protected] alebo zadať jednoducho reklamáciu online v našom reklamačnom systéme na Kryteo.sk.
Žiadne dotazníky cez google docs naozaj nezasielame, takže žiadny takýto email vám od nás doraziť nemohol.
- Pradáva tovar z Číny najhoršej kvality
- Rýchlosť vybavenia, cena, komunikácia,,, všetko na vysokej úrovni,,,
Spokojnosť
Kryteo.sk -
Dostal som nabijacku bez prislusenstva, pokusal som sa skontaktovat ale nezdvihali telefon
- Vyborna komunikacia, rychle dodanie
Vsetko ok