• Rýchlosť a priebežné oznámenia o stave objednávky

Reakcia obchodu Kryteo.cz

ďakujeme vám veľmi za pozitívne hodnotenie a sme radi, že všetko prebehlo v poriadku k vašej spokojnosti. Dúfame, že si u nás vyberiete aj nabudúce. :-)

Kryteo.sk

S tovarom som spokojný nie s dopravou balíček bol poškodený pretrhnutý az do vnútra ale za to obchod nemôže za to je zodpovedný prepravca.

Kryteo.sk

Kvalitný tovar a veľmi rýchle doručenie

• Rýchlosť vybavenia objednávky

Kryteo.sk

• ÚPRIMNÉ ĎAKUJEM, Už SA VIAC AKO DVE HODINY TEšÍM S VAšIM MOJIM OBJEDNANýM BALíčKOM - TOVAROM. VšETKO JE SKVELÉ. VýBORNé. SU TO DARčEKY. A DUFAM žE OBDAROVANí BUDU NADMIERU SPOKOJNý
    • A TIEž SA BUDú TEšIT. MOžEM VÁS LEN ODPORÚCAT, SKVELE. PROMPTNÉ, NO TA RÝCHLOST AJ VYSKLADNENIA AJ DORUčENIA JE BEZ AKýCHKOLVEK CHÝB. STEPROSTE JEDNIčKA S 10 HVIEZDICKAMI NA TRHU. žIADNY NEDOSTATOK.
    • /LEN BY SOM POTREBOVALA EšTE VECI V KOšíKU + NEJAKÝ FILTER MNE DO MOJHO STAREHO VYSAVAčA, čI TAKE NIEčO BY SA U VÁS NAšLO NEVIEM AKO TO ZISTIT- JE TO O NIEčO VYšší DLHšI FILTER AKO TENTO.
    • A EšTE BY SOM CHCLA POPROSIT O PODRžANIE VýROBKOV V KOšíKU TIEZ MAM O NE ZÁUJEM, LEN FINANCIE MOMENTALNE NEMAM ALE TAK KONCOM MESIACA . AK BY SA DALO.
    • ĎAKUJEM
    • BOLA SOM MILO PREKVAPENÁ PROMPTNOSTOU A BEZPROBLÉMOVÝM DORUČENÍM. SKVELÉ.
    • VŠETKÝM ODPORÚČAM VAŠE DORUČOVANIE.
    • SLUŽBA I DORUČOVANIE NA VYSOKEJ ÚROVNI. ŽIADNE NEDOSTATKY, KURIÉR
    • SKVELÝ,VÝBORNÝ, A HLAVNE RÝCHLY,
    • NECH SA MU AJ NAĎALEJ V PRÁCI DARÍ. MOŽEM LEN ODPORÚČAŤ.
    • ĎAKUJEM,CHVÁLIM.
    • ZH
    • PS. TAK DARČEK ODOVZDANÝ, OBDAROVANÉHO ÚPLNE DOJAL, VYSKÚŠAL, VŠETKO V PORIADKU, FUNGUJE VÝBORNE. TAKŽE VŠETKÝM, KTORÍ SA O TO AKOKOĽVEK PRIČINILI PATRÍ ÚRIMNÁ VĎAKA.
    • NAKONIEC MOŽEM TAK VŠETKO - TOVAR, OBCHOD, KOMUNIKÁCIU OBCHODNÍKA, INFORMOVANOST O POHYBE ZASIELKY. ČI DOPRAVU - DORUČOVANIE LEN CHVÁLIT A HLAVNE ODPORÚČAŤ VŠETKÝM.
    • NAJDOLEŽITEJŠIE BOLO TO, ŽE ZÁSIELKA DORAZILA V PRAVOM ČASE A VŠETKÝCH POTEŠILA, TAKŽE VYSOKÁ ERUDOVANOST-PRÍŚTUP K ZÁKAZNÍKOVI NA VYSOKEJ ÚROVNI, TOVAR BEZKONKURENČNÝ, CENA VÝBORNÁ,
    • MAXIMÁLNA SPOKOJNOSŤ SO VŠETKÝM.
    • TAKŽE VĎAKA

• Neviem

• Rýchle dodanie
    • Komunikácia s obchodom

• Rýchle doručenie
    • Kvalita a cena produktov je super

• 100% spokojnosť

Kryteo.sk

• Neposlali mi email ze su na obednej prestavke
    • Pokial potrebujete dostat k jednej objednavke 7 emailov ste na spravnej adrese
    • Spamuje nedokoncenou objednavkou v kosiku ( a nie je to jeden email) v emaly nieje moznost odhlasit sa z upozorneni.

10/10 rýchla doprava, produkt funguje ako má

super

Super remienok

• Pozitívne

Kryteo.sk

Široký výber tovarov a expresne doručenie