- Dobry vyber,ceny tiez,rychle dodanie
- Neviem o ziadnej
Reakcia obchodu Kryteo.cz
ďakujeme vám veľmi za pozitívne hodnotenie a sme radi, že všetko prebehlo v poriadku k vašej spokojnosti. Dúfame, že si u nás vyberiete aj nabudúce. :-)
- Rýchlosť, komunikatívnosť.
super
Super remienok
- Pozitívne
Kryteo.sk -
Široký výber tovarov a expresne doručenie
Kryteo.sk -
- zaujimavy tovar,ktory som doteraz nepoznala,
dost ma sklamali svojim pristupom. V objednavke som uviedla,,ze tovar chcem dorucit v urcity den.Poslali ho bez ohladu na poznamku ,skor Ked som ich kontaktovala, odkazali ma na kuriersku sluzbu,aby som sa dohodla s nimi.
Reakcia obchodu Kryteo.cz
objednávka vám bola doručená v termíne, ktorý bol uvedený pri objednaní na stránkach. Bohužiaľ ste do poznámky pri objednávke neuviedli žiadnu takú informáciu a po odoslaní kolegovia nemajú možnosť nijako do zásielky zasahovať a je naozaj nutné kontaktovať prepravcu. Je nám teda ľúto, že nás hodnotíte iba 60%, keď sme z našej strany urobili maximum a všetko doručili ako bolo uvedené a v poriadku.
Rýchle doručenie tovaru.
- Lepšie ceny oproti konkurencii
Kryteo.sk -
- Nespolahlivy,zla spolupraca s dorucovatelom.
Nnakupovatl v Kryteo.
Reakcia obchodu Kryteo.cz
je nám ľúto, že nákup u nás hodnotíte takto negatívne aj keď z našej strany prebehlo všetko v poriadku a na prepravu nemáme samozrejme žiadny vplyv.
Kryteo.sk -
Objednávku som uhradil okamžite po zadaní. Po týždni bola moja objednávka zrušená, čo je v poriadku, môže sa stať. No ani po 20 dňoch mi platba vrátená nebola. A naďalej na ňu čakám.
Reakcia obchodu Kryteo.cz
je nám ľúto, že nákup u nás hodnotíte takto negatívne. Peniaze vám boli už odoslané na váš účet. :-)
Ok
Kryteo.sk -
Veľmi rýchle vybavenie objednávky. Bola som veľmi milo prekvapená.
Spokojnosť odporúčam každému
Kryteo.sk -
rychlost dodania tovaru bola v poriadku,ale ma zarazilo ,že ku kavovaru nebol navod na obsluhu v češtine a hlavne čistenie a odvapnovanie kavovaru,lebo ani video na nete nie je zrozumitelné,myslim si že zakony aspon na Slovensku hovoria o tom že musi byt priložený preklad navodu!!!
Obchod prebehol v poriadku vo všetkých smeroch.
Kryteo.sk -
- rýchlo, spoľahlivo, dobrý produkt a cena
Kryteo.sk -
- Nespoľahlivý, chceli ohodnotenie tovaru a služieb, ktorý nedošiel, vyhovárali sa, že zásielka mešká, potom, že tovar nemajú. Po týchto 2 týždňových patáliách, neochotný vrátiť peniaze poštou - výhovorka, že sa to nedá. Ja im už neverím a číslo účtu im neposkytnem.
- Všetko zle.
Už viac si nič neobjednám
- Rychle jednanie
- Dobre ceny